M

Onbaşı
28 Ocak 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
531 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Endüstriyel Tasarım Bölümü hk.
Özel birkaç ünide burslu tutuyor yazılır mı? bölüm hakkında bilginiz var mı?
M
2 yıl
Marmara Üni. İngilizce Hazırlık Hakkında
Öğrenmek istediğiniz bir şey varsa üniversite ve hazırlık hakkında yardımcı olabilirim.
M
2 yıl
Windows Installer Hizmeti’ne Erişilemedi
pythonın farklı versiyonlarını birçok kez indirdim, python kursu alıyorum 3.5.2 indirmemi söyledi ben de mevcutu silip onu yüklemeye çalıştım bu hatayı verdi. ben de versiyondan kaynaklıdır deyip günceli indirdim yine bu hatayı aldım. şimdi intel sürücümü güncelleştiriyorum yine bu hatayı alıyorum. internetten indirmeye çalıştım fakat en güncel V4.5 bıldum windows installer için 2008’de falan paylaşılmış. Ne yapmam gerekiyor?
M
2 yıl
macfite basliyom yarin tedirginim
gold üyelik aldım yarın pt ile program falan hazırlıcaz ölçümler olacakmış randevu aldım dakar gereksz heyecanlıyım sanırım vücudumla ilgili anksiyetemin önemli bi etkisi var siz de yaşadınız mı nasıl aştınız gidince alışılır mı diyorsunuz yoksa sadece? (1.78 boy 67kgyim biraz cılız hissediyorum askılı tshirt falan aldığım için pişmanım)
M
2 yıl
2 üni aynı anda okumak
Merhabalar. Marmara Üni Metalurji ve Malzeme Mühendisliği hazırlık öğrencisiyim bu sene tytye girip yine marmara da bilgisayar programcılığı bölümünü okumak gibi bir niyetim var. Bu konuda bilgisi/ tecrübesi olan var mı? Diğer mühendislik dallarıyla çap yapmak beni zorlayacaktır diye hissediyorum bu yüzden ya elektrik/elektronik - bilgisayar müh ile yandal yapacağım ya da bilgisayar programcılığı önlisans bölümünü bitireceğim. Sizce nasıl bir fikir?
M
3 yıl
Mühendislik için en iyi laptop 8-10k arası
metalurji malzeme bilimi okuyacağım tavsiyeleriniz nelerdir? autocad gibi programlar kullanacağım bölümden arkadaşlar macbook kesinlikle alma dediler. sizin önerileriniz nelerdir? taşınabilirliği kolay olsun (öğrenci işi çantada vs ağır olmayacak şekilde), ısınma vs problemi olmasın ve en az 4 5 yıl beni götürsün istiyorum. görüntü de güzel olursa tadından yenmez
M
3 yıl
MARMARA METALURJİ - TAÜ ENERJİ
Marmara Metalurji ingilizce bölümü mü Taü enerji bölümü mü sizce? Taü enerji bu sene açılacak kesin girerim diye düşünüyorum. Marmara kesin tutuyor.
M
3 yıl
Çevre Mühendisliği (ingilizce)
İtü(%10)
Odtü(%10)
Marmara Üni (%80)
bu ünilerde okunur mu sizce ? ayrıca ekşisözlük dışında kötü bi yorum görmedim bölüm hakkında bilginiz var mı
M
3 yıl
TAÜ Enerji Bilimi ve Tek. kaç k ile açar?
Bu sene alacak ilk öğrencileri. Tahmininiz nedir? Yazılır mı sizce?
M
3 yıl
Gebze Teknik, Marmara, Ankara, Gazi Unileri
eksisozlukte hangi uniye baksam kotu seyler yaziyorlar. itu, odtu, ytu bi nebze iyi ama bu unileri merak ediyorum. MF/Muhendislik ve fen bolumlerinde bu unilee hakkinda yorumunuz nedir?
konum, akademik kadro, ogrenci kalitesi, yonetim dahil..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.