G

Teğmen
08 Mayıs 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
176 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
8 ay
Micron SSD nin garantisini nasıl kullanabilirim?
Hocalarım Micron 1300 model ssd'm var. Bu markanın teknik servisi kimdir nedir?
Bir türlü bulamadım ve garantiyi nasıl sorgulayabilirim?
G
8 ay
Yanmış HDD ve SSD nasıl kurtarılır?
Hocalarım power çoklayıcı almıştım ve ilk çalıştırmada SSD den yanık kokusu geliyordu. HDD ve SSD yyi hiç bir şartta okumuyor anakart. HDD nin içinde çok çok değerli veriler var bunu 1000 TL masraf açmadan kurtarmanın bir yolu var mı? Ve kablo egzoz fanıni bile çalıştırmıyor. Bu kabloyu satan yer şikayet edilebilir mi?
G
12 ay
Molex TO 6 pin Sıkıntı Yaratır mı?
Hocalarım GTX 1050 Tİ gaming x 4g modelinden aldım ve 6 pin güç girişi istiyor.Benim PSU Vento ATX 400A (350w) da ise 6 pin yok. Bende aşağıda yazan üründen aldım ve bu şekilde kullanmayı düşünüyorum.Bu sıkıntı yaratır mı? Yaratırsa ne yapar yani ekran kartına mı zarar verir PSU ya mı?
G
12 ay
İşlemci darboğazı sıkıntı yaratır mı?
Şimdi hocalarım iki seçeneğim var.Ya 1650 ya da GTX 1050 Tİ ( ikisi de 4 gb).
Elimdeki işlemci i5 3330 ve 1650 de darboğaz yapacağı aşikar.Lakin iki seçenek arasında fiyat farkı yok alacağım yerde yani bana mantıklı gelen 1650 yi almak.Kafam rahat olur PSU kullanımı açısndan da bir fark göremedim. Lakin bazıları Drop yapar demiş bazıları da yapmaz demiş. Yardımcı olursanız sevinirim.
G
geçen yıl
350W PSU GTX 1050 Kaldırır mı?
Anakart:asustek p8h61-m lx r2.0
İşlemci:İntel i5 3330 3.GHz
Ramler:Kingston 99U5474-038.A00LF 4gb 1333 MHz
Kingston 99U5458-002.A00LF 2gb 1333 MHz

350W eski bir PSU'm var.En az 5 yıllık. Yeni bir ekran kartı alacağım ve PSU almaya param yok.Bilgisayar sabahtan akşama kadar açık durur neredeyse ve genel olarak yük altında çalışıyor.Bu şekilde bu PSU beni en fazla 6 ay götürebilir mi? Sonrasında yeni bir psu almayı düşünüyorum.
Ayrıca muhtemelen anakartımda voltaj korumalarından yok.Parçaları korumak için yeni PSU almak dışında yapabileceğim bir şey var mı? Parçaları undervolt yapsam bu PSU yu rahatlatır mı?
Yardımcı olanlar için şimdiden teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
G
2 yıl
Türk Telekom modem kullanıcı adı ve şifre bozuk
Modem arayüzüne erişemiyordum sonra telefondan el ile IP verdim telefondan arayüze erişebiliyorum ama artık kullanıcı adı ve şifreyi kabul etmiyor. Resetlesem bile düzelmiyor. 3 yıldır kullandığım varsayılan kullanıcı adı şifreyi denedim. TTNet yazdım admin yazdım 1234 yazdım yani neredeyse her şeyi yazdım kabul etmiyor. Modem türk Telekom td-w9970v3 İSS turknet
G
2 yıl
Türk Telekom modem arayüzüne erişemiyorum
TD-W9970v3 modem kullanıyorum. TurkNet yüzünden internet bağlantısı sürekli kesiliyordu 2 kere igne yardimi ile sifirladim.Sonra modemin fişini çektim. Aradan bir süre sonra babam DSL kablosunu filan çekmiş bayağı karıştırmış ve şimdi modemin arayüzüne giremiyorum. Yeniden başlattım, kabloyu çektim,3 kere sıfırladım ama aynı. CMD'ye Ipconfig yazdığımda default gateway boş. Telefondan Wi-Fi ile bağlanmaya çalıştığımda ise IP adresi alınıyor kısmında kalıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kendim el ile de İP verdim ve dns verdim ama bu seferde 192.168.1.1 ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü. diyor.
G
2 yıl
Dinamik Bağlantı Kitaplığında bulunamadı hatası
Monect PC uygulamasını bilgisayara yüklüyorum ve her seferinde aynı hatayı veriyor.Format da attım lakin çözemedim.Alternatifi olan programlarda bir şekilde hata veriyor.
Process Monitör ile hata raporu aldım.Rapor bu;
https://www.mediafire.com/file/1rtw3xtdyhgfwqq/Logfile.rar/file
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
G
2 yıl
Adını hatırlayamadığım robotlu mobile oyun
Çok çok önceden tabletimde oynamıştım.Çok kaliteli bir oyun değil zaten çok uzun süre de oynamayı düşünmüyorum.
Oyunda dev bir yılan tarzı bir şeydik.Robottuk ve sanırım uzaylıydık.Etraftan topladığımız renkli konvoyları birleştirerek şehri yok etmeye çalışıyorduk.
Bölüm bittiğinde haberler gösteriliyordu ve ne zaman olduğunu hatırlamasamda bize bazı özellikler veriyordu.
Tek hatırladığım skill 5 sn boyunca istediğin yöne gitme skill'i.
Oyun kuşbakışı bir kamera açısına sahipti.


1-2 Haftadır arıyorum ve son umudum da bu forum.İşim gücüm yok bir hedef oldu artık benim için.Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
G
2 yıl
Twin USB Vibration Gamepad driver kurulumu sonrası X360CE çalışmıyor
Platoon PL-2596 model bir gamepad kullanıyorum.Titreşimi olduğunu öğrendim ve gidip driverlarını araştırmaya başladım.Hiç bir şey çalışmadı.Ta ki bu linki görene kadar.
Titreşim çalıştı.Eskiden sürekli sorun çıkaran sağ analogu windows düzgün bir şekilde algıladı her şey güzel giderken oyunların hiç biri algılamamaya başladı.Sonra X360CE programını çalıştırmayı denedim lakin Gamepad'i çıkarmadığım sürece program çalışmayı durdurdu hatası veriyordu.Xoutput denedim onda ise daha menüsünü bile göremedim.

Driver'ı silsem titreşimsiz bir şekilde kullanacam ama onu da yapamıyorum.Aygıtı çıkar diyorum bir yeniden başlatma sonrası yene geliyor.

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.