M

Teğmen
02 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
64 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 ay
Galatasaray Dergisi Mayıs 232. Sayısı Ücretsiz
M
4 yıl
Storytel Ortak Aranıyor
Ayda 25 Tl ödediğim Storytel uygulaması için ortak aranıyor tercihim 1 ortak ama 2 ortakta olsa sorun etmem.
M
9 yıl
3 ay ücretsiz TİVİBU GO Kampanyası
Müşteri hizmetlerini arayıp TİVİBU 3 aylık Ücretsiz kampanyaya üye olmak istiyorum diyorsunuz(Normalde tv alanlara kod veriliyordu fakat benden kod falan istenmedi zaten kod istenirsede bir yere mesaj gönderince kod cebinize geliyor yani tv falan almaya gerek yok) sonrasında sizi 3 ay ücretsiz yapıp 4. ay 10,99 olarak hesabınızdan kesilmeye başlar diyolar sizde he hı deyip 89. günde tekrar arayıp iptal ettiriyosunuz o kadar.

Önemli bilgi olarak bütün kanallar bilgisayarda açık ama tablette yada cepte de izlerim derseniz sinema kanalları ve bazı kanallar o platformlarda açılmıyor.Bu kampanya 3 ay sinema ve bazı kanalları bilgisayar ortamından yada laptopunu televizyona yansıtan kişiler için uygundur diğerlerinin bulaşmasını tavsiye etmem.

Buraya da bakmanızda fayda var:

http://forum.donanimhaber.com/m_102420045/tm.htm
M
9 yıl
Samsung telefonu olana 97 günlük DigiturkPlay hediye
Herhangi Samsung telefonda Digiturkplay uygulamasını indiriyorsunuz ve kaydol diyorsunuz sonunda 7 günlük ücretsiz üyelik veriyor akabinde 6. Günün sonunda sanal kartınıza 10 tl tanımlayıp üyelik devam ettiriyorsunuz ve kartınızdan 1.-tl çekiliyor ve 90 günlük daha hediye alıyorsunuz ve 89. Günde üyelik bölümünden üyeliğinizi iptal ediyorsunuz yada limiti 1.-tl bırakın istesede hesabınızdan 9,99.-tl çekemeyecekleri için üyeliğiniz otomatikman iptal olacaktır.bu arada her bir telefona sadece bir hesap açılabilir o Yüzden kolpa hesaplar açılacaksa başka telefona geçmeniz Şart.
M
9 yıl
BU sistem 1.100.-TL Alınırmı?
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-2.el-oyun-bilgisayari-194103358/detay


İzmir içi elden 1.100.-TL'ye Sanalpazardanda 1.200.-TL'ye veriyor bilenler yorum yapabilirmi?
M
9 yıl
D-SMART BLU AYDA 9.-TL
D-smart Blu paketi ayda 9.-TL olarak güncellendi ve aynı Digiturkplay gibi yeni bir paket oluşturdu aşağıda hangi kanalların canlı yayınları var ise onların fotosunu çektim tabi seç izle gibi kategorilere digiturkplay kullanıcıları aşinadır o yüzden anlatma gereği duymuyorum.Sırf spor kanalları için bile bu para verilir diye düşünüyorum bir önceki dsmart blu konusu güncelliğini yitirdiği için yeni bir konu açtım.İstediğiniz ay üyelik bölümünden üyeliğinizi iptal edebiliyorsunuz.Sanal kart kullanmanızı tavsiye ederim.
Onemli bir aciklamada blu kesinlikle google a kayitsiz tabletlerde calismaz.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
M
10 yıl
Süper Paket 2014 - 2015
Geçen sene benim gibi lanet olası 800kb satın alanlar 200.-TL daha vererek bu pakete yükseltebiliyorlar.

Süper Paket 2014 - 2015

Spor Toto Süper Lig, Turkish Airlines Euroleague, İngiltere Premier Ligi, Brezilya Ligi, Rusya Ligi ve Beko Basketbol Ligi’nin canlı maç yayınları ile spor heyecanı bir saniyeliğine bile kesilmiyor! Bu 6 süper ligin tüm coşkusunu yolda, parkta, tatilde, sen neredeysen orada yaşa. Dünyanın sporunu önüne seren bu avantajlı paketi sakın kaçırma!


SÜPER FIRSAT: Süper Paket şimdi 339 TL yerine sadece 319TL! Üstelik 68 canlı TV kanalı, yüzlerce film, dizi ve çok daha fazlasını içeren Sinema Üyeliği 8 ay hediye!

Paket içeriği: Spor Toto Süper Lig’in 2014-2015 sezonunda oynanacak tüm maçlar ile Euroleague, İngiltere Premier Ligi, Beko Basketbol Ligi, Rusya ve Brezilya Ligleri'nin 2014-2015 sezonunda Lig TV’den yayınlanacak canlı maçlarını içerir.

Fiyat: Standart Kalite: 319 TL, Yüksek Kalite: 459 TL

Taksit: Anlaşmalı kredi kartlarına 9 taksit imkanı sağlanmaktadır.

Nasıl izlerim: Üye girişi tamamladıktan sonra “Canlı Spor” sekmesini ziyaret ederek maça ait sayfadan izleme yapılabilir.

Satın aldığınız paketinizi standart kalite versiyonundan yüksek kalite versiyonuna yükseltebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz, mevcut paketinizi içerik olarak daha kapsamlı bir pakete yükseltme imkanınız da mevcuttur. Tek yapmanız gereken, üyelik girişinizi yaptıktan sonra tercih ettiğiniz paketin sayfasını ziyaret etmek. Bu şekilde size özel yükseltme ücretini görüntüleyebilirsiniz.
M
10 yıl
Sygic Sadece 20,99.-TL (App Store\u0027da %60 İndirim)
Arkadaşlar beklenen bayram indirimi sonunda geldi 31.07.2014 tarihine kadar Sygic'i nerdeyse 2 paket sigara parasına alabileceksiniz.Kaçak kullanmaktansa helalinden orjinal program almanızı tavsiye ederim.
M
10 yıl
ROUTE 66 NAVİGASYONU 1 AY DENEME BEDAVA
Tesadüfen bu yazılımı cep telefonuma yükledim ve çok memnun kaldım.İlk 1 ay sınırsız bütün özellikleri kullanabiliyosunuz ve offline çalışma özelliği var.(350 MB'lik Türkiye Haritasını yüklemeniz lazım.SYGİC ve diğerlerine göre çok daha kaliteli menüleri var.Ben SYGIC ten çok fazla verim alamadım ama verim alanlar vardır tabiki onlara lafım yok sadece ben bu yazılımı diğer navigasyonlara göre daha çok beğendim.1 ay sonunda ömür boyu lisansı 35.99.-TL.
M
10 yıl
BITDEFENDER HAKKINDA UYARI
Merhaba arkadaşlar geçen sene bir çok arkadaş donanimhaber sayesinde 0,12 gibi komik rakama 1 yıllık bitdefender lisansı almıştı fakat bugün benim kredi kartımdan 112,13.-tl lik yenileme adı altında bir para çekmişler.bankayı aradım hemen kartımı iptal ettirdim ve yarında harcama itiraz faksı çekeceğim.bu parayı geri alabilirmiyim bilmiyorum ama size tavsiyem geçen sene bu ürünü benim gibi ucuz alan arkadaşların kredi kartını alışverişe kapatması.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.