B

Binbaşı
10 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
13 yıl
Benim Forumların Sorun
Benim forumlarım bölümünde eskiden sadecec seçtiğim ana başlığı görebiliyordum. Yani Xbox bölümünü seçtiysem orası direk geliyordu. Şimdi ise illa ki alt başlık seçmek gerekiyor. Bu altbaşlıklar da adam gibi çalışmıyor, bölük pörçük yapıyor bölümü. Eskisi gibi tüm başlıkları alt alta görmenin bir yolu yok mu acaba. İnanılmaz kullanışsız duruma geldi benim forumlarım...
B
14 yıl
Kan Bağışı Kanserli Bebek İçin
Arkadaşlar kanserli bir bebek için kan bağışı gerekmekte. Ailesinin kan bankasından kan alabilmesi için kan vermesi gerekiyormuş ve ne yazık ki artık kan alamıyorlarmış. Kan grubunuzun ne olduğu bile fark etmiyor, sadece AZRA KORKMAZER adına gidip kan vermek istediğinizi söylemeniz yeterli. Duyarlı arkadaşlarımız lütfen bunu es geçmesinler, küçük bir bebeğin hayatı söz konusu.

Bebeğin ismi AZRA KORKMAZER. Şehir İstanbul ama başka illerin kan bankalarından da yapılabiliyor mu tam bilmiyorum. İstanbul'da olanlar için ÇAPA KAN MERKEZİNE gidip hastanın adını vermek yeterli. Daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler gerekli bilgiyi hasta yakınlarından alabilir. Yakınlarına ulaşabileceğiniz cep telefonu : 0538 270 12 73

Tek başınıza dahi kan bankasına gidip bağışta bulunabilirsiniz, arada kimse yok aracı olarak. Ben de okulun panosunda gördüm ilanı ve sizlerle de paylaşmak istedim. Yakınlarınıza da söyleyin arkadaşlar, kan grubu fark etmediği için herkesin yardımcı olabileceği bir olay.

Şehir bilgisi eklenmiştir. Hastane bilgisi eklemiştir.
B
16 yıl
8600gt sonic + Sorun!!
Beyler yardımcı olursanız sevinirim.

Palit 8600gt sonic + kartın değerleri şu şekilde gözüküyor

core clock: 625mhz

shaderclock: 1375

memory clock: 900


Burda ne gibi bir sorun var acaba?

Riva da ve VDO' da aynı şekilde gözüküyor...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.