B

Yüzbaşı
23 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
3 yıl
Playstation Network Giriş Başarısız Hatası \u0027\u0027 Çözüldü \u0027\u0027
Arkadaşlar merhaba , Konunun yeri yanlışsa şimdiden herkesten özür dilerim.

Fakat 2 gündür kafayı yemek üzereyim. PS4 Network hesabıma giriş yapamamaktayım. Bugüne kadar hiç böyle bir sorunum yoktu. Geçen gün evde olmadığım vakit modem dinlensin fişten çektim. Geldiğimde çalıştırdım. Fakat farkettimki , makinada network hatası var.

İnternet bağlantısı kablolu ve kablosuz şekilde ikisinde de başarılı yanıt veriyor. Fakat makinada hiç bir şey yapamamaktayım. Network hesabına giriş kısmında donup kalıyor , belirli bir süre sonra yanıt veremedi olarak karşıma ekran çıkıyor.

Aynı hesabımı Pc'den giriş yapabiliyorum kontrol ettim.

Sizce problem ve çözümü nedir ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Herkese hayırlı forumlar.
B
9 yıl
İpad Air Aşırı İnternet Harcaması
Merhaba arkadaşlar. İpad Air Wifi 16 gb kullanıyorum yaklaşık 1 senedir.

Daha önceler böyle bir sorunum yoktu ama son 2 aydır tabletimde aynı şeyleri yapmama rağmen evimdeki 4 gblık internet paketim paket yenilenmesine 2-3 gün kala bitiyor. 2 aydır ay sonu günleri modemimi kapalı tutuyorum.

Halbuki akdığım günden beri hep aynı şeyleri yapar genelde aynı sayfalara girerim.

İnstagramda dolaşırım , twittera girerim , safaride forumda dolanırım biraz , safaride nesineye falan takılırım ama fazla değil. Zaten akşamdan akşama geliyorum eve. Akşam 19.00 da alıyorum tableti elime. 23.30 gibi bırakırım.

Ayarları falan hiç değiştirmedim aldığım günden beri. Daha öncesi hep yeterdi , ama şimdi ne değiştide benim internet paketi yetmez hale geldi ?

Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim. İyi forumlar ...
B
10 yıl
Sarjı En Uzun Süre Giden Cep Telefonu
Merhabalar arkadaşlar , forumu biraz araştırdım ama pek bir neticeye ulaşamadım.

Babama bugunlerde telefon almak istiyorum. Fakat sarjının uzun süre gitmesini istiyorum. Babam çoğunlukla şehir dışında oluyor. Balık avına falan giderler sürekli. Ve 4-5 gece konaklarlar. Mesaj yazma gibi bir durumu yok. Sadece arama yapması yeterli.

Sesi iyi gelsin sarjı uzun gitsin. Akıllı telefon istemiyorum yani. Aç -kapa o tarzda.

Sizce hangi telefonu almalıyım ? Philips diyecektir belki herkes ama sıfır bir telefon bulamadım. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?

Teşekkürler ...
B
10 yıl
SporToto Kuponları Buraya !!
Merhabalar arkadaşlar , her hafta sportoto oynarım. Kimi zaman 0.25 krşluk 30-40 tane yaparım , kimi zaman tek kolonda 50-60 Tllik hazırlarım. Geçen hafta 12 maçta kaldım. Kolonda yatan maçlar Karabük , Akhisar ve M'gladbach olmuştu. Bu hafta yine 15 maç devir var.

Herkes kafasına yatan maçları paylaşabilirse güzel analizle ve şansta bizden yanaysa 15 maçı yakalamak güzel olur. Benim 2-3 gündür analizlerini yaptığım , bugunde iddaa oranlarının açıklanmasıyla ortaya çıkan kuponumu paylaşıyorum. Kupon 72 Tl tutuyor ve bunun yanında yine 0.25 krşluk 20-30 tane daha karışık kupon yapacağım. Çünkü biliyorumki kimi zaman kafadan atılıpta oynanan 0.25 krşluk kupondan 13 maç yakalamıştım.

Sizlerinde düşüncesi ve tahminiyle güzel şeyler yaparız. Haydi bol şans ...
< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
Digiturk Düşük Sinyal Sorunsalı
Merhaba arkadaşlar ,

Digiturk ile değişik ilginç bir sorunum var. Bu sorunla daha önce karşılaşan oldumu bilemiyorum ama sizlere sormak istedim.

Digiturk HD kullanıcısıyım. Gündüzleri yayında hiçbir sıkıntı yok fakat ne hikmetse akşam 19.00-20.00 saatlerinde başlayan ve devam eden bir sinyal sorunum var. Doğru düzgün hiçbir kanal izlenmiyor. ( Bazı kanallar haricinde trt gibi )

Genelde en çok sıkıntıyı ATV HD , Star TV , Fox gibi kanallar yapıyor. Hani yağmur yağınca kare kare gelir görüntü donar ya o misal.

Fişten çıkartıp kolay kurulum falan yapmaktan bıktım artık.

Az önce Digiturk servisi geldi. Herşeyi kontrol etti. Kutuda ve çanakta hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Çanaktan receivera gelen kabloda sorun olduğunu belirtti. ( Gündüzde bu kabloyla görüntü alıyorum akşamda, ama akşam ne oluyorda sinyal seviyesi düşüyor ? )

Yardım edecek ve
B
10 yıl
İpad Air Ses Sorunu !!
Merhabalar arkadaşlar herkese iyi forumlar ,

AOS'dan alınma İpad Air 16 gb cihaz. Bundan yaklaşık 2-3 ay öncede aynı sorunla karşılaşmıştım fakat hemen 10-15 saniyelik süreden sonra düzeliyordu. Bu sabah oldukça uzun süren bir ses problemi yaşadım. ( Şuanda bu yazıyı yazarken düzeldi , Cihazı kapatıp açınca düzeldi her zamanki gibi )

Cihaz ile sıkıntım şu , Cihazın hoparlöründen olması gerekenden fazla bir ses çıkması oluyor , kimi zamanda hiç ses çıkmıyor. Mesela bir video izleyeceğim zaman kısa anlık bir ses çıkıyor ve o andan itibaren hoparlörden bir daha ses gelmiyor , veya geldiği zaman çok aşırı miktarda ses çıkıyor. Yankılı gibi. Tuş açma-kapama sesinde belli oluyor çoğunlukla. Tam olarak gözlemleyemedim ne tür bir durumdan sonra bu sorunu yaşattığını. Normalde size şuanda sorunu video çekip gönderecektim fakat cihaz düzeldi kapatıp açınca.

Bu tür sorunu yaşayan var mı aranızda ? Cihazı AOS'tan yaklaşık 10 ay önce aldım Lazer Baskılı. Yani garantisi her şekilde devam ediyor. Fakat şimdi garantiye götürmek istesem cihazda devamlı yaşanan bir sorun yok , Garantiye götürdüğümde bu arızayı yapmaz !!

Fikir verecek olan arkadaş var mı acaba ?

Bu arada hep devamlı orjinal kutusundan çıkan şarj kablosunu kullandım , hiç bir zaman pcye bağlamadım. Yaklaşık zaten bir şarj ile 5-6 gün geçiriyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar , sorun tekrar etmesi halinde buraya sorun ile ilgili videoyuda eklerim.
B
10 yıl
DNS Sağlık Hizmetleri Dolandırıcılığı
Merhaba arkadaşlar. Sizlere az önce başımdan geçen büyük bir dolandırıcılığı anlatacağım ve fikir danışacağım.

Öncelikle konuya dünden başlayalım. Dün daha önceden yararlanmakta olduğum Denizbank üzerinden olan MedLife Bireysel Emekliliğimi sonlandırmak için başvuruda bulundum. Üyeliğimin iptali için işlem gerçekleştirdiler fakat tamamlanması için benimle irtibata gececeklerini söylemişlerdi 5 iş günü içerisinde.

Bugunde akşam üzeri " 0212 912 16 66 " nolu telefondan Dns Sağlık Hizmetleri' nden arandım. Tam hatırlamıyorum ama Mednet falanda demişti. Bende galiba Medline yan hizmetleri falan zannedip konuşmaya başladım. Bugune kadar böyle bir arama gerçekleşmemişti hiç. Zamanlamayı çok manidar buluyorum zaten !!

Bireysel emeklilik iptalimin olduğunu nereden biliyorlarsa artık anlamış değilim, iptalimin gerceklesmesi için bir kredi kartı numarası vermemi söyledi. Çok büyük tongaya düştüm numarayı , son kullanma tarihini vede arka yüzdeki 3 numarayı vermiş bulundum. Telefonuma bir mesaj geleceğini ve onlarla paylaşmam gerektiğini söyledi. Gelen mesajdan sonra çok kıllanmıştım zaten. Mesajda " Başarı ticaret üzerinden yapmakta olduğunuz 957.00 TL tutarlı işlem için 3D secure işlem doğrulama sifresi .... " diyince ben işi anlamış oldum.

Zaten bireysel emekliliğimde toplasan 3 ay 100 er tl yatırmıştım, geri ödeyecekleri para falanda yok. Olsa bile 20-50 tl falan çıkar düşüncesindeydim. 957 tl gibi rakamı duyunca aramımızdaki sohbet küfürleşmeye kadar gitti.

Ve ben tabikiside o sifreyi paylaşmadan telefon konuşmamız sonlandı.

Şimdi sizlere sormak istediğim şey ;

1) O kredi kartı bilgileriyle alışveriş yapma durumları ne olur ? Benden habersiz yapabilirler mi ?
2) Bu durumda ben banka ile irtibata geçip onları bilgilendirmelimiyim ?


Ve bu zamanlamanın dün ile bağlantısı olduğunu düşünmeden edemiyorum. Acaba bu tarzda bireysel emeklilik firmaları bazı dolandırıcılar tarafına bilgiler sızdırılıyor mu düşüncesi oluştu kafamda. Ve şu durumda haksız bile olsam yarın Medlife Emeklilik firmasını arayıp suç duyurusunda bulunacağımı söyleyeceğim. Sizce başka ne yapmalıyım ? Teşekkürler.
B
10 yıl
İpad Air Şarj Sıkıntısı
Öncelikle herkese merhaba iyi forumlar arkadaşlar. Ufak bir sıkıntım var şu günlerde . İpad Air 16 Gb - Wifi model kullanıyorum.
İlk 1 ay falan şarj çok güzel gidiyordu. Fakat son 1-2 haftadır gözlemlerime göre şarjda bariz bir azalma var. Her zamanki kullanıma göre sanki şarj daha çabuk azalıyor.
Bu tarz sıkıntı yaşayan arkadaşlar var mı acaba ? Veya bir cözüm öneriniz olur mu ?

Şimdiden herkese teşekkür ederim. İyi forumlar.
B
10 yıl
Makina PAL mı NTSC mi ?
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaştan Xbox360 Fat kasa makina geldi elime. Fakat makinanın PAL mı yoksa NTSC mi olduğunu bilmiyorum. Bu gerce ne için yarıyor onuda bilmiyorum fakat Offline oynayacağım makinayı zaten Fw yüklüymüş cihazda.

Pal mı yoksa Ntsc mı olması bana ne kazandırır/kaybettirir ...

Hertürlü xbox360 Joystick bu makinada çalışır mı ?

Teşekkürler arkadaşlar.
B
10 yıl
Xbox360 Yardım
Merhaba arkadaşlar. Şuanda hali hazırda 3 senelik PS3 Orjinal kullanıcısıyım. Cevaplarınızı verirken ona göre verirseniz sevinirim.

Xbox'a çok uzağım. Yani vereceğiniz en ufak bir bilgi beni acayıp mutlu eder. Şimdiden vereceğiniz her cevap için teşekkür ederim.

Bugun bir arkadaşımdan Xbox360 geldi. Sadece kutusu ulaştı elime. Joystick ve adaptörü şuan için bulunmamakta. Yarın makinanın çalışırlılığını bir xbox dükkanında test edeceğim. Sizlere şimdi 2-3 sorum olacak arkadaşlar.

1) Ps3 oynadığım için ve orjinal oynadığım için bu alette orjinal oynamayı düşünmüyorum.Bu yüzden makinayı kırdıracağım. Gerek dvd ile gerek hddye atacağımız oyunları single player oynamak istiyorum. Hangisi daha sağlam olduğunu bilmediğim için dvd mi yoksa hdd oynamak mı daha iyidir ?

2) Anladığım kadarıyla xbox makınalarında coğunlukla karşılasılan 3k olayı varmış. Bilmiyorum benim makina fat kasa mı yoksa slim mi. Aşağıda fotolarını size atacağım. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

3) Makina sağlam çıktığında bir adaptör ve joystick almam gerecek. Bu durumda ne tür bir adaptör ve joystick almalıyım bana linkleriyle birlikte verirseniz mutlu olurum.

Herkese teşekkür ederim. Hayırlı forumlar ...

MFR Date : 2009-07-24


DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.