K

Çavuş
08 Ekim 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
356502 Gün Cezalı
356363 gün 13 s. 21 dk.
Gönderiler Hakkında
K
5 ay
Dagor dagorath formundaki yani en güçlü halindeki morgoth tüm marvel evrenini yenebilir mi?
Sizce erunun gizli ateşinin bir parçasına ulaşmış ve bütün yarattığı varlıkları dirilterek kendi ilk yaratıldığı gücünde üzerine çıkmış yani tüm valar ve maiarın toplam gücünden daha güçlü olan halinide geçmiş manweyi öldürüp tulkası yenmiş sonra katakulliyle turin tarafından anca öldürülebilmiş efsane kurgusal karakter morgoth tüm marvel evreniyle kapışsa hepsini bütün karakterleri yenebilir mi? ne düşünüyorsunuz?
K
5 ay
Ortaçağ iddia edildiği gibi tehlikeli zalim ölümcülse film ve dizilerde neden ortaçağ macera dolu?
Bazı kendini beğenmiş yabancılar ve dh üyeleri ortaçağın herkesin gençliğinde ya da erken yetişkinliğinde öldüğü herkesin birbirini deşip kestiği ve çok tehlikeli olduğunu iddia ediyorlar.insanın bre ahmaklar diyesi geliyor ama ben yinede makul bir üslupla cevap vereyim.madem öyle neden game of thrones vikings uyanış ve alparslan büyük selçuklu diriliş ertuğrul kuruluş osman cennetin krallığı cadılar zamanı ironclad fetih 1453 barbaroslar akdenizin kılıcı gibi ortaçağı anlatan bütün film ve dizilerde neden hayat bugünkünden daha adil ve herkes sürekli maceralar yaşıyor? ulan bu film ve dizilerde yaşanan maceralar en baba edebiyat ve dünya hikayelerinde yok.bu yapımlardaki olayları maceraları yaşamak için bütün modern çağ mal varlığımı verirdim.üstelik durduk yere sebepsiz ölme ve öldürmede yok.kılıcı iyi kullanan hızlı ve refleksleri güçlü olan kazanıyor onun dediği oluyor.üstüne üstlük istediğin kadınla yatıp kalkıyorsun.diyeceğim ortaçağ neden bu yapımlarda sürekli macera dolu ve günümüze kıyasla herkesin daha eşit olduğu bir yer? ulan bütün film yapımcıları bütün senaristler haksız bir tek sıradan halk mı vatandaş mı haklı? hadi bunu cevaplayında görelim.
K
5 ay
Dünyada los angelesa en çok benzeyen yer alanya olmasına rağmen neden esenyurta esencılıs deniliyor?
Türkiyede ve dünyada alanya belkide los angelesa en çok benzeyen yerdir.buna rağmen türkiyede insanlar neden alanya yerine esenyurtu los angelesa benzetiyorlar? neden alanyaya değilde esenyurta esencılıs deniliyor? aşağıda alanyanın los angelesa ne kadar çok benzediğine dair fotoğraflar koyuyorum yorum sizin.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
K
5 ay
Bu dünyaya 2. bir spartaküs gelmesi şart katılıyor musunuz?
Dünya şu an altın çağını yaşasada adaletsizlik eşitsizlik tarihte hiç görülmemiş kadar fazla.biri bolluk bereket lüks villa yat spor arabayla yaşarken diğeri çöpten ekmek topluyor.biri istediği her ülkede yaşarken diğeri oturduğu şehirden çıkamıyor.kadınların modern çağa özgü düşünce biçimleri takıntıları yüzünden yani cinsel seçilim yüzünden dünya üzerinde milyonlarca erkek cinsel ihtiyaçlarını karşılayamıyor ona buna tecavüz ediyor.hatta amerikadaki katliamların yüzde 90 ı inceller yani cinsel ilişki yaşayamayan erkekler tarafından yapılıyormuş.oysa canım ortaçağımda öyle miydi? istediğin kadını ve hatta istediğin kadar çok kadını alabiliyordun.istediğin kişiyle evlenip cinsel ihtiyaçlarını hergün karşılayabiliyordun.

günümüzün fransız ihtilalinden dolayı oluşan modern çağ altyapısı yüzden millet sevişemiyor.dahası savaşlar bile adilce mertçe değil.göğüs göğüse hıza ve reflekse dayalı kılıç çarpışmaları ve kılıç savaşları yapılmıyor uzaktan tek tetikle kalleşçe karşıdaki kişi anında öldürülüyor.hatta nükleer silahlar yüzünden dünya yok olmanın eşiğine geldi.uzun lafın kısası bu dünyaya bu dünya sistemi ve düzenine 2. bir spartaküs gelmesi kesinlikle şart.bu kişi ister mehdi olsun ister hz. isa fark etmez.allahtan 2. bir spartaküs istiyoruz.

keşke 2. bir spartaküs çıksada tüm zulme uğrayanları toplasa herkesi savaşa götürse sonra bizde aynı dizideki gibi savaşlardan sonra SPARTAKÜS SPARTAKÜS diye tezahüratlar yapsak ne manyak olur ama.eğer kılıçlı savaşlar islamda yer aldığı gibi dönerse ve 2. spartaküs isyanı yaşanırsa şimdiden söyleyeyim ben gannicusum.herkes gelecekteki o isyanda kendine spartaküs dizisinden bir adam seçsin.ben gannicusum şimdiden söyleyeyim.
K
5 ay
Tolkienin legendariumda en detaylandırdığı en üzerinde durduğu en başarılı yaptığı karakter kim?
Sizce tolkienin yarattığı legendariumda en çok detaylandırdığı en çok üzerinde durduğu ve en çok başarı verdiği karakter kim?
K
5 ay
Alanya mı daha güzel los angeles mı?
Sizce dünyada birbirine en çok benzeyen bu iki şehirden görsel doğal ve şehirsel güzellik olarak hangisi daha güzel? hangisi yaşamak ve denizde yüzmek için daha uygun?
K
5 ay
Amerikanın akıbeti kaderi ne olacak? DEV ANKET
Sizce gelecekte amerikanın başına ne gelecek? amerikanın nihai sonu ve akıbeti ne olacak?
K
5 ay
Kılıçlı savaşlar geri dönse tüm türk orduları minas tirith kuşatması gibi NYC ve LA i kuşatabilir mi
Sizlerde biliyorsunuz ki hz. mehdi geldiği zaman dünyada teknoloji durucak ve kılıçlı savaşlar geri dönecek.lotr daki efsane minas tirith kuşatmasını hepiniz biliyorsunuzdur.tüm ork orduları kara dilde insanlara ölüm anlamına gelen katmuda diye bağırarak insanlığın kapısına dayanmışlardı.lotr daki orklar zaten türkleri temsil ediyor gondor rohan ve elflerde almanlar ve avrupalıları temsil ediyor.peki kılıçlı savaşlar döndüğünde mehdinin ya da tayyibin emriyle dünyadaki tüm türk orduları birleşip ork ordularının minas tirithi kuşattığı gibi new york cityi ya da los angelesı kuşatabilir mi? orkların minas tirith önlerinde insanlara ölüm diye bağırdıkları gibi kılıçlı türk askerleri ve savaşçılarıda new york ya da los angeles önlerinde amerikaya ölüm diye bağırıp şehire saldırı başlatabilirler mi? bence yapamamaları için hiçbir sebep yok.çünkü türkler ortaçağın en savaşçı halkıydı.üstelik kılıç balta mızrak gürz kullanmada türkler dünyanın en başarılı ırkı olarak gösteriliyor.hatırlamanız için orkların minas tirith önlerine gelişini koyuyorum.katmuda diye bağırışlarında yer gök inliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=bPh1KXA8egU
K
5 ay
Parayla iş green cardı alamazsam meksika sınırından abd ye geçicem sınır dışı ederler mi? (okuyun)
Arkadaşlar meslek edindiğim eğitim kurumu amerikada bir göçmenlik şirketi buldu.bu şirkete 6000 dolar ödemem karşılığında şirket bana çalışma green cardı iş green cardı çıkartıcak.2000 dolarını ödedik geriye kalan 4000 doları green cardım yapıldığında ödeyeceğiz.mayıstaki green card çekilişinde ben para ödediğim için para karşılığı alacağım için green card bana direkt çıkıcak.eğitim kurumundaki danışmanım 21-22 mayısta green cardın elime geçer bende sana gönderirim dedi.diyeceğim eğer bir aksilik olup green card alamazsam amerikaya mülteci olarak iltica etmeyi düşünüyorum.

dayımın eski bir ülkücü arkadaşı var.adamın eli baya geniş ve o adamın yani dayımın arkadaşının tanıdığı bu işleri yapan bir çete var.adamla çetenin yani göçmen kaçakçısı grubun lideri telefonla görüştüler çetenin lideri herşey dahil beni meksika sınırına 15.000 dolar karşılığında götürebileceğini söyledi.size sorum ise ben okb hastası olduğum için tam 4 farklı hastanenin psikiyatri kliniklerinde yattım.her biri bana farklı teşhis koydu.biri bipolar dedi diğeri psikoz dedi diğeri okb dedi.ve hastanelerin hepsi farklı ilaçlar verdi ama okb hastalığım geçmedi.

meksika sınırından geçip amerikaya girdiğimde sığınma kamplarında tutulduğumda ve sonrasında yani amerikada kalıcı olup olamayacağımla ilgili hakkımda hukuki dava açıldığında elimdeki bir sürü hastanelerde yattığım ve iyileşemediğimle ilgili raporlarımı göstersem ve kendi ülkemde iyileşemediğimi amerikanın sağlık sistemiyle iyileşebileceğimi ve bu yüzden amerikaya geldiğimi söylesem beni ülkede tutarlar mı? yoksa sınır dışı mı edilirim.konu çok ciddi konudur bilenler cevaplasın lütfen.
K
5 ay
Kanuninin osmanlı ordusu mu yener samuray ordusu elf ordusu ve game of thrones ordusu mu?
Sizce 1526-1566 yılları arasında bütün avrupayı titreten kutsal cermen imparatorluğunun her yerini işgal eden kuzey balkanlar orta avrupa ve ortadoğudaki bütün milletlerin ordularını zorlanmadan imha eden kanuninin osmanlı ordusu mu yener yoksa samuray ordusu elf ordusu ve game of thrones ordusu mu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.