R

Çavuş
22 Nisan 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
R
geçen yıl
İphone SE 2.Nesilden Den Xiaomi 11T ye Geçilir mi
Mevcut telefonum iphone se den hiç batarya olarak memnun değilim 7850₺ adamla anlastım alıcısı var satıp Yurtıdışı 11T alıp (üstüne ortlama 1k para da kalıyor) geçilir mi 11T Batarya olarak nasıl bide sıkıntı yaşarmıyım ?
R
2 yıl
7500₺ Ye Kadar 2.el de dahil telefon önerisi
Merhabalar 7500₺ ye kadar 2.el yurtıdışı da olmak üzere telefon aramaktayım aklımda 2.el S20 FE 2.el İphone SE 2020 (98 Saglık) VE Y.D Mi 11T var bulduklarım genel olarak sosyal medyada takılacagım oyun cok değil arada haftada 1-2 defa pes oynarım benim için telefonun eskimemsi önemli hangisini almam tavsisye edersiniz
R
2 yıl
Muhabbet kuşuma sprey sıkarken gözüne geldi
muhabbet kuşuma bit spreyi sıkarken yanlışlıkla 1 gözüne gelmiş hemen 20 sanıye ıcınde farkettım su sıktım lakin kızarıklı vardı ara gozunu de kapatıyordu idi 20-30 dk geçtıkten sonra gozu normale dondu lakin hasar almış olabilir mi veya damla kullanmam gerekir mi ?
R
4 yıl
Yaklasik 1 Gundur baslayan Agir vücut agrisi
Öncelikle iyi gunler Dun aksam agir bir vucut ağrısı başladı ondan sonra hafif öksürük ve hapsuruk lu oksuruk hapsurma burun akıntısı biraz da hafif boğaz agrim başladı ama ateşim hic cikmiyodu fakat aksam normalde atletle fln dolasirim hic usumem balkona normal cikiyom titreme fln oluyor.
Bende dun aksam parol içtim baya fayda etti fakat yarim saat once vucut ağrısı Yine basladi goguslerim de arada sanki sıkışıyor gibi hafif ama sizce virüsüyüm mi yoksa normal grip mi bu arada yaşim 16
Hastaneye mi gidmeliyim yoksa ambulans mi aramalıyım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.