B

Er
20 Ocak 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
BilBul – Bilmece, Bilmeceler, Bulmacalar
Herkes tarafından severek takip edilen ve boş vakitlerin en güzel eğlencesi olan bulmacaların yanı sıra bilmecelerin tek çatı altında toplanarak sizlere sunulduğu bir internet sitesi olarak kullanıcı adına güzel bir vakit geçirme aracı olarak biliniyoruz. Bu doğrultuda boş vakitlerinizi değerlendirmek ve kendi bilginizi sınamak için internet sitemize girerek burada bulunan farklı farklı bulmacaları çözebilir arkadaş ortamında eğlenceli bir kişilik gibi görünmek için buradan bilmece fikirleri alabilirsiniz. İnternet sitemiz kullanıcılarından herhangi bir ücret talebinde bulunmadığı gibi özellikle üyelikli sistemi aracılığıyla üyenin bir önceki bulmacada yaptığı skoru görerek bir sonraki bulmacalarda kendini daha fazla geliştirmesini sağlamaktadır.

Kolay Üyelik Avantajı
Bilbul.net platformuna üye olmak diğer platformlardan farklı olarak sadece mail adresi kullanarak üyelik imkanı tanımaktadır. Bu sayede daha özel bilgilerinizi bizimle paylaşma zorunluluğunuz bulunmuyor. Üyelikli sistemin en önemli avantajı çözdüğünüz bulmacalar için aldığınız skorları sonraki seferlerde takip edebilmektir. Bu da kullanıcı için çok büyük bir avantaj sağlıyor.

Bilbul.Net Nasıl Çalışır?
İnternet ortamında bulunan en eğlenceli oyunlardan biri olan bilmece bulmacada oyuna ilk başladığınızda sistem tarafından size 5 adet bilmece sorulmaktadır. Bu bilmecelere doğru yanıtlar vermeniz bir sonraki etaplarda gelecek bilmecenin zorluğunu da etkileyecektir. Bu beş bilmeceler yanıtlandığında bir sonraki etapta size rastgele olarak 5 adet bulmaca ya da eğlenceli sorular soruyor. Bu sorular sizleri eğlendirdiği kadar bilgilendirecekte diyebiliriz. Her açıdan profesyonel bir oyun deneyimi yaşamak ve boş vakitlerinizi değerlendirmek için bu sistemi deneyebilirsiniz.

Bu Oyunu Telefondan Oynayabilir Miyim?
Bilbul ekibi olarak kullanıcılarımızın mükemmel bir oyun deneyimi yaşaması için sadece bilgisayardan değil tablet ve akıllı telefonlardan da oyuna erişmesini sağlıyoruz. Bu doğrultuda Google Play ile başlayan maceramıza diğer marketleri de eklemeye devam ediyoruz. Küçük bir boyutu olan oyunu telefonunuza indirerek herhangi bir internet ihtiyacı duymadan dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde oynayabilirsiniz. Herhangi bir şekilde arkadaşınız ile birlikte vakit geçirmek istiyorsanız iki telefona da bu oyunu indirdikten sonra kolay üyelik avantajıyla üye olun ve hesabınızı aktifleştirdikten sonra skorlarınızla kapışın.

Google Play:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bilmecebulmaca

BilBul Blog Eğlenceli ve Bilgilendirici İçerikler Sunuyor
Her zaman kullanıcımızın eğlencenin yanı sıra bilgilendiri içerikler ile de karşılaşmasını istediğimiz için internet sitemize ek olarak bir blog sayfası oluşturduk. Bilmece çözmek bir yerden sonra sıkıcı gelebilir ancak buradaki bilgileri okuyarak bilgi hazinenizi geliştirmek hiçbir zaman sıkıcı gelmeyecektir. Her zaman güncel tutmaya çalıştığımız bloğumuzda bulunan içerikler eski çocuk dergilerinde olduğu gibi küfürsüz ve bilgilendirme odaklıdır.

En İyiler Listesinde Adınızı Sergileyin!
İçeriklerimizden üyelik sistemi aracılığıyla faydalanan kullanıcılar yaptığı skorlar sebebiyle internet sitemizde bulunan “En İyiler” listesinde yarışmaktalar. Burada bulunmak için yapmanız gereken tek şey rakiplerinizden daha fazla bilmece veya bulmaca çözmenin yanı sıra tek mail adresinizi kullanarak üye olmaktır. Üye ol, çözmeye başla ve kaliteni göster!
B
4 yıl
HTML5 Oyun Sitesi - HTML5 Oyun, HTML5 Oyunlar, HTML5 Oyunları
Hayatımızın her noktasında aktif olarak kullandığımız internet ile beraber gündelik hayatın içerisinde vakit geçirmek için birçok alternatif ortaya çıktı. Bu alternatifler arasında en güzel ve en eğlenceli olanları html5 oyunlar diyebiliriz. Hem mobilden hem de internet tarayıcısı aracılığıyla erişilebilen oyunlar tamamıyla tarafımızca yapılmakta olup bizimle alakası olmayan oyunlar ise orijinal lisansları ile sunuluyor. Her ayrıntısına kadar düşünülmesi, kullanıcının eğlenirken sıkılmaması internet sitemizi diğer sitelere göre daha fazla kullanılır hale getiriyor. Platform içerisinde sadece tek kişilik oyunlar olmamakla beraber arkadaşlarınızla birlikte doyasıya eğleneceğiniz online oyunlara da rahatlıkla erişim sağlayabiliyorsunuz.

Bol Oyun Çeşitliliği
Kullanıcı internet sitemize girdiğinde birden fazla oyun çeşitliliği ile karşılaşacağından dolayı doyasıya eğlenebilecek. Tüm oyunlar “Nasıl Oynanır?” açıklamaları ile birlikte sizlere sunuluyor. Hiçbir şekilde hızlı bir internet bağlantısına ihtiyacınız olmadan tarayıcı içerisinde bu oyunları oynayabiliyorsunuz. Online oyunlar kullanıcının tam erişim sağlayabilmesi için bağlantı konusunda tam optimizasyon ile sunulmaktadır. İnternet bağlantınızın yavaşlığı ya da bağlantıda olası kopmalar oyun zevkinizi bir nebze bile etkilemeyecek ve dilediğiniz gibi eğlenceli vakit geçirebileceksiniz.

Oyunlara Mobil Uygulama İle Erişim
Tarayıcı destekli html5 oyunları telefonda bulunan tarayıcılar ile oynanması güç haldedir. Her ne kadar mükemmel özelliklere sahip bir telefonunuz olsa da telefonda yüklü olan tarayıcıdan bu oyunları oynamak sizleri tatmin etmeyecek. Bu konuda kullanıcılarımızın en iyi deneyimi yaşaması için şuanlık sadece Android telefonlar için uygulama mağazasında mobil uygulamamızı yayınladık. Aşağıda bulunan bağlantıyı kullanarak mobil uygulamamızı indirebilir ve sonrasında oyun zevkinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Telefonunuzda kaplayacağı yerin de çok az miktarda olmasından dolayı uygulamayı indirmekte de sorun yaşamayacak ve internet kullanımı konusunda endişe duymayacaksınız.

Google Play:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.html5oyun

Mobil Oyunlar İle Mobilden Daha Rahat Kullanım
Html5 oyun sisteminde bulunan oyunların telefon tarayıcısı ile oynamanın güç olduğunu tahmin ettiğimiz için kullanıcıların mobilden daha iyi bir deneyim yaşamasını sağlama sebebiyle mobil uygulamamızın yayına girdiğinden bahsetmiştik. Yüzlerce oyuna mobil uygulama aracılığıyla ulaşmak istemeyip internet sitemiz üzerinden erişmek isteyen kullanıcılarımızı da unutmuyor ve onlar için özel bir “Mobil Oyun” kategorisi oluşturuyoruz. Bu kategori içerisinde bulunan tüm oyunlar telefonunuz için optimize edilmiştir. Tarayıcınız ne olursa olsun telefonunuzda görüntü bozulmaları engellenmiş ve profesyonel bir oyun deneyimi yaşamanız sağlanmıştır.

Tüm Kategorilerde Oyunlar
Oyunseverlerin özel olarak ilgi duyduğu bazı kategoriler bulunuyor. Bu durumun farkında olduğumuz için kullanıcı için özel ilgi alanında bulunan oyunlara daha kolay ulaşmasını sağlamayı hedefliyoruz. Html5oyun.com içerisinde herhangi bir oyuna girdiğinizde oyunun ne ile alakalı olduğu ve nasıl oynanacağına dair tüm bilgilere açıklama kısmından ulaşabileceksiniz. Bu da kullanıcı için oyun deneyimini daha üst seviyelere çıkarıyor. Beğendiğiniz bir oyunu çözmek için saatlerinizi harcamanıza gerek yok, açıklama kısımlarında bulunan anlatımlarla oyunlar daha kolay hale geliyor.

Html5oyun.com Yeniliğe Her Zaman Açık
İnternette sürekli olarak vakit geçiren kullanıcılar için html5 oyunlar tarafında sürekli olarak yenilikler arandığının farkındayız. Bu sebeple oyunlarımızı sürekli olarak kullanıcı deneyimine göre geliştirmeyi ve bu doğrultuda kullanıcımıza sunmayı hedefliyoruz. Her ne kadar bir oyun sistemi de olsa kullanıcının iyi bir vakit geçirmesi bizler için çok önemli bir kriter oluyor. Bu sitede oyun oynamak için veya oyun içerisinde önemli bir iteme ulaşmak için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Tamamıyla ücretsiz sunulan bir sistem olduğu için kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.
B
4 yıl
Maxidax Yeni Global Kâr Oranı Yüksek Bir Masternote Başlıyor!
Yatırım araştırması yapan ancak elinde bulundurduğu likit parayı nereye yatıracağını bilmeyen birçok yatırımcı adayına maxidax tokenini önerebiliriz. Maxidax platformunun birçok yatırımcıya kazanç imkanı sunacağı şimdiden öngörülüyor. Projenin ilk etabında borsaya girenler kazançlı çıkacak. Küçük yatırımlar ile başlayarak büyük miktarda gelirler elde edebilirsiniz. Gelir modelleri ve buna benzer birçok bilgiyi aşağıda sizlerle paylaşacağız.



Referans Linki:https://www.maxidax.com/ref=005587



Referanssız Link:www.maxidax.com



Üyelik alımları sadece referans ile olduğu için referanssız link ile giriş yaparsanız sponsor id talep edilecek. Buraya 005587 yazmanız yeterli olacaktır.



Gelir Modelleri



1. Gelir Modeli: Yatırımcı günlük bazda aldığı masternode kadar %1 aylık ise %30 kazançlı çıkacak.



2. Gelir Modeli: Platforma sizin referansınız ile kaydolan her kişi için %10 anlık kazanç garantisi bulunuyor.



3. Gelir Modeli: Kullanıcı platforma kaydının 14. gününe kadar getirdiği 4 kaydın yaptığı yatırımın %25’lik diliminin kazanç olarak hesabına yansımasını sağlayacak. Bu kazançların tamamı 14. gün sonunda hesaba yansıyacak.



Not: Bu kullanıcılar herhangi bir yatırım yapmaz ise kazanç oranı %10 olacaktır.



4. Gelir Modeli: Zayıf kola yapılan cironun 3 katı kadar kazanç imkanı sunuluyor.



Örneğin; Zayıf kolda 1000$ ciro yaptığınızı farz edelim, sponsorunuzun yaptığı güçlü koldan 3000$ eşleşir ve bu eşleşme sayesinde 300$ eşleşme kazanırsınız. Bu kazançlar zayıf kolda oluşan her 100$ bakiyede çekilebilecek.



5. Gelir Modeli: Maching (Liderlik Bonusu) bu bonusta geçerli olan oranlar aşağıda belirtilmiştir.



1. Derinlik: Siz minimum 1 masternode 4 firstline ekleme yaparsanız onların binary gelirinin %10’unu alırsınız.



2. Derinlik: Siz minimum 5 masternode 8 firstline ekleme yaparsanız onların binary gelirinin %8’ini alırsınız.



3. Derinlik: Siz minimum 10 masternode 12 firstline ekleme yaparsanız onların binary gelirinin %6’sını alırsınız.



4. Derinlik: Siz minimum 50 masternode 16 firstline ekleme yaparsanız onların binary gelirinin %4’ünü alırsınız.



5. Derinlik: Siz minimum 100 masternode 20 firstline ekleme yaparsanız onların binary gelirinin %2’sini alırsınız.



6. Gelir Modeli: Sürpriz Gelir Fırsatı



Bilinmesi Gerekenler:



Coin üretimi toplam 10 milyar adet olacak ve bu rakamdan daha fazlası üretilmeyecek.



Blockchain tabanlı erc 20 akıllı kontrat olacak.



Proje adım adım ilerleyecek 2 adet dünya borsası ve 2 adet Türk borsası olmak üzere toplamda 4 borsada satışa sunulacak.



Kişilerin kazançları coin olarak yatacak ve kişi istediği zaman borsadan nakit olarak çekim yapabilecek.



Kullanıcılar arası iç transfer imkanı olacak. Bu da karekod aracılığıyla yapılacak. Transfer 7 gün 24 saat gerçekleştirilebilecek.



Projenin ilk 60 gününde coin 10 kat değer kazanacak ve 150 gün sonrasında da 20 kat değer kazanacak. Maxidax tarafından yapılan planlamalar bu şekilde ancak kesin olarak görülüyor.



Projenin başlangıcında yatırım yapanlar çok kazanacak.



Coin borsaya 0.01 dolardan gireceği için kimsenin satışa eğilimi olmayacak tam tersine alım eğilimi olacak bu sebeple hızlı değer artışları görülecek.



Maxidax içerisinde üyelik açtım ve bir miktar yatırım yaptım. Altcoin borsasına ilginiz var ise 100 dolarlık bir yatırım ile siz de başlayabilirsiniz. Denemek isteyen kişiler aşağıda bulunan iletişim bilgilerini kullanarak benimle iletişime geçebilir aynı zamanda konu ile ilgili sürekli istişarelerin olacağı Telegram grubuna katılabilir.






Konu Hakkında Bilgi Sahibi Olmak ve Destek Almak İçin İletişim Adreslerim:



WhatsApp ve Telegram : 05434080000



Skype ve Mail: umutacar@msn.com



Telegram Grubu:https://t.me/maxidaxcoin
B
4 yıl
Erdem Genç - Motivasyon
Erdem Genç, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun olmuş aynı zamanda şuan halihazırda İstanbul Üniversitesi Adalet Bölümü öğrencisi olarak eğitim öğretim hayatına devam etmektedir. Türkiye’de eğitim, iş dünyası ve buna benzer birçok sektörde aktif rol oynayan M3 Works adlı kuruluşun kurucusudur.
Eğitim hayatında olabildiğince başarılı olan Erdem Genç bunun yanı sıra birçok ödüle layık görülmüştür. Bu ödüllerden en önemlileri Türkiye’nin En Başarılı Genci ve Kültür Üniversitesi tarafından verilen Yılın Girişimcisi ödülüdür. Birçok insana ilham kaynağı olmak amacıyla 2018’de Ankara’da düzenlenen TedX Ankara sempozyumunda motivasyon konuşmasını yapmıştır.
Her alanda etkinliğini sürdürmesinin yanı sıra şarkıcılık kariyerine de 2019 yılında çıkarmış olduğu “Motivasyon” albümü ile başlamıştır. Bu albümün çıkış parçası olan “Motivasyon” şarkısının sözleri yine Erdem Genç tarafından yazılmış şarkının klip yönetmenliğini Gökçe Yağmur yapmıştır. Bu şarkı ve albüm içerisinde bulunan tüm parçalara şarkıcıya ait Youtube kanalından ve resmi Spotify profilinden ulaşabilirsiniz.
Spotify;https://open.spotify.com/album/0M26LD7HNuhvr71hcSxjeM?si=7dGL5bsPQo2FANPfNdQH4A
Youtube;https://www.youtube.com/user/erdemgenccom
Web Site;http://www.erdemgenc.com
B
4 yıl
Evde Can Sıkıntısına Son; Rengo Bilgi Yarışması
Son zamanlarda evde çok vakit geçirmek zorunda kaldık. Bu sebeple her birimiz farklı farklı oyunları denedik ancak içinde sevdiklerimiz de oldu, indirip sildiklerimiz de… Herkesin gerçekten ortak anlayışına denk düşen bilgi yarışması oyunları hem keyifli oluyor hem de mantıksal hafızayı güçlendiriyor. Bunların yanı sıra bir de genel kültür olarak bilgi birikimimizi arttırabiliyoruz. Google Play’de geçenlerde bir oyuna denk geldim. Bu oyunda özellikle çıkan soruların insan hayatına birçok şey katacağını farkettim. Bu sebeple sizlerle paylaşmak istiyorum. Oyunu indirdiğinizde herhangi bir ekstra kurulum yapmanıza gerek yok direkt olarak indirebilir ve gece uyumadan önce, herhangi bir arkadaşınızı beklerken hatta ve hatta yemek yerken bile oynayabilirsiniz. Oyun linkini aşağıya bırakıyorum. Bildiğiniz soru sayısını konu altından paylaşırsanız herkes ne kadar genel kültür sahibiymiş görebiliriz 

Link:https://rengobilgiyarismasi.com/rengo.php
Tanıtım Videosu:https://www.youtube.com/watch?v=pe1cl9LU784&feature=emb_title
B
4 yıl
DHR Lichtmann, Muhteşem Bir Zayıflama Ürünü
Hollandalı ünlü herbalist De Heer Lichtmann’ın uzun yıllar süren çalışmalar sonucunda hazırlamış olduğu muhteşem zayıflama ürünü DHR Lichtmann. Çalışmalarını uzak doğu, arap ülkeleri ve Amerika’da yapmış, doğal şekilde zayıflama ve aynı zamanda vücut direncini koruma üzerine bütün bilimsel kriterleri dikkate alarak içinde en mükemmel ekstratları barındıran bu ürünü ortaya çıkarmıştır.
İçerisinde başta c, a, k ve b vitaminlerini barındıran bu ürün, beyni ve bağırsakları maksimum seviyede çalıştırarak kolayca kilo verilmesini sağlamaktadır. Ürün binlerce hasta üzerinde denenmiş ve inanılmaz sonuçlar alınmıştır. Ayrıca bu ürün kronik rahatsızlığı olanlar, hamile anne adayları, emziren anneler, metabolik hastalar ve hatta çocuklar tarafından bile güvenle tüketilebilir.
Dünya üzerinde güvenle tüketilen ve zayıflama denildiğinde akla ilk gelen DHR Lichtmann artık Türkiye’de!
Bu ürünün içerisinde; hurma çekirdeği ekstratı, çam sakızı ekstratı, sumak ekstratı, zeytin çekirdeği ekstratı ve incir yaprağı ekstratı bulunmaktadır. Tüm bu ekstratların faydalarını tek tek araştırmakla işe başlayabilirsiniz.
DHR Lichtmann güvenle tüketebileceğiniz ve aynı zamanda yağ yakıcı bir etkiye sahip olan bununla birlikte metabolizmanın tam performansla çalışmasını sağlayan, vücut direncini arttıran, tansiyonu ve şekeri dengeleyen bir bitkisel üründür.
B
4 yıl
Metal İşleme Sektöründe Tel Erozyon Tezgahları
Metale şekilde vermek erozyon tezgahları ile artık eskisi gibi zor değil! Eski dönemlerde tüm işlemler el emeği ile zanaatkârlar tarafından yapılırken günümüzde metal işleme gerçekleştirilebilmektedir. Peki, metale bu kadar kolay şekil vermeyi sağlayan [B]tel erozyon nedir[/B]? Merak edenler için bu sorunun cevabı ve metal işleme sektörüne can veren erozyon tezgahları yazımızın devamında..
Tel Erozyon Nedir?
Pirinç ya da çelik tellere verilen elektrik akımı sayesinde metalin kesilerek şekillendirilmesi işlemi tel erozyon nedir sorusunun en kısa cevabı olacaktır. Tel erozyon işleminin nasıl gerçekleştiği ve metal işleme sektöründe kullanılan tel erozyon tezgahı nedir biraz daha detaylı anlatmamızı ister misiniz?
Tel Erozyon Tezgahı Nedir?
1954 yıllarında İsviçreli bilim adamları tarafından gerçekleştirilen tel erozyon sistemi günümüzde son şeklini 1980 yıllarında CNC tezgahlarının üretilmesi ile birlikte almıştır. CNC tel erozyon tezgahı sayesinde tellere verilen yüksek akım metalin kesilmesini ve şekillenmesini sağlamaktadır.
Tel Erozyon Tezgahının Özellikleri
CNC tel erozyon tezgahları kullanım alanı olarak genellikle kalıp imalatı için tercih edilmektedir. Çapaksız üretim gerçekleştiren tel erozyon tezgahları sayesinde metal üzerinde istenilen pürüzsüzlük elde edilebilmektedir. Çoğunlukla pirinç tek kullanımı tercih edilen tel erozyon tezgahında yüksek elektrik akımı verilen tellerin metal ile buluşmasında ortaya çıkan ısı metalin kesilmesini ve şekillenmesini sağlamaktadır.
Tel Erozyon Tezgahı Fiyatları
Tel erozyon tezgahı satın al aramalarınızda karşınıza hem sıfır tel erozyon tezgahları hem de 2. el tel erozyon tezgahları çıkacaktır. Ayrıca [B]kiralık tel erozyon tezgahı[/B] arayanlar için de alternatifler bulunan ve ister sıfır isterse de 2. el tel erozyon tezgahı fiyatları ile dikkat çeken bir web sitesini önermek istiyoruz.
En iyi tel erozyon tezgahı fiyatları ile rakiplerinden bir adım daha öne çıkan web sitemizdeki tüm ürünler ile ilgili olarak direkt satıcı ile irtibata geçebilir ve güvenli alışveriş yapma imkanına kavuşabilirsiniz.
B
4 yıl
Ambalaj ve Paketleme Makinaları Üretiminde Dünya İle Yarışıyoruz
İnsanoğlunun günlük hayatta tükettiği birçok hazır yiyecek, içeceğin paketlenmesi konusunda firmalar eskisi kadar zorlanmıyor. Her şey tamamen otomatiğe ve son teknoloji makinalara kaldığı için kısa süre içerisinde üretilen her malın paketlenmesi ambalaj makinaları çeşitleri aracılığıyla kısa süre içerisinde yapılıyor. Bu makinalar üreticilerin işlerini kolaylaştırmakla beraber halkın tükettiği ürünlerin de sağlık açısından en iyi sonuçları vermesini sağlıyor. Profesyonel hizmet veren işletmeler için ürettiğimiz ambalaj makinaları çeşitleri özellikle dünyada bu sektörde hizmet veren birçok firmayı geride bırakmamızı sağladı.
Ambalaj Makinaları Fiyatları
İşletmenizin büyüklüğü ne olursa olsun her daim profesyonel hizmet vermenizi ve üreticiden sürekli olarak olumlu geri dönüşler almanızı sağlayacak ambalaj makinaları fiyatları tarafımızca en uygun şekilde belirlenmektedir. İnternet sitemiz aracılığıyla bu makinaların fiyatlarına göz gezdirebilir ve yine aynı şekilde internet sitemizde bulunan iletişim numaraları aracılığıyla fiyatlar hakkında detaylı bilgi talep edebilirsiniz. Fiyat esnekliği ile ilgili müşterimizin ekonomisini gözetiyor ve son teknoloji ile gerçek fiyatlandırma prosedürleri aracılığıyla tanışmasını sağlıyoruz.
Paketleme Makinaları İmalatçıları
Etiketleme makinaları imalatçıları olarak bu ürünün üretimi konusunda ilgili firmalarla sürekli olarak iletişim halinde kalıp talepler doğrultusunda ürünlerimizi piyasaya sürüyoruz. Bu sayede firma ürünü satın aldığında gerçekten ihtiyaçlarının tamamını bir makine ile giderebiliyor. Ambalaj etiketleme makinaları çeşitleri herhangi bir geri dönüşünüz olması durumunda internet sitemizde bulunan iletişim numaraları aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz.
B
4 yıl
Ahşaba Şekil Veren Makinalar
Ahşaba Şekil Veren Makinalar
Ahşap hayatımızın her alanında gerek estetik görünümü sayesinde dekorasyon amaçlı gerekse de işlevselliği yönünden pek çok kullanım imkanına sahip bir üründür. Ancak ahşap yapısı gereği işlemeye çok uygun bir ürün olsa da doğru bir şekilde işlenmediği takdirde kırılgan ve dayanıksız olacaktır. Peki, ağaca şekil veren ahşap işleme makinaları nelerdir merak ediyor musunuz?

Ahşap İşleme Makinaları Nelerdir?
Ahşabın işlenmesinde kullanılan pek çok ahşap işleme aletleri bulunmaktadır. Bu araçların çoğu elektrik ile çalışan ve ağacın şekillenme sürecini hızlandırdığı gibi çok daha pürüzsüz yüzeyler elde edilmesine olanak sağlamaktadır. Ahşap işleme makinaları haricinde marangoz aletleri yardımı ile de çok daha hassas şekillendirme işlemleri gerçekleştirilebilmektedir.

Ahşap İşleme Nasıl Yapılır?
Ahşap işleme için kesme, planyalama ve frezeleme işlemleri dışında zımpara işlemlerini yerine getiren pek çok zımpara makinaları satışa sunulmaktadır. Ahşap kesme işlemi için ahşap torna makinası kullanılırken ahşabın kalınlık ve yüzey açma işlemlerinde ahşap planyalama makinaları kullanılmaktadır.
Ağaca şekilde veren makinalar elbette ki bunlar ile sınırlı değildir. Ahşap ebatlama makinaları sayesinde istenilen ölçülerde en hassas kesimler gerçekleştirilebilirken ahşap zımparalama makinaları sayesinde pürüzsüz bir yüzey elde edilebilmesi mümkün olmaktadır. Marangoz makinaları olarak da adlandırılan ahşap işleme makinaları oldukça çeşitli ve pek çok yan ürünü ile zengin seçeneklere sahiptir.

Ahşap İşleme İçin Kullanılan Marangoz Makinaları Nerede Satılmaktadır?
Marangoz aletleri içerisinde en sık kullanılan ahşap işleme makinaları pek çok firma tarafından satışa sunulmaktadır. Türkiye’nin en büyük makine satış platformu olan Makine Türkiye’de ihtiyacınıza yönelik her türlü marangoz makineleri satılmaktadır. İster ikinci el marangoz makineleri ihtiyacınızda isterseniz de sıfır ahşap işleme makineleri arayışınızda oldukça zengin çeşitlere sahip Makine Türkiye’de kiralık marangoz makineleri de bulunmaktadır.
B
4 yıl
Onur ve Aşkın Romanı: Tehlike Sarmalında Aşk
Tehlike Sarmalında Aşk, acının, aşkın ve mutluluğun, kısaca dolu dolu yaşanan duyguların romanıdır. Diğer bir adla bu romana bir kişisel dönüşüm romanı da denilebilir. Her kesimden insan bu romanda kendine dair bir şeyler bulabilecektir.
Bu roman, yazar Cengiz Hortoğlu'nun 20 yıllık hayalinin ve uzun yıllar çalışmasının ürünüdür. Yazar, roman kahramanlarının yaşadıkları acıyı gerçekçi olarak hissedip okura aktarabilmek için, (Uzun süre ormanda zor koşullarda yaşamak da dahil olmak üzere...) Birçok zorluğu deneyimlemiştir.
Bu romanın en önemli özelliği roman kahramanlarından bazılarının sürekli hayatı sorgulamalarıdır. Hayata dair, mutluluğa, mutsuzluğa, başarıya ve başarısızlığa ilişkin olarak neden ve nasıl sorularına iç sesleriyle yanıt aramalarıdır.
Bu romanda insana dair her soruya yanıt aranmıştır. Acı, mutluluk, aşk, hüzün gibi duygular nasıl oluşur? Bazı insanlar yaşadığı tüm zorluklara rağmen mutluyken, diğerleri tüm iyi koşullara rağmen neden mutsuzdur?
İnsan zannettiğinden daha güçlüdür. Bir insan isterse ve inanırsa yenemeyeceği hiçbir güçlük yoktur. İnsan gücünü doğruluk, merhamet, haklılık ve kararlılıktan alır. Pes etmeyeni, kararlı olanı kimse yenemez.
Cesaret bir insana verilen en muhteşem armağandır.
Kötülerin en büyük korkusu, cesur, merhametli, duyarlı ve zeki insanlardır.


ARKA KAPAK YAZISI
Cengiz Hortoğlu, soluksuz okuyacağınız, akıcı ve heyecanlı bir aşk romanıyla yeniden karşınızda...
*
Bu duygu dolu romanı okurken, bazen hüzünlenip, bazen heyecanlanıp bazen de gülümseyeceksiniz.
*
Adı Kanat'tı karizmatik, yakışıklı, güçlü ve cesurdu. Su kadar saf ve berrak ve de bir bıçak kadar netti. Adının Kanat olmasının bile bir nedeni vardı.
*
Çok küçük yaşlardan itibaren, aldığı sert, vahşi ve acımasız eğitim, onun acı ve korku duygularını yok etmişti. Peki neden eğitiliyordu, plan neydi?
*
Yanağındaki sigara yanığı ve çetenin boynuna kızgın bıçakla kazıdığı çarpı işareti ona geçmişini unutma şansı bırakmıyordu. İçi kin ve nefret doluydu. Ya o yok olacaktı ya da çete...
Çete neden peşindeydi, ondan ne istiyorlardı?
Kanat; acı, umutsuzluk, iftiralar ve çetelerle sarılmış hayatını değiştirebilecek miydi?
Tek şansı, doğanın ona kazandırdığı yeteneklerdi. Sadece güçlü değildi, aynı zamanda olacakları hissediyordu, bu onun en büyük ayrıcalığıydı.
Peki, mutluluğu, başarıyı ve aşkı bulabilecek miydi?
*
Uğradığı büyük haksızlıklar onu güçsüzleştirmek yerine gücüne güç katmıştı. Öfkelendiğinde onu durdurabilecek tek güç sevgiydi. Çünkü sevgisizlik canını işkencelerden daha çok yakmıştı
*
KİTAPTAN ALINTILAR
Yoğun bir kar yağışı vardı, hava aydınlanırken o artık donmak üzereydi. Nişanlı bir çift patika yoldan atla ormana doğru ilerliyorlardı. Genç kadın, orada bir insanın yattığını görünce şoka uğradı. Nabzına baktığında yaşadığını anladı. Nişanlısına seslendi. “Bu adam yaşıyor!” dedi. Merak içindeydi, kimdi bu adam? Neden öldüresiye dövülmüştü? Bu bir çete yöntemiydi.
*
Denizin maviliği, iyot kokusu, kuş sesleri, ağaçların hışırtısı... Ve de ağır ağır salınan deniz...
Kanat, Melis’in elinden tutup ayağa kaldırdı. Cebinden bir paket çıkardı, içinden iki de yüzük… “Ben, süslü sözler bilmem; ama senin güvenle yaslanabileceğin çınarın olmak isterim, sen de benim nergis çiçeğim olmak istersen bu can sana kurban olsun! Ama dersen ki: Hadi Kanat, sen kim ben kim? Asla yadırgamam, alır başımı giderim ve senin mutlu olman için dua ederim. Senden beni kırmayacak değil, dürüst ve net bir yanıt bekliyorum. Beni yalandan daha çok yaralayacak hiçbir şey yoktur. Çünkü ben tüm ruhu, yalanların açtığı yaralarla parçalanmış bir adamım. Benim bir pırlanta yüzük alacak param yok. Ama sevdiğim kadına bir yüzük yapacak ellerim var.” dedi ve ağaçtan oyarak yaptığı yüzükleri uzattı.
Melis şaşkındı, çok etkilendi, o an kuş olup onunla birlikte uçmak isterdi. Gözlerinden yaşlar sicim gibi dökülüyordu. Kanat’a sarıldı ve göğsüne yaslandı. “Ben senin derinden bakan siyah gözlerini çok da anlayamamışım. Sana olan aşkımın nedeni sadece yakışıklılığın, cesaretin değilmiş. İçinde kaybolmak istediğim okyanus yüreğinmiş. Sarıl bana ve sakın beni hiçbir nedenle bırakma... Ölüm bizi ayırana dek, senin güçlü kollarında nergisin olmak ve sana çocuklar doğurmak istiyorum. Benim pırlantam sensin, hayatım boyunca evleneceği kadına ağaçtan yüzük yapan kimseyi görmedim. Seni ölünceye kadar seveceğim."
*
Dönüşte tekneyi Melis kullanıyordu. Aşk bir sihirdi, gözlerine yeşil daha yeşil, mavi daha mavi görünüyordu. Demek ki dış koşullar hiçbir şeymiş, dünyayı güzelleştiren yüreğimizden geçenlermiş, iç dünya değişmeden dış dünya değişmezmiş, diye geçirdi aklından...
*
Aslı, binlerce haber yapmış, çok sayıda insan tanımıştı, ilk kez böylesine gizemli bir adam görüyordu. Bu merak duygusu ile başka türlü rahat edemezdi. Nereye kadar giderse gitsin, gerçeği ortaya çıkaracaktı. Kimdi bu gizemli adam? Tehlikeli bir katil mi yoksa bir iyilik meleği mi?
*
Sonra diz çöktü. “Bir tanem birçok masalda hep beyaz atlı prens vardır, benim masalında ise beyaz atlı prenses var. Aslı’m seni çok seviyorum, benimle bir hayatı paylaşmaya ve birlikte büyümeye var mısın?” dedi ve çiçekleri uzattı.
*
“Kanat sana âşık olma nedenim ne biliyor musun? Öyle bakıyorsun ki; senin yanında kendimi tam ve tamam hissediyorum. Sen hem romantik hem de sahicisin. Gizemlisin ama güvenilirsin. Mertsin, cesursun, cömertsin, kararlısın, paylaşmayı seviyorsun. En önemlisi de merhametlisin.»
Kitap linki:https://www.butikkitap.com/product/tehlike-sarmalinda-ask/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.