C

Teğmen
29 Mart 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
131 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
2 yıl
limit türev integral
arkadaşlar dgs ile müh. geçiş yapmıştım fakat ileri sınıflarda mat2 lazım oluyor.
limit türev integral üniversite düzeyinde çözebilmek için (dif. denklemler vs.) o seviyeye gelmek için bu 3 konuyu toplam kaç haftada bitirebilirim acaba ?
birde nereden nasıl çalışmalıyım sizce ? ayt sb çözerek mi ?

meslek lisesi olduğumdan dolayı bizde hiç ders işlemiyorlardı o yüzden hiç bilmiyorum :( en vasat öğrenci bile biliyor benim en ufak fikrim yok ya meslek liseleri kapatılsın :D
polinomlara kadar biliyorum ama iyi şekilde yoksa zaten kazanamazdım dgs :D
C
2 yıl
7 yılda üniversite bitirme ve dgs hakkında sorum
Arkadaşlar ktü de okuyorum şuan 3. sınıfım dgs ile geçtim 2020 yılında ve az önce ders seçimi yaptım harç ücreti çıktı. ilk başta şaşırdım sonra anladım dgs ile girdiğim için 5. yılım sayılıyor sanırım.

öğrenci işlerini 50 kere aradım hiçbiri birşey bilmiyorlar susuyorlar yönlendiriyorlar adamların haberleri yok hiçbirşeyden, neden harç ücreti var diyorum cevaplayamıyor. böyle temel birşeyi bile bilmiyorsan neden orada oturuyorsun ? tamam belki bilgisiolmayabilir ama bilen birine yönlendirirsin kimse birşey bilmiyor. :D

zaten şu 2 senede böyle rezillik görmedim ben ülkeden nefret eder dereceye geldim birine birşey soruyorsun yönlendiriyor. 5 yere uğruyorsun anca ya cevap alabiliyorsun ya da hiçbirşey öğrenemiyorsun.

herneyse arkadaşlar ben şuan ktü'ye göre 5. yılımda sayılıyorsam((sistemde 3. sınıf normal sürede gözükmekte gecikme yok)), 7 yıl dolmasına 2 sene kalmış demek oluyor yani 1 sene uzatma ile bitirebiliyorum sadece... :( ve bu dgs ile gelen birisi için çok zor normal giren kişileri biliyorum zaten 5-6 yılda bitiriyorlar minimum. 3. sınıftan başlatan üniversiteler vardı ben ktü yü tercih etmiştim.

şimdi arkadaşlar benim tahmin ettiğim gibi 5. sene de bitirmek zorunda mıyım bitiremezsem ne olur ? bazı dersler gerçekten çok zor temel olmayınca onu kapatacağım diye hep 1 sene geriden geliyorum, kilit sistemi de var bazı derslerde.

eğer 5. yılda bitirmek zorundaysam şimdiden ilişiğimi kesmeli miyim boşuna 2 yılım daha gitmesin :( bu 7 yıl dolduktan sonra ne oluyor harç ödeyerek sınavlara derslere girebiliyor muyuz ?
telefonda öğrenci işlerinden doğru dürüst cevap alamıyorum tersliyorlar, bölüme yönlendiriyorlar onlar da telefonu açmıyor :D
C
3 yıl
kyk aile durumu
arkadaşlar anne-baba ayrı fakat annem evlendi. ben annemin yanında gözüküyorum ikametgah olarak.

"anne baba boşanmışı" mı seçmem lazım bu durumda yoksa " diğer durumlar " seçeneğini mi ? "diğer durum" seçeneğini seçince babanızın mesleği falan diyor. kafam karıştı :D

yani annem evlendiğinden boşanmış seçmem yanlış olabilir.

boşanmışı seçsem yanlış bilgi mi girmiş olurum ?
C
3 yıl
bana en uygun paket hangisi ?
Arkadaşlar max 40 TL olacak en az 8-10 gb internet ve 500 dk olmalı hatta sms te 100-200 olsa yeterlidir 26 yaş altıyım.
hangi paketi alabilirim ? bana dün en mantıklı "gani" paket geliyordu fakat ben bilgisayara bağlayıp işlemler yapıyorum bazen o yüzden zararıma olur. az harcadığım halde boşuna dakika gider. telefonda video vs. izleyen adam için ama çok iyi paket.
arayüzde bazı paketler çıkmıyor sizin önerdiğiniz var mı düzgün bir paket her ay yenilenen sorun çıkarmayacak. vodafone bu konuda sabıkalı biraz daha önce 2-3 sefer başıma geldi paket özelliklerini değişiyorlar durduk yere ama bimcell son zamanlarda çok kötü çekiyordu birde zam yapınca geçtim vodafone. yeni geçenlere özel paketlerden söyleyebilirseniz sevinirim.
C
3 yıl
İkisi Arasından Hangisi ?
Arkadaşlar redmi note 9 64gb mı iyidir, mi 9t 128 gb mı ? birisini ikna edemiyorum da gerçeğe siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ? bana kalırsa 1saniye bile düşünmek hata da :)
C
3 yıl
ip adresim değişmiyor
arkadaşlar superonline da bazen kendi kafasına göre değişiyor ben değiştiremiyorum modemi kapatıp 10 sn bekliyorum ve başlatıyorum fakat değişmiyor nasıl değişebiliriz ? statik ip paketini falan alsak durum çözülür mü yoksa başka yolu var mı? eskiden bir yöntemle yapılıyormuş sanırım durum çözülüyor mu ? işim dolayısıyla aynı ip de uzun süre fazla kalmamam gerekiyor kullandığım sitelerin spam olarak algılamaması için 25 tl lik paketi alsam durum düzelir mi?
C
5 yıl
Tr tarih cogr kitap önerisi
Arkadaşlar ben unv gidiyorum sayısal bölümüm sözel de saydığım derslerden suan piyasada sizce hangileri çözülmeli bizim zamanımızdakilerle ayni kalmamıştır diye düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum dediğim derslerden 2 ser kaynak önerisi bulunabilirseniz çok sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.