T

Yüzbaşı
27 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
82 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
8 ay
Ders anlatmak ve kitap okumak için tablet önerileriniz
Arkadaşlar birkaç yüz tane kitabı yanımda taşıyıp bunlardan birşeyler anlatıp ayrıca da okumam lazım fakat android tablet mi alsam ipad mı alsam diye arada kaldım, ayrıca android tabletlerde üst modeller ram ve işlemcileri kafama takıldı sizden yardım istiyorum.

ipad tabletlerde bu e kitaplarım cihaz hafızasında mı kalacak yoksa icloud hafızasında yer mi kaplayacak, ayrıca android tabletlerde qualcomm 8 gen 1 li tabletler ve 8 gb ram ler bi ipad pro m1 eder mi onu da düşünüyorum.
T
5 yıl
Cips paketinden çıkan 100 MB internet hediye
http://sanslipaket.com den 100 MB internet hediye.

cipsten çıktı arkadaşlar, birinize faydası dokunsa yeter

kodu:

DMACTZEXHK
T
5 yıl
Kıymalı pide ile etli ekmek arasında ne fark var?
Yahu ikisi de aynı şey değil mi, göz göre göre kıymalı pideye koca iki il etli ekmek deyip sahip çıkıyor.

Bunların arasında ne fark var biri anlatabilir mi?
T
11 yıl
Sony l|lXperia Z Ultral|l Kullanıcılar Kulübü
Fazla olmasa da forumda sony xperia z ultra alan arkadaşların bilgilerini paylaşacağı yer eksiği var kardeşler

ileride burayı editleyip almak isteyen arkadaşlara yardım edebiliriz
T
11 yıl
Hem kancalı hem kulak içi hem mikrofonlu kulaklık tavsiyesi
öyle bi kulaklık arıyorum fakat cihazlara baktığımda ya kancalı mikrofonlu ya kancasız kulak içi ya kancalı kulak içi ama mikrofonsuz cihazlardan bulabiliyorum

bir tek yurbudsun kulaklğı var acaba ben mi bilemiyorum diye size danışayım dedim varsa tavsiyeleriniz

Yurbuds'un bahsettiğim kulaklığı için yazıya tıklayın
T
12 yıl
Şarj süresi iyi giden kaliteli dokunmatik tel varmı
Telefonumu değiştirmek istiyorum şarj süresi teorik olarak 800 saatin üzerinde olan bi marka model öneriniz varmıdır

nokia e6 bb torch samsung galaxy pro htc aklıma bunlar geliyor.

bunlar tabi klavyeli teller ama tam dokunmatik telefonlardan diğer androit sistemli yada , bb marka ve modellerin de şarj süresi ile beğeninizi kazanmış olanları varmıdır acaba



yani işin özeti dokunmatik şarj süresinin uzunluğu ile sizi etkileyen tel önerileriniz varmı
T
12 yıl
pili uzun giden dokunmatik ios symbian yada android
Telefon arıyorum dostlar.

Önceleri çok sık telefon değiştirirdim Nokia 7710 kullananlardan biriyim ve dokunmatik telefon kavramını ordan öğrenmiştim şimdi o zamanlar geride kaldı bende Nokia E 71 telefon ile kaldım en son şarjı çok iyi gidiyor ayrıca dokunmatik telefonlara da 7710 tecrübemden sonra soğuk bakıyorum fakat Nokia E 6 çıktıktan sonra bi daha düşündüm uzun şarjı olan bir dokunmatik ekranlı telefon olurmu diye, sizce uzun şarj süresi ile beraber dokunmatik bi telefon önerseniz bu ne olur
T
17 yıl
N80__N80ie karşılaştırma ve farkları
Çok merak ediyordum aralarında bir fark varmı diye resimli özelliklerle karşılaştırmasını yaptım
size de göstermeden olmazdı tabi


< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >


Standart N80'e göre bu modelde sadece bir kaç yeni internet uygulamaları bulunuyor.

Bunların arasında yeni bir download uygulaması var,
böylece indirilen dosyalar daha kolay organize ediliyor.

Flickr, Yahoo Go Mobile, Yahoo Mail ve Yahoo Arama, Microsoft Live! Arama, Amazon
alışveriş yazılımı eklenen diğer internet uygulamaları var.


Yani aralarında pek bir fark yok
T
18 yıl
...Tarihi Savaşta Dönüm noktası Se \u0026 Nokia ...
Kameralı telefonlarda devrimsel adım

Sony Ericsson, Cyber-shot markalı ürünleri K790 ve K800 ile kameralı telefonlarda yepyeni bir sayfa açacağını gösterdi. Oto fokuslu 3.2 megapiksel kamerası, Xenon flaşı ve teknoloji dünyasına Sony Ericsson’un kazandırdığı patentli BestPic özelliği olan bu telefonlar kameralı telefon dünyasındaki bir devrimin habercisi olma özelliği taşıyor.



K800 ve K790’daki ileri teknoloji, şimdiye dek cep telefonlarında görülmemiş bir görüntüleme standardı oluşturacak. K800 ve K790’ın sunacağı ileri teknoloji mobil araç ve uygulamalar için 3.2 megapiksel kamera ve oto fokus sadece başlangıç. Klasik dijital kameralarda olduğu gibi K800 ve K790’da da kırmızı göz sorununu ortadan kaldıran; gece karanlığında bile net görüntüler sunan Xenon flaş bulunacak. Titreme önleme özelliği ise fotoğraf çekerken yapılan küçük titremelerin fotoğraf kalitesine yansımasını engelleyecek.


Sony Ericsson tarafından geliştirilen, tamamen yeni bir özellik olan BestPic sayesinde hiçbir önemli anı kaçırılmayacak. Kamera tuşuna tek bir basışta hızlı bir şekilde yüksek çözünürlüklerde birden fazla fotoğraf çekebilme yeteneği sağlayan BestPic, görüntüleme dünyasında önemli bir adım olarak yorumlanıyor. Sony Ericsson tarafından geliştirilen bu teknoloji, amatör fotoğrafçılara bile kişisel sergilerini açabilme olanağı sağlayacak.



K800 ve K790 PicBridge özelliği sayesinde, resimlerin çıkışı bilgisayara gerek olmadan alınabilecek.. Ürün kutularında bulunacak olan Adobe yazılımıyla fotoğrafların bilgisayarda arşivlenmesini her zamankinden kolay olacak. Kişisel deneyimlerin paylaşımı konusundaki tüm dünyada kullanımı giderek artan Picture Blogging, K800 ve K790 kullanıcılarının sadece birkaç tıklamayla kişisel blog alanlarına ulaşabilmelerini sağlayacak.



Çift mod UMTS telefon K800 ve üçlü bant EDGE telefon K790 2006’nın ikinci çeyreğinde satışta olacak.



Bir iş telefonu olarak da K800 ve K790, kullanıcılara faydalı uygulamalar sunacak. Tam ekran HTML tarayıcı, RSS desteği ve Google arama motoru, UMTS (K800) ve EDGE (K790) desteği ile her zamankinden hızlı çalışacak. Standard push e-posta, Bluetooth, USB 2.0 ve Memory Stick Micro (M2) veri transfer olanakları da elektronik aygıtlarla kolay bağlantı sağlayacak. K800 ve K790’daki müzik çalar, RDS’li FM radyo ve üç boyutlu oyunlar ise işten arda kalan zamanlarda rahatlamak için keyifli birer alternatif olacak.



Sony Ericsson K800 çift mod UMTS cep telefonu. Sony Ericsson K790 üçlü bant EDGE cep telefonu. Her iki telefon da 2006’nın ikinci çeyreğinde satışa sunulacak.

alıntı

Hürriyet


Nokia ne yapacak ben şahsen çok merak ediyorum
T
18 yıl
??Sd Card da silinen dosyalar geri gelirmi?? Yardım??

Sd Card da cok önemli resimler vardı Yanlışlıkla silindi Acaba bilgisayardaki gibi geri getirilebilirlermi
Çok önemli
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.