G

Yarbay
26 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme (?)
59 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
G
10 yıl
PS4 PRO CLUP ★★LOS GALACTURCOS F.C.★★Since:2010
G
12 yıl
POWER A JOYSTICK HERKES BU JOYSTICK\u0027E HASTA :) (Kargom Geldi)
Selam Arkadaşlar,

Geçen sene alıp memmuniyetle kullandığım aşağıdaki joystick'i piyasadan kalkmadan yedeğini almak istiyorum ucuz bulursam 2 tane bile alabilirim.

Geçen sene Shopto'dan almıştım, şimdi out of stock olmuş ordan alamıyorum bana Türkiye'ye gönderim yapan bu tarz siteler önerirmisiniz,Ebay vs.'de olur.

POWER A PS3 PRO ELITE WIRELESS Controller

< Resime gitmek için tıklayın >

VİDEOSU
Videoyu izlemek için tıklayınız
G
12 yıl
PS3 EPİLEPSİ MESAJI !!!
Şaka değil arkadaşlar! Bugün PS3'ü açtım şu hatayı gösteriyor sonra normal devam ediyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Youtube'da birisi videosunu koymuş, nedir ne değildir bu, bir fikri olan varmı? Korkmalımıyım

Youtube Link;

http://www.youtube.com/watch?v=W8WGUytMnS4

Edit:Uyarı mesajıymış
G
12 yıl
OYUNA GİRİNCE PSNDEN ATİYOR
Arkadaslar ilginc bir problemim var
Ps3 actim psn girisi yaptim sonra oyuna hiriyorum aninda psnden atiyor 2 farkli psn de denedim farkli oyunda denedim aynisi oluyor connections ayarlarini yeniden yaptim drgisen olmadi yardim lutfen
G
13 yıl
IPHONE 4\u0027e Çay döküldü Hemde Kupa Bardakla
Selam DH,

Dün akşam playstation oynarken, maç esnasında çaya uzanıyım derkenn bacağımla kupa bardağı devirdim!! tamda İphone'un üzerine devrildi.

Telefonu tüm çayı içmesine rağmen kapanmadı hemen peçeteyle dış yüzeyi silip kontrol etmeye başladım kulaklık çlışıyor mikrofon çalışıyor hoparlör cızırtı yapıyordu. Fön makinasıyla kuruttum o cızırtıda gitti, hiç bir fonksiyonunda biz bozulma yok Allaha şükür, gece sahur için uyandığımda Power tuşuna bastım yapışıyor çıt çıt yapmıyordu aklıma ütü geldi ütünün buharını açtım biraz uzaktan buhara tuttum tuş çözüldü çıt çıt yapmaya başladı tekrar sonra kuruyunca gene biraz yapışır gibi oldu ama ince filmle aralıklarını temizledim şuan iyi.

Fakat home tuşu biraz sertleşti ona nasıl bir müdahalede bulunabilirim acaba.

Pirinç yoktu evde pirinçe koyamadım, şekerli çaya ne kadar etikili olur pirinç orasıda ayrı konu tabi.

Telefon yurtdışından garanti yok. Olsada anlıyorlar zaten
G
13 yıl
FERNANDO TORRES FAN CLUB


Fernando José Torres Sanz (d. 20 Mart 1984, İspanya, Madrid), İspanyol futbolcu. Annesinin adı Flori, babasının adı José'dir. 3 kardeşin en küçüğüdür.
Atlético Madrid Kariyeri

Atletico Madrid altyapısında yetişmiştir. Fanatik bir Atletico Madrid taraftarı olan anne ve babası tarafından çok küçük yaşlarda gitmeye başladığı Atletico Madrid'de A Takım formasını giydiği 2000-2001 sezonunda henüz 16 yaşındadır. Bir sonraki sezon 17 yaşındayken taraftarı olduğu Atletico Madrid'de A Takımın Kaptanlık seviyesine yükselmiştir. 7 sezon giydiği Atletico Madrid formasıyla 214 Lig maçında 82 gol atmıştır. Tüm resmi kulvarlar göz önüne alındığında bu rakam toplamda 249 maçta 91 goldür. 2007 yılında,Luis García + 27 milyon pound karşılığında Liverpool'a transferi gerçekleşti.
Liverpool Kariyeri

Liverpool'daki ilk yılında Premier League'de 24 gol atarak gol krallığında 2. olan El Nino lakaplı golcü Torres takımının Steven Gerrard ile birlikte en iyi futbolcusu olmuştur. Ülkesi İspanya ile katıldığı Euro 2008'de turnuva boyunca 2 gol atabilmesine rağmen final maçında Almanya'ya 33. dakikada attığı golle ülkesi İspanya'yı Avrupa şampiyonluğuna taşıyan en önemli oyunculardan biri olmuştur. Daha sonra Euro 2008'de en iyi 23 futbolcu arasına seçilmiştir. 2008-2009 sezonunda FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ödül töreninde dünyanın en iyi 3. futbolcusu seçilmiştir.
Chelsea Kariyeri

2011 yılında ₤40 milyon'a Chelsea'ye satılmıştır. İlk teklifi reddetmiştir.5.5 yıllığına ₤50 milyon'a kabul ederek İngiltere transfer rekorlarına girmiştir. İlk maçını 6 Şubat'ta eski takımı Liverpool FC'ye karşı oynamıştır,bu maç 0-1 Liverpool üstünlüğüyle bitmiştir. Bu takımın da 9 numarası olmuştur.ilk golünü West Ham'a karşı atmıştır. Her ne kadar Chelsea'de oynadığı yarım sezonda isteneni verememiş olmasada yeni sezon öncesi beklentileri boşa çıkarmayacağını açıklamış, nitekim ilk hazırlık maçında 1 gol 1 asistle bunu doğrulamaktadır.
Milli Takım Kariyeri

2003 Yılında henüz 19 yaşında iken milli takıma seçilmiştir. Bu tarihten günümüze kadar İspanya Milli takımının değişilmez forvetlerinden birisi olmuştur. Milli takım ile çıktığı 86 maçta 27 gol atmıştır. Ayrıca Euro 2008 final maçında Almanya'ya karşı attığı golle İspanyaya uluslararası alanda ilk şampiyonluğu getirmiştir. 2010 Dünya kupası turnuva kadrosundada yer alan Torres sakatlığı nedeniyle çok süre alamasada final maçında oyuna sonradan girerek şampiyonluk golünün hazırlanmasında önemli rol oynamıştır.

Özel yaşamı
2001 yılında (17 yaşındayken) Olalla Dominguez ile çıkmaya başlamıştır. Çocukluk aşkı olan Olalla ile bebek beklediği için 27 mayıs 2009 tarihinde dünya evine girmiştir. Çiftin 8 Temmuz 2009'da "Nora" adını verdikleri bir kızı,6 Aralık 2010 tarihinde de "Leo" adını verdiği bir oğlu dünyaya gelmiştir. Ayrıca Fernando Torres'in ayak dövmesinde roma rakamıyla (VII.VII.MMI) ilk öpüşme tarihleri, 2 ayrı kolunda kızının ve eşinin isimleri ve kendi ismi anlamına gelen 'Bymmm' dövmeleri vardır ve ayrıca sağ kolunda forma numarası olan dokuz rakamının dövmesi vardır.
Torres'le ilgili Bazı Bilgiler:

-Lakabı El Nino
-İngilterede en çok forması satılan oyuncudur.(Bu istatistiğe CR7'nin ManU'da olduğu dönemde dahildir.)
-2009 Yılında Fifa tarafından Player's Of the Year(yılın kadrosuna) seçilmiştir ve Messi ve Ronaldo'dan sonra en iyi 3. futbolcu olmuştur.
-İngiltere'de en yüksek transfer bedeli ödenen oyuncudur.
-Web Sitesihttp://www.fernando9torres.com/ ek olarak kendisi Facebook ve Twitter kullanmadığını açıklamıştır.



Torres severleri beklerim.

Torres Fan'ları:

1-Blackfield
2-E®TAŞ
3-NintendoWiiXbox
4-_-_bluedragon_-_
5-EryGS
6-NoSt3am
7-
8-
9-GkhnFB
10-Fallout 3
-
-
99-Simsela
G
13 yıl
ŞOK ŞOK! FIFA12 ve PES2012\u0027DE SPOR TOTO SÜPER LİG OLMAYABİLİRMİŞ!
Türkiye Futbol Federasyonu, futbolda şike operasyonunun birkaç gün öncesinde konsol ve bilgisayarlar için geliştirilen futbol oyunlarıyla ilgili lisans anlaşmalarını tek elden yapmaktan vazgeçti

Mahmut Özgener’in görevi bırakmasının ardından 29 Haziran’da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı’na seçilen Mehmet Ali Aydınlar’ın ilk icraatının, futbol oyun lisanslarını düzenlemekten vazgeçmek olduğu ortaya çıktı. TFF’nin 64. başkanı olarak göreve başladığı ilk haftasında futbolda şike soruşturması ile karşı karşıya kalan Aydınlar yönetiminin attığı ilk adımın, konsol ve bilgisayar ortamında oynanan FIFA ve PES gibi futbol oyunları için söz konusu oyunların uluslararası üretici firmaları EA Sports ve Konami gibi şirketlerle anlaşma yapmamak olduğu öğrenildi.

"18 TÜRK TAKIMIYLA TEK TEK ANLAŞMALARI ZOR"
Daha önceki yıllarda oyun üreticisi firmalarla merkezi anlaşma yapan TFF, futbol oyunlarının 2012 versiyonları için bu kez farklı bir yola gitti. Yeni başkan ve yönetimi, merkezi anlaşma yapmayarak, futbol kulüplerinin oyunlarda kullanılabilmesi için gerekli lisans anlaşmalarını liglerde yer alan futbol kulüplerine bıraktı. Eylül ayının 27’sinde piyasaya çıkması beklenen FIFA 2012 için EA Sports’un Türkiye’deki futbol kulüpleriyle henüz anlaşmaya gitmediğini belirten oyun sektöründeki konuya yakın kaynaklar, “Bu tarihten sonra 18 lig takımı ile tek tek anlaşmaya varmaları ve FIFA 2012’de Spor Toto Süper Lig’in yer alması çok zor. Üstelik bir de şike soruşturması ve küme düşürme tartışmaları var.

Hangi 18 takımı alıp, Türkiye ligi diye sunacaklar” diye konuştu. Daha önceki yıllarda lisans anlaşmalarının TFF aracılığıyla tek elden yapıldığını hatırlatan oyun sektöründen bir başka kaynak da “Oyun firmalarından elde edilen isim ve lisans hakkı kullanma gelirleri Süper Lig’de yer alan 18 takıma yine TFF aracılığıyla pay ediliyordu. Şimdi TFF, kulüpleri serbest bıraktı. Ancak henüz anlaşma yapan olmadı” dedi.

İLK YAMADA FENERBAHÇE OLMAYABİLİR
Bu yılın kasım ayında çıkması beklenen PES 2012’de ise Türkiye’den Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olan takımlar yeralacaktı. Ancak son şike soruşturması ile Fenerbahçe’nin ligden düşürülmesinin gündeme gelmesiyle Konami’nin PES’teki Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olan Türk takımları da riske girdi. FIFA 2012’den yaklaşık 2 ay sonra çıkması beklenen PES 2012’de, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un yer alıp almayacağı, 15 Temmuz’da TFF’nin UEFA’ya bildireceği karara göre netlik kazanacak. Fenerbahçe ile ilgili kararın gecikmesi durumunda, Japon Konami’nin oyun çıktıktan sonra yayımlayacağı ilk patch (yama) dosyasında Fenerbahçe’nin PES’ten çıkarılması da gündeme gelebilir.

OYUN TUTKUNLARI MERAKLA BEKLİYORDU
PES 2011’de Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Türkiye A Milli Futbol takımı var. FIFA 2011’de ise Spor Toto Süper Lig’deki 18 takım bulunuyor. İki oyunun yeni versiyonlarını Türk oyunseverler de merakla bekliyor.
Necdet Çalışkan-HT EKONOMİ

Bir bu eksikti
G
13 yıl
Bu ayakkabının Modelini bilen varmı?
Çocuğun ayağındaki ayakkabılar çok hoşuma gitti

Videoyu izlemek için tıklayınız
G
13 yıl
★★LOS GALACTURCOS F.C.®©★★ Artık Playstation bölümündeyiz!!
G
13 yıl
FIFA 11\u0026FIFA WORLD CUP PENALTI KULLANIMI(VIDEO ANLATIM)
Video Anlatım için İçeri

Bazı arkadaşlar benden penaltı kullanımı ile ilgili anlatımistemişti söz verdim yapacağıma, bugüne kısmet oldu. Fifa 11 ve Fifa World Cup'ta penaltı sistemi değişti ve çoğu kişi hala tam olarak bu yeniliğe alışamadı işte size 10 dakikalık kendi anlatımımla Penaltı kullanmanın incelikleri.

Not:Fifa11'de penaltı pratik yapma olmadığından anlatım World Cup'ta yapılmıştır

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.