M

Yüzbaşı
05 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
Değişik Bir Cruis Control Fikri
Aklıma takılan bir konuda, sizlerinde fikirlerini merak ettiğimden konuyu açma gereği duydum;
Geçenlerde, Niğdeden Mersine giderken herzamanki gibi otobana girergirmez cc'u açtım.Bu güzergahda önce tırmanıyorsunuz sonra bir inişin ardından tekrar Toroslara tırmanarak Mersin-Adana istikametine iniyorsunuz(yani iki defa rampa yukarı çıkıyorsunuz).CC'u 120 KM'ye ayarlanmıştı ve klima açık bir durumda gidiyordum.Yol bilgisayarında ki anlık tüketim haliyle tırmanış esnasında çok yüksek değerlere çıktığından CC'u devre dışı bırakarak, manuel olarak hıza göre değil de devire göre kullandım.Sormak istediğim soru acaba hızı değil de deviri de sabitleyen bir cruise control sistemi yapılamaz mı,ne gibi handi kapları olur?
Daha açık olarak şöyle örnek vereyim; uzun yolda dizel bir aracımı 1800 devire sabitleyen bir sistem olsa,düz yolda 110 la gidiyorsun,hafif bir rampa çıkıyorsun hızını 90-100 aralığına düşürse ama devir aynı kalsa süre uzayacaktır ama daha az yakıt tüketilmesini sağlamaz mı?
M
12 yıl
S2000
adamlar resmen trafiği birbirine katmışlar
http://www.youtube.com/watch?v=4qcksvcLCM4&feature=related
M
12 yıl
Hızlı geçiş sistemi
HGS diye birşey attılar ortaya ,kaç ay geçti ses seda yok,bu da mı hikaye oldu,bir bilgisi olan varmı acaba???
M
12 yıl
2008 model naylonu çıkarılmamış olabilirmi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-arabam-cok-temiz-olup-gorulmeye-deyer-63050024/detay/
açıklamada ''saten çilatını bilene çikmamış'' sanırım koltukların üzerinde ki naylonların çıkartılmadığından bahsediyor;mümkün olabilirmi sizce???
EDİT:Dikkatinizi çektimi arkadaşlar 55.400 kmde triger kayışı değişmiş ,sanırım km de tırt
M
13 yıl
hızlı ve öfkeli: türkiye
M
13 yıl
adana işi ferrari
bugün gördüm,gerçekten hoşuma gitti verildiyse silenebilir:
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/57774/turk-isi-ferrari


edit:imla
M
13 yıl
farlara film
Arkadaşlar beyaz bravo aracımın ön ve arka farlarına orta koyulukta film çektirmek istiyorum,ön neyse de arka farlar bayrak kırmızı duruyor resmen araçta beyaz olunca sanki biraz çiğ duruyor,astra h ların arka farlarında ki en dıştaki şeffaf mikayı karartmak istiyorum,aracında uygulayan varsa yorumlarını paylaşırsa sevinirim,yada adanada yaptırabileceğim bir yer öneren olursa mutlu olurum...saygılar
M
14 yıl
ölümle dans
Daha önce verildimi bilmiyorum ama 0:56 ya dikkat diyorum tüylerim diken diken oldu resmen...
http://www.youtube.com/watch?v=-A_Ikf7NNQ8
M
14 yıl
Fiat Bravo Cruise Control
Daha önce hiç cruise control kullanmadığım için cehaletimi mazur görün;Dün itibarıyle Fiat Bravo Multijet 120 bg+Duologic+assist kit sipariş ettmiş bulunmaktayım.Kullanan veya bilen arkadaşlardan ricam bravolarda ki cruise controllerin rampa aşağı kendiliğinden hızlanıp hızlanmadığı hakkında ki bilgileridir.Bazı arkadaşlar hızlanır diyor bazıları hızlanmaz diyor sırf cruise control için assist kit istedim.Birde bravoların cruise controlunde reset fonksıyonu olup olmadığı?Bildiğim kadarıyla frene basınca cruise control devreden çıkıyor ve reset fonksiyonuyla tekrar eski hızımıza çıkabiliyoruz,bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevaplarını esirgemezlerse memnun olurum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.