M

Çavuş
26 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
125 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Citroen C-Elysée 1.6 HDi Comfort Bursa
M
9 yıl
Volvo s60 veya s80 Satan Var mı?
Merhaba arkadaşlar,

Bu hafta içinde 2005 ve sonrası s60 (veya temiz bulabilirsem s80) alacağım inşallah.
Sahibinden de elbette bir sürü seçenek var ama bu bütçeyle (30bin- max. 37 bin TL) temiz, düzenli servis bakımlı, oynanmamış, geçmişi belli olanı bulmak biraz zor.
Üstelik ben şark hizmeti sebebiyle doğudayım. Almak istediğim araçlar ise genelde batıda. Her beğendiğim arabayı gidip görme lüksüm de yok maalesef.

Yukarıda bahsettiğim çizgide s60 - s80 satan var ise lütfen benimle iletişime geçsin.
Ben de uzun zamandır hayalini kurduğum Volvo ile kulübe katılmak istiyorum artık :)

Teşekkürler.
M
9 yıl
2011 Ford Focus 1.6 TDCİ 79binKM
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-dizel-ford-focus-1.6tdci-79bin-km-acil-bu-fiyata-yok-184442828/detay/

Saygısızlık vs. olmadığı sürece ilanım her yürlü yoruma açıktır arkadaşlar. Pazarlığa da açığım. Teşekkürler.
M
10 yıl
PTT Kargo Koşu Bandı Taşır mı? İst- Van Arası?
Evet arkadaşlar yarın arayıp detaylı öğreneceğim, sitesine de baktım verilen ölçüleri kabul ediyor. 120 kg civarında ve 2 kişi tarafından bile çok zor taşınan bu aleti PTT kargo ile İstanbul-Van arası taşır mı? Daha önce PTT kargo ile benzer tecrübe yaşamış biri var mı? Lojistik firmaları daha doğru seçim olur mu? En geç Cumartesi öğlene kadar kargolama işlemini halletmem gerek.
Teşekkürler.
M
10 yıl
25BIN TL ye hangisi Fabia Fiesta 206+ ??
Arkadaşlar max. bütçem 25bin TL. Aile aracı aramıyorum. Genelde tek olarak bineceğim ve yılda en fazla 10bin km yol yaparım. Dizel de olur, 1.2-1.4 benzinli de olur.
Ekonomi, yedek parça ucuzluğu, kalite, servis ağı ve 2. elinin iyi olması kriterlerim. 2011 model 30-50 bin km civarında aşağıdaki modelleri beğendim. Hepsi de birbirinden cazip... Otomobilden de çok anlamıyorum. Sizce bunlardan hangisi en doğru seçim olur? Neden? Şimdiden teşekkürler.

Skoda Fabia 1.2 ambiente Dynamic

Ford Fiesta 1.25i Trend

Peugeot 206+ 1.4 HDI Comfort
M
13 yıl
KPSS Eğitim Bilimleri Kitapları Testler Bedava
Evet arkadaşlar KPSS Eğitim Bilimleri kitaplarımı bedavaya veriyorum.
1 set KPSS Eğitim Bilimleri İhtiyaç Yayınları 2009, 1 set Eğitim Bilimleri (Fotokopi Kitap) artı Türkçe, Tarih, Coğrafya, Vatandaşlık ve Anayasa, ve bir sürü yaprak test...

Bedava...

Acıbadem deki evime gelip alablirsiniz. Evim, metrobüse 8dk mesafede.

0535_026 7166
M
17 yıl
Laptop adaptör girişi yandı. Bilgileri Nasıl Kurtarırız? Yardım lütfen!
Merhaba, arkadaşımın Compaq Evo N610c laptop u var. Adaptörün laptop a girdiği kısım yanmış. Sahibi öncelikle içerisindeki bilgileri kurtarmak, sonra da satmak istiyor. Bu şekilde bu laptop un içerisindeki bilgileri nasıl kurtarabilir? Acaba bu haliyel laptop u kime ve kaça satabilir? Bu durumdaki bir laptop u 2. el forumunda satmak istersek kaça satabiliriz. Bu arada İst/Kadıköy deyiz.
Bu konularda görüşlerinizi merakla bekliyorum. Ben laptoplardan hiç anlamıyorum da.. İlgilenen herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
M
17 yıl
be quiet! Straight Power sorunu
Arkadaşlar başıma çok garip bir olay geldi yardım almak istiyorum. Yeni makine yaptım kendime ve kasa ile psu yu Firebal dan aldım. Kasa silverstone lc17 ve güç kaynağı ise be quiet! Straight Power (450 watt)
Herşey mükemmel çalışırken 3 4 gün sonra birdenbire makinam açılmadı. Sorunun güç kaynağından kaynaklandığını anladık ve firebal a geri yolladık. Sağolsunlar aynı gün yensini yolladılar. Taktık ve çalıştı. Nerdeyse 1 hafta kullandım ve yine aynı sorunla karşılaştım. Şu an makinem açılmıyor. İşin ilginç yanı makinem birdenbire kapanmadı. 2 olayda da benzer olan şey makinemi ben kapatttıktan sonra açılmaması. yani birdenbire kapanmadı. Windows kapanırken otomatik güncelleştirmeleri yapmadan kapatmayı seçtim. Kapattım ve bir daha açılmadı. Anakarta güç gidiyor fakat psu start vermiyor. Arkadan kapatıp açtığımda tekrar çalıştırmaya çalışınca çok kısa süreli çok az bir ses duyuyorum sonra ses kayboluyor.
Detaylı olması için konfigürasyonumu yazayım

Asus commando anakart
Intel core 2 duo e4300 işlemci
2x1 gb a-data vitesta extreme edition
samsung 500 gb sata 2 ncq hdd
MSI - NX7600GT T2D256EZ fansız ekran kartı
silverstone lc17 kasa
be quiet straight power 450 w psu.

Acaba psu yu ters mi taktık. Yani pervane kasanın dışına bakacak şekilde değil de içeri bakacak şekilde takıldıysa sıcaklıktan dolayı sorun olabilir mi.

işin en sinir bozucu yanı ise profesyonel kayıt işinde çalışıyorum ve 2. kez işlerim aksadı. Makinede 2 ayrı işletim sistemi kurulu. Kayıt için olan sistem tamamen tertemiz msn bile kurulu değil. Ama böyle bir sorun yaşıyorum. arkadaşlar biliyorum çok uzun oldu ama detaylı yazayım dedim. Önerileriniz varsa yazarsanız çok sevinirim.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Not ( psu kendini kapatmıyor. makinemi kapattıktan sonra çalışmadı en ilginç olan bu)
M
18 yıl
cpu fal failed or low speed uyarısı karşısında ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar;
Amd 3000+ makinem var. Başlangıç sırasında ekranda, başlıkta da yazdığım üzere "cpu fan fail or low speed" gibi bir yazı geliyor karşıma. Devam etmek için F1 yapıyorum ve pc açılıyor. Ama işlemciye yüklendiğim programları kullanırken alet çabuk tıkanıyor. Müzik programları kullanıyorum mesela normalde bana mısın dememesi gereken bir durumda işlemci %90 lara çıkıyor tekliyor.
Bu durumu ortadan kaldırmak için neler yapılabilir?
Şimdiden ilgi gösteren herkese çok teşekkür ederim.
Metin
M
18 yıl
MSN de sorun yaşıyorum!
Eski makinemde msn i gayet güzel kullanıyordum. Yeni makineyi alınca otomatikman messenger ın eski sürümü vardı. Onu kullandım ilk seferde ama ardından son sürümünü indirip onu sildim (program ekle kaldır dan windows eklentilerini kaldır dan msn i seçili konumdan seçili olmayan konuma getirdim). Sonra msn 7.5 e bağlanamaz oldum. Nickname kısmında yazarken harfler donuyor, çok geç yazıyor ama şifre kısmına gelince normal olarak yazıyor. Enter a basınca ise "hizmet geçici olarak kullanılamadığından MSN Messenger oturumu açılamadı" diyor. Hotmailin sitesinden parola ve şifremle maillerime girebiliyorum. Sorunun ne olduğunu bilen ya da çözüm için ne yapmam gerektiğini bilen var mı? Bu arada sistem erişimini ve bağlantı ayarlarını kontrol ettim MSN üzerinden ancak orada sorun yok gözüküyor...
Teşekkürler;
Metin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.