Y

Onbaşı
22 Mart 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
2 yıl
5000 TL\u0027ye alınabilecek telefon önerisi
Merhaba arkadaşlar 5000 TL'ye alınabilecek telefon öneriniz var mı? Fiyatlar acayip uçtuğu için önerilerinizi bekliyorum. Şu anda redmi note 8 pro kullanıyorum ancak malum şekilde kullandığım için şebeke sorunu çıkıyor. Orijinal imeili cihaz önerilerinizi bekliyorum.
Y
3 yıl
Gerçekte aynadaki gibi mi yoksa fotoğraftaki gibi mi görünüyoruz?
Evet arkadaşlar. Soru basit. Gerçekte hayatta kendimizi aynada gördüğümüz gibi mi görünüyoruz yoksa fotoğraftaki gibi mi. Aynadaki gibiysek sorun yok da fotoğraf sıkıntı. :)
Y
3 yıl
Yıllar önce açtığım Twitter hesabı nasıl kapatırım
Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 8 yıl önce açtığım Twitter hesabım var. Şifre mail bilgileri hiçbir şeyi hatırlamıyorum. Bunu nasıl kapatabilirim. Twitter e mail attım sonuç alamadım. Başka bir çözümü var mıdır?
Y
3 yıl
Kredi kartı borcu kaç ay yapılandırılır?
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 17000 TL civarında kredi kartı borcum var ve ödemekte zorlanıyorum. Eğer asgari ödemeyi 90 gün yapamazsam yapılandırma ya da haciz yolu var deniliyor.

Böyle bir durum başına gelen var mı. Yapılandırma olunca ödeme nasıl oluyor kaç taksit halinde. Normal şekilde gidip yapılandırma yapmak istediğimde borcun en az 45 gün gecikmeye düşmesi gerek falan diyorlar yapmıyorlar. Bu arada banka vakıf bank.

Bilgi veya tecrübe sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Y
4 yıl
İnce bilek için akıllı bileklik önerisi
Merhaba arkadaşlar. Bilek kalınlığım 17.5 cm civarı. Bir erkeğe göre baya ince yani. Benzer kalınlıkta olup da akıllı bileklik kullanan var mı. Varsa çok kaba duruyor mu.

Normalde saat bile kullanan biri değilim. AVM'de mi band 4 denedim çok kaba geldi. Saat kullanmadığım için mi kaba geldi. Yoksa bileğim çok ince diye mi anlamadım.

Akıllı bileklik konusuna kafayı takmış durumdayım. Benzer durumda olan ince bilekli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar.
Y
4 yıl
Samsung TV soundbara düşük ses veriyor
Merhaba arkadaşlar.

Samsung 58ru7100 TV kullanıyorum. Ayrıca LG sj3 soundbar kullanıyorum.

Soundbarı daha önce vestel TV de optik giriş ile kullanırken sıkıntı yoktu ancak Samsung TV ye aynı şekilde optik ile de Bluetooth ile de bağlayınca ses düşük geliyor. Soundbarı telefona Bluetooth ile bağlayınca ise hiçbir sıkıntı yok ses gayet yüksek. Yani soundbar kaynaklı bir sorun yok. Sorum TV'de.

Benzer sorun yaşayan oldu mu. Sorun neden kaynaklı olabilir. TV'nin ses çıkışı mı düşük. Aklıma takılan şey Vestel TV'den gayet iyi ses alırken Samsung'da neden böyle bir sorun var.

Bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler yardım için. İyi forumlar.
Y
4 yıl
Google drive cloud destekli ip kamera önerisi
Merhaba arkadaşlar. İnternete baktığımda ip kameraların hepsi sd karta kayıt yapıyor.

Benim yapmak istediğim kamera kaydını anlık olarak Google drive, Dropbox vb. Sunucuya otomatik yedeklemek. Buna uyumlu ip kamera var mı. Ya da böyle bir şeyi nasıl yapabilirim.

Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

İyi forumlar
Y
4 yıl
Samsung TV aynı anda iki ses sistemi bağlanır mı?
Merhaba arkadaşlar. Bende Samsung 58ru7100 TV var.
TV'ye LG sj3 soundbar optik girişten bağlı. Evde ayrıca 2+1 ses sistemim de var.
Optik girişi iptal etmemek şartıyla 2+1 sistemi nasıl bağlarım. Baglarsam Aynı anda ikisinden de ses alabilir miyim.

SJ3 sesi salonum için biraz yetersiz geliyor. Bu yüzden ekstra 2+1 bağlamak istiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.