N

Teğmen
01 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
14 yıl
2004 model civic HB 3k fiyat?
Herkese merhaba,

2004 model bir Civic HB almak istiyorum. 70binde ve bakımlı görünüyor. Böyle bir araç için ortalama fiyat nedir acaba?

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
N
14 yıl
2004-2006 civic 70bin bakımı
Herkese selam,

2004-2006 civic 70bin bakımı ne kadar tutar, bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?
N
15 yıl
HTPC için ses sistemi seçimi
Herkese merhaba,

Çocuğun biraz büyümesiyle ben de sonunda bir ses sistemi almaya karar verdim. Maalesef bilgisayar konusunda ne kadar bilgiliysem, ses sistemleri konusunda da bir o kadar bilgisizim. O yüzden doğru seçimi yapma konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

Önce neyi amaçladığımı yazayım;

Ses sistemi temel olarak salona kurduğum HTPC bilgisayar bağlanacak. Bilgisayarın optik ve HDMI çıkışı var, gerekirse ayrı bir ses kartı da alınacak. Bunun dışında ileride bir PS3, Blu-Ray player da bağlanabilmesini istiyorum. Apartman katında oturduğumdan öyle bangır bangır bir ses sistemi değil, izleyeceğim filmlerden max. zevk alabileceğim bir sistem amaçlıyorum. Tabiki basları da iyi olmalı, ama öncelikli değil. Baslarını hissedebilmek için sesinin açılması gerekmemeli.

Gelelim sorularıma;

- Hazır bir 5.1 ses sistemi mi yoksa bir anfi+kolon mu tavsiye edersiniz? Aslında bunun cevabının anfi+kolon olacağının farkındayım ama maliyet açısından beni biraz zorlayacak. Bilgisayar için yapılan ses sistemlerini de düşündüm (Z-5500 gibi) ancak görüntüleri salon için pek uygun değil maalesef. (özellikle Z-5500’ün subwooferını salonumda görmek istemiyorum )

- Hazır ses sistemlerinin girişlerinde sıkıntı olduğunun farkındayım. Aslında HTPC kullandığımdan hazır sistemlerle gelen ayrı bir DVD player’a ihtiyacım yok – zaten de DVD film pek seyretmiyorum. Hazır bir sistem aldığımı varsayarsak, (sadece optik ve coax girişi olan), görüntüyü HDMI’dan televizyona, sesi de optik kablo ile ses sistemine aktarsam istediğim sonucu elde edebilir miyim? Arada senkron sorunu çıkabilir mi?

- Sizce, anfi seçiminde tüm güncel ses formatlarını kendisi çözmesi mi, yoksa bağlananılabilirliği ve ses kalitesi mi ön planda olmalı. Tabiki bunların ikisini de bir arada yapan anfiler var ama fiyatları malumunuz. Bunu şunun için soruyorum; bilgisayar ve birçok oynatıcı ses formatlarını çözebiliyor. Özellikle yukarıda bahsettiğim gibi bir senkron sorunu yaşamayacaksam, yeni ve pahallı bir anfi yerine biraz eski bir anfi almayı düşünüyorum.

Yukarıdaki bilgiler ışığında ilk etapta ses sistemine ayırdığım para 1000-1500 TL civarında. Bu civarda anfi+kolon veya 5.1 ses sistemi önerisi olanları da memnuniyetle dinlerim

Bu uzun yazıyı okuyup sorularıma cevap verme zahmetinde bulunan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

İyi günler.
N
15 yıl
Kablosuz gamepad tavsiye lütfen
Selam,

Salonda LCD'ye bağlı bilgisayar için kablosuz gamepad almaya karar verdim, kullanan arkadaşların yorumlarını almak istiyorum.

Özellikle aşağıdaki modelleri kullanan varsa deneyimlerini paylaşırlarsa memnun olurum.


SNOPY USB-2222G RF KABLOSUZ GAMEPAD
SNOPY USB-7002RF KABLOSUZ ÇİFT TİTREŞİMLİ GAMEPAD
BROSS SF2-RF-5401V2.4 TİTREŞİMLİ PC KABLOSUZ GAMEPAD

Ürünlerden de anlayabileciğiniz gibi ekonomik bir ürün arıyorum.

Şimdiden teşekkürler
N
15 yıl
Honda ekspertiz ücretleri ne kadar [İstanbul]?
Bayilere göre çok değişebiliyor. 2. el araç alacak arkadaşlar için (buna ben de dahilim) bir gösterge olur.

2 tanesini ben yazayım;

Mutluhan = 170 YTL
Ayışığı = 250 YTL
N
15 yıl
100bin km Honda için problem mi?
Herkese selam,

Bir Civic almak üzereyim, ancak araç 102binde, 2004 model.

100bin km'den sonrasının problem çıkartmaya başladığını söyleyenler de oldu, Honda için 100bin km'nin hiçbirşey olduğunu 300-400bin km'nin bile sorunsuz olduğunu söyleyenler de

100bin km üstü kullanım Honda Civic için bir problem midir? Yani kronik problem çıkartan parçası varmıdır? Kullanan arkadaşlardan 100bin sonrası yaşadıkları problemleri paylaşmalarını rica ediyorum.

Çok teşekkürler...
N
15 yıl
2004 Honda Civic Görüşleriniz lütfen
Herkese selam,

2004 Model Civic 1.6 ES otomatik vites almak üzereyim. Araç makyajlı kasa, gayet iyi bakılmış. Tüm bakımları yetkili serviste yapılmış ve değişen parçası yok.

Ancak kmsi 102bin'de. Fiyat olarak da en son 21bin TL istiyor sahibi.

Bu marka-model ve km'sini gözönüne alırsak fiyatı nasıldır, fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.

Şimdiden teşekkürler...
N
15 yıl
2004 Honda Civic Görüşleriniz lütfen
Herkese selam,

2004 Model Civic 1.6 ES otomatik vites almak üzereyim. Araç makyajlı kasa, gayet iyi bakılmış. Tüm bakımları yetkili serviste yapılmış ve değişen parçası yok.

Ancak kmsi 102bin'de. Fiyat olarak da en son 21bin TL istiyor sahibi.

Bu marka-model ve km'sini gözönüne alırsak fiyatı nasıldır, fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.

Şimdiden teşekkürler...
N
15 yıl
20.000 YTL civarına 2. el ne alınır? Focus / Civic
Herkese selam.

20.000 YTL civarında 2. el bir aile arabası için tavsiyelerinizi istiyorum. Aracı kullanmak için alıyorum, pek fazla km yapmayacak, ancak bana da 3-4 sene öyle büyük bir sorun çıkarmayacak bir araç olması lazım. Fazla kullanılmayacağından benzinli bir model de olabilir. Araştırdığım kadarıyla 2005-2006 model Focus, Civic bu fiyatlara bulunabiliyor sanırım. HB'lerin malum bagaj kapasiteleri yüzünden Sedan tercihim.

Arabalar konusunda pek fazla bilgim yok, önerdiğiniz marka/model için neden önerdiğinizi de yazarsanız çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler...
N
15 yıl
42PFL7603\u0027ün SD performansı nasıldır?
Merhaba,

42PFL7603 kullanan birisinden bu modelin SD performansının nasıl olduğu ile ilgili yorum alabilir miyim acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.