D

Yüzbaşı
20 Eylül 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
72 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
4 yıl
Yardımlarınızı bekliyorum.Golf 1.6
Arkadaşlar merhaba.
Aracımı yeni aldim 2008 golf 5 1.6 düz motor manuel benzinli. Aracı aldığımda baskı balata , triger , periyodik bakım, buji ve buji kabloları şanzuman yaği , fren hidrolik yaği, fren balatalarını yeni değiştirdim.

Sorun şurada 2.vitese aldiğimda ayağım gazda sabit 1.500 devirden 2500 devire kadar yavaş ivmeleniyor. Yine ayağim gazda sabit 2500 devire gelince birden şahlaniyor araç uçuyor gidiyor. Sorunum ne olabilir acaba yardimlarinizi bekliyorum.
D
4 yıl
Manuel viteste 5.vites dişlisini büyütme
Arkadaşlar merhaba herkese sağlıklı günler diliyorum. Golf 5
1.6 düz model aracım var . Sürekli uzun yol yapiyorum. Aracım 3500 devirde 120 km hıza ulaşiyor . Haliyle 3500 devirde motor biraz bağiriyor. Ve azıcık kafa şişiriyor.
Acaba 5.vitesin dişlisini büyütsek 3000bin devirde 120 kmye ulaşabilirmiyiz ?
Aracım çok temiz satip 6 ileri bir araç almak istemiyorum.
Olur mu olmaz mı olursada yan etkileri çikar mi bilemiyorum. Görüşleriniz benim için önemli
D
4 yıl
İkinci elin bukadar yükselmesine çözüm
1 sene önce para biriktirmeye başladim hayalimde istediğim bir model vardı yükseldi yükseldi şimdi o modelin 2 model düşünüğü anca alabiliyorum.ikinci eldeki fiyatlar yüzünden araç alamaz oldum.Sonrasında gelişen olaylar aşağida.

Arkadaşlar A kişisinin arabası var satmaya niyeti yok 5 bin lira fazla yazayım belki alan olur diye Z sitesine ilanını koyuyor.
B kişiside aracını satıp Model yükseltecek A kişisinin aracı benimkinden daha kötü diyerek oda üstüne yazıp ilana veriyor.böyle böyle ikinci el araçları yükseliyor.

Haftasonları veya haftanın belirli günleri şehirlerin ve ilçelerin kapalı pazaryerlerine OTOPAZAR kurulsun satmak isteyen aracını oraya götürsün orada satsın.

Bu şekilde olursa Z sitelerinde insanlar araç alım satımı 2.bir meslek olarak yapamazlar hemde piyasanin düşeceğine inanıyorum.

Ben Ticaret bakanlığına Gerekli yerlere Cimer üzerinden ilgili sitelerin sadece araç alım satım bölümünün yasaklanmasıyla alakalı şikayette bulundum.Belki bir çözüm olur 🤷🏻‍♂️
D
4 yıl
Kulak kirliliği hakkında
Arkadaşlar küçük bir ildeyim . Geçen sene sol kulağim tıkanmişti vakum ile çektirtim tabi devlet hastanesinde doktor tam temizleyemedi içinde zara yapışık biraz kaldı dediydi. Aradan 1 sene geçti yine sol kulağim tıkandi kbb doktoruna gittim gliserin verdi 1 hafta sonra gel dedi . Bugün gittim temizlerken bayaği bir canimi yaktı hepsini temizleyemedi . Sonra pislik kulak zarına yapişmiş tam temizleyemedim dedi . 3 gün daha kullan sonra gel birdaha temizliyeyim dedi . Açıkcası bizim buradaki kbb doktorlarına pek güvenesim gelmedi . Napayim arkadaşlar özele gideyim mi ? Yoksa devlet hastanesine devam mı ?
D
4 yıl
Tiktok kadar saçma birşey varmı?
Yahu isteyen herkes istediğini yapar fakat kızlar mini etekler derin dekolteler danslar, erkekler acayip acayip tuhaf hareketler .
Bana çok saçma geliyor telefonuma hiç indirmedim. İndirip oraya video atan insanlari gerçekten anlayamiyorum.
D
4 yıl
.Jpeg uzantılı haritayi .sqlite ye dönüştürme
Arkadaşlar merhaba elimde .jpeg uzantılı çevrimdışı harita var bunu ios işletim sistemimli telefonumda kullanmak istiyorum ama tabi öncesinde bunu çevirmem lazim kullandiğim harita programi .sqlite uzantili haritayi açabiliyor nasıl çevirebilrim ?
D
4 yıl
Vücut ısısıyla şarj olan akıllı saat PowerWatch
Başlıkta olduğu gibi Akıllı saat bileğinizden aldiği ısıyla şarj oluyor .
-Kalori
-Gps
-Kalp Hızı
-Outdoor etkinlikler, suya dayaniklilik gibi birkaç özellik daha var.
Bu saati almak istememin nedeni apple , xiomi , Suunto , huawei ve ismini bilmediğimin akıllı saatlerin pilinin sürekli bitmesindendir.Hergün Şarja takma derdi yok. Ki bu gibi saatlerin bir süre sonra bataryası ölüyor değiştirmek zorunda kaliyorsunuz.
Acaba aramizda bu saati kullanan aramizda beni bilgilendirecek birileri varmıdır?
Amazon amerika da satılıyor fiyatida makul üstelik.
Şurayada sitesini ve inceleme videosunuda birakiyorum
https://www.youtube.com/watch?v=VDV0amkQs2k&feature=youtu.be
https://www.powerwatch.com/
D
4 yıl
Diz ağrılarımın nedeni.
Yaklaşık 4 gündür 2 dizimde çok ağrılar var . Gece uyuyorum sabah geçiyor fakat 2 saat sonra tekrar ağrıyıp sızlamaya başlıyor . İlçedeki doktora gittim 1 tane doktor var zaten kas gevşetici jel verip yırtık yok mekaniksel birşey deyip yolladı. Spor ile uğraşmıyorum geçmişte 6 ay ağır bir spor dönemim oldu ve yaklaşık 4 sene ayakta çaliştim . lçede ikamet ediyorum . Buraya yazmamın sebebi merkez hastaneye gidememenden dolayıdır. Ne olmuş olabilir hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.
D
4 yıl
Garmin, Suunto gibi saatlerin Türkçe dil desteği
Arkadaşlar bAşlıkta olduğu gibi fenix 5 , suunto traverse gibi saatlerde veya muadillerinde türkçe dil destekli akıllı saat varmı ? Son zamanlarda çok heves ettim ama türkçe dil desteğininde olmasını istiyorum varmı böyle modeller?
D
5 yıl
Hala Chevrolet alınır mı
Merhabalar ev alacağim için beni 7-8 sene idare edecek satarken elimden çikarabileceğim 30.000 TL civari araç bakıyorum . Bu fiyat için modelli chevrolet lacetti 2007 2008 araçlara sardim bakmaya başladim . Ne dersiniz başka araçlara bakayim mi ?
Motoru kayişi hepsi opel diyenler çikacAktir fakat arabAyi oluşturan sadece motor değil kaput cAm tampon vs bunlarda yedek parça bulmada sıkıntı yAşarmıyım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.