M

Çavuş
07 Mayıs 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
Tekstil ve tasarım tshirt
Herkese merhaba bu yaz şirketimi kurup özel tasarım ve herhangi benzeri bulunmayan tshirt ler ilerleyen zamanlarda da sweatshirt çanta vs yaparak devam etmek istiyorum bu süreçte bana baskı işinde olan veya tekstil atölyesi olan arkadaşlar lazım hem fikir, fiyat almak için hemde belki birlikte çalışmak için aynı zamanda muhasabeci veya mali müşavir de ihtiyacım var bu tür işlerle uğraşan arkadaşlar var ise özelden yazarsa çok mutlu olurum. Aynı zamanda tasarımcı arkadaşlar da ulaşabilir. Önerilerinize de açığım bu konun altında konuşup fikir paylaşımı yapabiliriz şimdiden teşekkür ederim!
M
3 yıl
Redmi note 4x imei işlemi
Arkadaşlar merhaba elimde bir tane redmi note 4x varda imei leri klonlanmış gözüküyor sim kart takınca şebeke geliyor fakat mobil veriyi açınca gidiyor arama gelmiyor ve arama yapılmıyor acaba bootloader kilidini nasıl açarım veya kilit açmadan imei atabilir miyim yardımcı olabilecek bir arakadaş varmı?
M
3 yıl
BİYOMÜHENDİSLİK VE YURTDIŞI
Arkadaşlar herkese merhaba bu sene sınava hazırlanıyorum ve hedefim ege biyomühendislik bölümü yurtdışında gerçekten el üstünde tutulan bölümlerden biri olduğunu öğrendim ve bu bölümü okumayı düşünüyorum biyolojiye ilgim sonsuz gerek hücre gerek doku kültürü vs
Bu bölümü okurken veya bitirdikten sonra yurtdışına çıkıp iş nasıl bulabilirim yolları nelerdir yardımcı olabilecek birileri varsa şimdiden çok teşekkür ederim.
M
4 yıl
Xiaomi redmi note 4x
arkadaşlar note 4x cihazım mavi ekran oldu tamamen ve gitti şarja takdığımda ise kırmızı bildirim ışığı yanıp sönüyor sebebini veya tamirini bilen biri varmı acaba (ekran,batarya vs donanımlar denendi)
M
4 yıl
Redmi note 8 vs note 8 pro
Beyler herkese merhaba bir sorum olacaktı.
Ben telefonda çok fazla içerik tüketen biriyim netflix youtube twitch vb. Çok fazla oyun oynamam hatta hiç gibi uzun ömürlülük ve deneyim açısından güzel bir telefon almak istiyorum sice note 8 mi alayım yoksa pro sunu mu ve bu modellerin sorunları nelerdir bildiginiz ve yaşadığınız deneyimleri paylasirsaniz ssevinirim varsa bu fiyat bandında başka öneriniz alabilirim.
(Eski telim redmi note 4x idi ve bir anda ekran masmavi oldu gitti bir daha da açılmadı)
İyi gunler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.