K

Onbaşı
17 Mayıs 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
3 yıl
Amfi için 10 cm hoparlör tavsiyesi
Araç Clio 1. Pandizottaki ses tatmin ediyor fakat önde hiçbir ses yok. Ön kolonlar 10 cm. Normal hoparlör vardı fakat hiç olmasa daha iyi diyerekten söktüm :) Amfim mevcut. Amfi ile kullanabileceğim hoparlör tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Amacım gümbür gümbür ses değil, zaten esas ses pandizottan gelecek ama önden de kulağa hoş gelecek bir şeyler istiyorum. O yüzden çok yüksek sesli ve pahalı bir şey de istemiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
K
3 yıl
Koltuk altı bass önerisi
Megane 4 icon paket koltuk altı bass düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Alpine çok pahalı geldi jvc ve kenwood buldum ama siz de düşüncenizi söyleyin lütfen teşekkürler.
K
3 yıl
Megane 4 HB sistem tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba 2016 Megane Hb aracım var. İcon paketi olduğunu özellikle belirteyim. Joy pakete göre farklı sese sahibim çünkü. Gayet yeterli bir ses alıyorum
Benim tek sıkıntım yüksek seslerde bassta dağılma oluyor sesler karışıyor bundan rahatsızım.
Size 2 sorum olacak..
Birincisi: Sadece mevcut hoparlörleri kaliteli coaxial hoparlörlerle değiştirsem istediğimi elde eder miyim? Orijinal hoparlörlerdeki bu sıkıntıyı yenebilir miyim?
İkincisi: Ses sistemi düşünsem icon paket olduğu için geri görüş kamerasında vs sorun yaşarsın diyenler oldu bilgisi olan var mıdır? Ve çok orasını burasını sökmek gerekiyor mu? Ve sistem öneriniz ne olur? Sunwoofer olmadan orta bir bass ve kaliteli ses nasıl elde ederim?

İlk sorudaki düşüncem şu ürünü kullanmak: Hertz esk 165
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.