T

Yarbay
07 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
32 üye
Görüntülenme (?)
207 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
T
6 yıl
Korku Filmi \"M3GAN\" İçin James Wan ve Blumhouse İş Birliği!
Korku filmi M3GAN için Jason Blum ve James Wan güçlerini birleştiriyor. Daha önce başarılı korku serisi Ruhlar Bölgesi'nde birlikte çalışmış olan ikili, yeni bir tekno korku gerilim filmi için birlikte çalışacak.

2010 yapımı "Ruhlar Bölgesi" filminin ve devam halkasının yönetmenliğini Wan üstlenmiş, yapımcılığını ise hit korku filmlerinin yapım şirketi Blumhouse üstlenmişti. Ardından serinin 3. ve 4. filmlerinde Wan da Jason Blum ile birlikte yapımcılığını yapmıştı. Şimdi ikili, "katil bebek" mitosunu geri döndüren "M3GAN" filmi ile seyircilerini korkutmayı hedefliyor. "Korku Seansı" ve "Testere" gibi hit serilerin yaratıcısı, merakla beklenen DC Comics uyarlaması Aquaman filminin yönetmenliğini üstlenen James Wan, "M3GAN" filminde Blum'la birlikte yapımcılığı üstlenecek.

"M3GAN" "katil bebek" temasını teknoloji ile harmanlıyor. Film, dahi bir oyuncak şirketi robotistini temel alacak. Söz konusu robotist yakın zamanda yetim kalmış olan yeğenine destek olması ve arkadaşlık etmesi için bir robot tasarlayacak. Ancak küçük kız ile duygusal olarak bağ kurmaya programlanmış insansı robot, programlaması fazla iyi işlediği için yeni arkadaşı konusunda aşırı korumacı hale gelecek. Bu korkutucu bağlanma durumu beraberinde pek çok tehlikeli senaryoyu da devreye sokacak.

Wan film hakkında; "aslında temel nokta teknolojiyi çok fazla kucaklamak ve ona çok fazla güvenmekle ilgili" diyerek, "ardından teknoloji tamamen kontrolden çıkıyor. Bu içinde yaşadığımız dünyayla ilgili bir yorum ve paralellik taşıyor" dedi. "Insidious'da Jason'la birlikte çalışmaktan çok keyif aldım. İkimiz için de çok iyi bir film oldu. Nereden başladığımı unutmadım ve Jason’a minnettarım. O zamandan beri tekrar ortak çalışacağımız bir şeyler arıyorduk." diyen Wan, projeye bir hayli güveniyor gibi. "M3GAN" Wan'ın ilk oyuncak bebek dehşetini salışı değil. Beyaz perdenin en uzun soluklu serilerinden birine dönüşen "Testere"nin ürkütücü oyuncak bebeğinin yanı sıra, Wan'ın imzasını taşıyan Ölüm Sessizliği'nde de oldukça ürkütücü bir kukla yer alıyordu. Ardından "Korku Seansı"nda yer alan oyuncak bebek Annabelle de seyircilerin beğenisini kazanmış ve kendi solo serisine kavuşmuştu. Kısacası şimdiye kadar Wan'ın elini attığı her korkunç oyuncak bebek başarı elde etti.

"M3GAN"ın yönetmen koltuğuna korku-komedi tarzının nadide örneklerinden Housebound'un Yeni Zelandalı yönetmeni Gerard Johnstone oturacak. Filmin senaryosunda ise American Horror Story ve Marvel’s Luke Cage gibi seyircilerin gönlünü fetheden serilerde kalem oynatmış olan Akela Cooper'ın imzası var.
http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-84687/
T
6 yıl
\u003e\u003eAssassin’s Creed Odyssey\u003c\u003c XBOX ONE-PS 4
Söylentilerin ardından Ubisoft bir sonraki Assassin’s Creed oyununun Assassin’s Creed Odyssey olacağını doğruladı. Oyunun tanıtımı E3 2018'de yapılacak.

Kısa teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

91087.htmVideoyu izlemek için tıklayınız

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_Odyssey_Resmi_Olarak_Duyuruldu-
T
6 yıl
\u003e\u003eAssassin’s Creed Odyssey\u003c\u003c
Söylentilerin ardından Ubisoft bir sonraki Assassin’s Creed oyununun Assassin’s Creed Odyssey olacağını doğruladı. Oyunun tanıtımı E3 2018'de yapılacak.

Kısa teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

91087.htmVideoyu izlemek için tıklayınız

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_Odyssey_Resmi_Olarak_Duyuruldu-
T
9 yıl
Mafia III Duyuruldu!
Oyun dünyasının en gözde serilerinden olan Mafia'nın üçüncü oyunu hakkında daha önce söylentiler ortaya çıkmıştı. Serinin dağıtımcısı 2K, Twitter üzerinden nihayet Mafia III'ü resmi olarak duyurdu.

Şimdilik 2K, Mafia III'e ait sadece bir görsel paylaştı. Belirtilene göre oyunun duyuru videosu ve oyuna ait ilk bilgiler 5 Ağustos'ta Gamescom festivalinde Türkiye saatiyle 15.00'da gelecek. 2K'in yayınladığı görselde ormanlık bir alanda biri kadın olan dört karaktere yer veriliyor. Bu karakterlerin kim olduğu yayınlanacak duyuru videosunda ortaya çıkacaktır.

2K, serinin yeni oyunu için yayınladığı basın açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Mafia III; oyunculara zengin hikaye anlatımına sahip organize suç dünyasına ve dönemin arabalarını, müziklerini ve modasını doğru bir şekilde yansıtan, özenle yaratılmış bir oyun dünyasına kapı açmasıyla ünlü Mafia serisinin yeni üyesidir."

Mafia III, 2K'in son zamanlarda kurduğu Kaliforniya merkezli Hangar 13 tarafından geliştirilmekte. Gamescom'da gösterilen videonun yanında Mafia III, kapalı kapılar arkasında basına özel olarak gösterilecek. Serinin bu yeni oyunu hakkında beklentilerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mafia_III_Duyuruldu-79969.htm
T
9 yıl
Xbox One\u0027a Gears of War Collection Gelecek mi?
Halo: The Master Chief Collection ile beraber tüm Halo serisini yeni nesil Xbox konsoluna uyarlayan Microsoft'tan benzer bir atılımı da Gears of War için bekliyorduk. Şimdiye kadar birçok söylentisini duyduğumuz Gears of War Collection'la ilgili şüpheli bir yanıt geldi.

Bir oyuncunun sorduğu soruyu yanıtlayan Xbox patronu Phil Spencer, "Şu an için bir duyuru yapamam ancak beklemede kalın." cümlesiyle beraber oyuncuları heyecanlanmış görünüyor. Yeni bir Gears of War oyunu için biraz fazla beklememizin gerektiğini biliyoruz. Bu sırada Microsoft marka popülaritesini sıcak tutmak adına böyle bir çalışmayla karşımıza çıkabilir.


http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Xbox_Onea_Gears_of_War_Collection_Gelecek_mi-77472.htm
T
9 yıl
Ori and the Blind Forest--\u003eXbox ONE


Geliştiren: Moon Studios
Yayıncı: Microsoft Studios

Puanlar

Game Informer – 9.5
Destructoid – 9.5
Shacknews – 9
Gamespot – 9
Polygon – 9
IGN – 8.5
USGamer – 4/5
Games Radar – 4/5




Oyunun konusu yok hemen hızlıca bir başlık açtım.
T
9 yıl
Metal Gear Rising 2 Geliyor
Bir aksiyon oyunu olarak beğenilen Metal Gear Rising: Revengeance'ın devamını isteyenlerden misiniz? Taipei Game Show'da beklediğiniz duyuru gelebilir.

Şu sıralar bu etkinlikte olan ve hatta Metal Gear Solid V: Phantom Pain'in çıkış tarihini duyurması beklenen Kojima yine küçük ipuçlarıyla karşımızda. Etkinliğin canlı yayını beklenirken verilen videolar arasında çok kısa bir süreliğine 2 yazısını görüyoruz. Font bize Metal Gear Rising'i hatırlattı.

Aşağıdaki videoda 1:39'dan sonra bahsettiğimiz görseli görebilirisiniz.

Videoyu izlemek için tıklayınız

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Metal_Gear_Rising_2_Geliyor-76591.htm
T
10 yıl
Sony Açık Dünya Korku Oyunu Üzerinde Çalışıyor
Sony'e bağlı stüdyolardan birisi olan SCE Bend'in açık dünya korku oyunu üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Neogaf'ta Sony ile ilgili sızıntı (ve gerçeğe dönüşen) bilgiler paylaşan "shinobi602" adlı üye tarafından yapılan bu açıklama heyecan verici.

Shinobi602, Sony ile başının belaya girmesini istemediği için daha fazla ayrıntıya giremeyeceğini söylüyor.

Sony Bend'in Syphon Filter serisinin yaratıcısı olduğunu, Uncharted: Golden Abyss'in de geliştiriciliğini yaptığını belirtelim. Bu oyunun sadece Playstation 4 için hazırlandığı düşünülüyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sony_Acik_Dunya_Korku_Oyunu_Uzerinde_Calisiyor-71214.htm
T
10 yıl
Microsoft, Eski Oyunlarını Canlandırmak İstiyor
Microsoft, geçtiğimiz E3 fuarında duyurduğu Phantom Dust gibi ilk Xbox için çıkmış ancak devamı gelmemiş oyunlarını, oyunculara geri kazandırmak istiyor.

Xbox markasının yetkili isimlerinden Phil Spencer, "Biz geçmiş kataloglara bakmaya devam edeceğiz. Sevdiğimiz oyunlar var ve biz bunları oyuncular için geri getirmeliyiz." açıklamasını yaptı. Görünüşe bakılırsa, ileride Xbox One için yeniden hazırlanmış olan oyunlar göreceğiz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Microsoft_Eski_Oyunlarini_Canlandirmak_istiyor-66074.htm
T
10 yıl
Kickboxer --\u003eScott Adkins/Tony Jaa
Jean-Claude Van Damme’ın Kickboxer filmi yeniden hayat buluyor.

Filmin başrollerinde Scott Adkins ve Tony Jaa yer alacak.

http://variety.com/2014/more/news/scott-adkins-tony-jaa-kickboxer-1201276129/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.