M

Yarbay
07 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
931 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 ay
Ronaldo polislik sınavına girse spor mülakatını kazanabilir mi
40 yaşında nerdeyse adam bu kondisyonla kazanabilir mi sizce?
M
geçen yıl
Kilo almak için Nutella vs Cicibebe hangisi daha karlı
2 litre süt, 800 gram cicibebe = 100 TL
toplam kalori = 4500 kalori


1 kavanoz nutella = 75 TL
toplam kalori = 3700 kalori


nutellayı ekmek ile yiyebilirim daha fazla kalori olabilir. cicibebeye'de pekmez ve muz katılabilir.

sizce hangisi daha karlı beyler? bu arada spor yap demeyin günde 15 saat kuryelik yapıyorum çalışamam kesin sesinizi lan varya küfür ettirmeyin sporunuza başlarım bak göbek yaparsa yapar sanane olum
M
geçen yıl
Nasıl daha büyük gösterebilirim? (yaş)
Arkadaşlar 30 yaşındayım, 172 boyunda 62 kiloyum. Saçlarım kısa, sakallarım var fakat 18-19 yaşında gösteriyorum.
Bıyık bırakınca yakışmıyor ama onu deneyeceğim. Onun dışında ne yapabilirim? 20 yaşındaki kızlar çocuk diye hitap ediyor. mesela bi olay oldu, o çocuk mu yaptı diye. ben adam muamelesi görmek istiyorum artık. kimse abi demiyor. abi dedikleri zaman da kötü hissediyorum çünkü karşımdaki benden büyük olgun gösteriyor.
M
geçen yıl
Kredi karti ile findex puanı kasmak
Arkadaşlar findex puanım 1230 falan, zar zor maaş hesabından kredi kartı cikarttirdim 5 bin limitli, bununla 2-3 ayda ne kadar puan kasabilirim, nasıl kullanayim yardımcı olabilir misiniz
M
geçen yıl
Depremde işimi kaybettim
Arkadaşlar çok sevdiğim isim vardı, depremde kaybettim artık iş yeri acilmayacakmis. Sabah 9 akşam 4 çalışıyordum, maaşı da 11.000 civariydi. Bir daha böyle bir iş bulabilecegimi zannetmiyorum, yaşım 28 oldu hiç birikimim yok bu iş ile birikim yaparim evlenirim diyordum her şeyim elimden gitti
M
geçen yıl
28 yaşında looser olmak
Arkadaşlar 28 yaşındayım ama en fazla 19-20 yaşında bi velet gibi gözüküyorum. Sakalım var çok şükür baya gür sakalım üstüne saçımda da kellik var ama yine de 18-19'dan fazla göstermiyorum. Kurumsal bir firmada çalışıyorum, beni tanımayanlar hep stajer sanıyor beni. Diğer stajerler bi yerine bile takmıyor, hiçbiri sözümü dinlemiyor 20 yaşındaki stajerler bile nerdeyse ezecek beni bana emri vaki konuşuyorlar hatta. Biraz kalıplı 190 boyunda 100 kilo olsam hepsi karşımda sıraya dizilirdi ama 170 boyunda 60 kilo ve babyface sakallı hafif kel 18 yaşında stajer gibi gösteren bir ezik olduğum için hiçkimse takmıyor beni. sanırım 50 yaşına gelip buruş buruş olunca saygı duymaya başlayacak insanlar.

Ama diğer yandan müdür/patron tarafından seviliyorum efendi olduğum için. Tek sıkıntı alt kademedeki insanlar beni ezmeye çalışıyor. Garibanın garibanı hunharca ezmesi durumu gibi bi şey. Askerde de gariban uzman çavuşlar ve erler benden nefret ederdi onun dışındaki yüksek rütbeli subaylar severdi hep beni.
M
geçen yıl
Çok mutsuzken alışverişe çıktım aşırı pişmanım iade edebilir miyim
Arkadaşlar aşırı mutsuzdum cebimde de biraz para vardı girdim migrosa 2-3 aburcubur aldım 1000 tl tuttu. O kadar pişmanım ki 2-3 poşet büskevite 1000 tl param gitti. üstüne 1000 tl daha koyup adidas ayakkabı alırdım zaten ayakkabı ayağımı vuruyor.
M
geçen yıl
İnternet bağlantı problemi
Arkadaslar tek bir cihazda sorun yaşasam sorunun ne olduğunu tahmin edebilirdim, 20 yıllık tecrubem var az çok. Fakat ilk defa böyle bir problem ile karşılaşıyorum, mühendislerin çözebilecegi bir sorun sadece.

Modemi kapatıp açıyorum, internete telefonumdan ve bilgisayarımdan bağlanıyorum her şey sorunsuz. Bilgisayar kablolu, telefon wi-fi üzerinden. 15-20 dakika sonra hiçbir internet sitesine giriş yapamıyorum,"sunucu ip adresi bulunamadı" hatası alıyorum. Hem telefon hem bilgisayar ayni sorunu veriyor aynı anda. Tamam internette problem var dersiniz bu durumda Fakat kafamı kurcalayan şey şu oldu, babamın telefonunda wi-fi her türlü siteye giriş yapabiliyor o zamanlarda. Arayüze bakiyorum internet var, issyi arıyorum altyapniız da sorun yok internet erişiminiz var değerleriniz çok iyi kopma yaşamıyorsunuz diyorlar fakat ben o sırada ne telefonumdan ne bilgisayarimdsn hiçbir internet erişimi olan arayüze bağlanamiyorum. VPN açıyorum şak diye giriyor sitelere. Modemi kapatıp açıyorum gene giriyor. VPN kapatınca internet gidiyor.

Tek çözüm ya full VPN açık kalacak, ya da 15 dakikada bir modemi kapatıp açacağım başka türlü erişim saglayamiyorum.

Telefonun ağ ayarlarini sıfırladım, olmadı format attım olmadı, hard reset attım olmadı en son custom rom yükledim gene olmadı. Donanımsal dusunebilirdim fakat bilgisayardan da girmiyor? Bu sefer PC ye format attım gene yok yokk.olmuyor. hiçbir şekilde sorun hakkında en ufak fikir bulamıyorum beynim patladı.
M
geçen yıl
B43l 5845 4b Servis menüsü
Arkadaşlar bu ürünün servis menüsüne girebilen var mı?

9301 işe yaramıyor
M
geçen yıl
Hiçbir şey yemediğim halde kilo alıyorum
Arkadaşlar ekmek yemiyorum kesinlikle. Sadace sabah bir peynirli sucuklu pide zevkim var, 150 gram kaşar peyniri, biraz sucukla 1 pide yapıyorum onu yiyorum. Onun dışında öğle yemeği çok az ekmeksiz, akşam yemeği pilav varsa ekmeksiz, yoksa mecbur eklemkli yiyorum ve çok yemiyorum. Her gün en az yarım kilo alıyorum. Bundan az yersem de ölürüm sanırım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.