M

Teğmen
19 Eylül 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
357291 Gün Cezalı
356367 gün 12 s. 50 dk.
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
Kız Arkadaşım Kredi Çekti
Beyler bu kızın karakteri pek hoşuma gitmiyor diye ayrılmıştım kızın yaşı 23 bir zincir markette 9 ay sigortalı çalışıp işten çıkıyor. Sonra bir mobil bankacılık uygulaması üzerinden ön onaylı 29K kredi çekiyor 1 aydır ödeme falan yapmadı, bunları kızdan ayrılmadan önce kendisi söylemişti. Ailen biliyor mu dedim. Evet babam biliyor ödeme bir şey olmaz demiş. Peki nasıl ödeyeceksin deyince evlenirsem kocam öder dedi ve ben 1 hafya Sonra ayrılmak istediğimi söyleyip yol verdim
M
3 yıl
Kız Sorunu
Kıza iphone 11, dyson Airwrap, airpods 2. Nesil , samsung tablet almıştım. Ayrıldık aldığım ürünleri geri istemem çok yanlış bir hareket olur mu ?
M
3 yıl
Durum Kritik
Kardeşim 12 yaşında dün okuldan geldikten sonra hali yoktu olabilir sabah erken kalkmanın yorgunluğu dedim. Bugün ise yüksek ateş ve mide bulantısı vardı hastaneye çabuk götürdüm serum bağlıdırlar ilac yazdılar test yaptılar sonuçlanmasını bekliyoruz pozitif çıkarsa ailce karantina altında olacağız.

Bu arada hastanede çocuk sayısı çok fazlaydı bazi çocuklar damar yolundan korktuğu için yaptırmak istemeyip ailesi ile evine gidiyordu.
M
3 yıl
.
.
M
3 yıl
Farklı Bir Kadın
Bir kız var ilgisini bana karşı hiç bir zaman göstermedi bana karşı sevginin oluğunu söylesede hep ben ilerlettim. Ama son dönemlerde fazlasıyla kavga ettik bunlar kendi uzeriden söylenenleri kabul etmemesiydi suçlu sürekli bendim kendisine göre. Böyle ilişki, sevgi olamaz buna çıkar ilişki mi denir yoksa kadın aşırı Narsist biri mi daha attığım fotoğrafamı bile beğenmemiş bunun adı ayrılık olacak benden bu kadar.
M
3 yıl
Doğru mu yapacağım
Herhangi bir sorun çıktığında eski yaşadığımız kötü kısımlarını dile getiriyor, bu beni uzun zamandır rahatsız etmeye başladı. Sürekli aynı şeyleri söylüyor, rahatsız oluyorsan benimle olmayı bırak diyorum ses seda yok. Beni sevecekse böyle sevmesin bence,ben onunla konuşup ayrılmak istediğimi söyleyeceğim.
M
3 yıl
Lazer Epilasyon İyi Yer Var mı
Adana'da yaptıran varsa memnun oldunuz mu
M
3 yıl
Tiktok Açarsan Bitiririm Dedim
Çıktığım kıza tiktok açıp video atarsan bitiririm dedim haklı mıyım
M
3 yıl
Nasılım Beyler
Herkese Teşekkür ettim
M
3 yıl
Kredi Kartı Hakkında
Bir banka en fazla ne kadar limitli kart verir 5 sene içinde 100k yapabilir miyim yoksa belli şartları var mı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.