E

Çavuş
08 Temmuz 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
5 yıl
Hüsn-i Hat, Tezhip ve Minyatür Sanatına Dair Her Şey
İslami sanatlar içerisinde yer alan Hüsn-i Hat, Tezhip ve Minyatür sanatına dair birçok ürünün yer aldığı Şams Sanat Galerisi, sanatseverler için birbirinden değerli eserleri bir araya getirmenin mutluluk ve gururunu yaşıyoruz.
Siz de İslami sanatlar ile ilgili daha fazlasını öğrenmek isterken yaşam ortamlarınızı bu eserlerle renklendirmek için; https://husnihateserleri.com
E
5 yıl
Rezillik.. Devlet Kurumlarına Ait Web Sitelerinin Babalarının Çiftliği Gibi Kullanıyorlar..
Ekşi'de şu tarz bir habere rastladım, devlet kurumlarına ait sitelerden kendilerine yönlendirme vermişler, çok ama çok ilginç ve rezil bir durum.
https://eksisozluk.com/kamu-kurum-sitelerinin-sabah-com-trye-link-vermesi--6174083
E
5 yıl
Gümüş Takının Adresi : Silver Yüzük
Gümüş yüzük, tespih ve kolye modelleri başta olmak üzere şıklığınızın tamamlayıcısı aksesuarları en uygun fiyat garantisi, hızlı teslimat ve ücretsiz kargo seçenekleriyle bulabileceğiniz Silver Yüzük'ü hemen inceleyebilir, kaçırılmayacak indirim fırsatlarından en kısa sürede yararlanabilirsiniz.
E
5 yıl
TSK\u0027dan Pentagon\u0027a Videolu Cevap
Arkadaşlar selam, Veryansın TV'de şu tarz bir habere rastladım, oldukça ilgi çekici geldi;https://veryansintv.com/turk-askerleri-pentagonun-onune-bu-videoyu-koydu/
E
5 yıl
DOLAR UÇTU GİTTİ... BARTU SORAL VERYANSIN\u0027DA AÇIKLADI !
Kurulduğu günden beri birçok değerli konuğa ev sahipliği yapan Veryansın'ın son konuğu olan Bartu Soral, ekonominin gidişatı ve doların önlenemez yükselişi ile ilgili birçok değerlendirmede bulundu. Yalnızca ülke ve dünya gündemine merakı olan arkadaşların değil bilinçli Türk vatandaşlarının tümünün izlemesi ve üzerine düşünmesi gereken bir program.
https://www.youtube.com/watch?v=qmoVLkpPxFk&t=1s
E
5 yıl
Yapılarınız Başarmak Karot\u0027a Emanet
Başta ile karot beton delme kesme olmak üzere; poliüretan enjeksiyon, filiz ekimi ve hidrolik tel kesme hizmetlerini bünyesinde barındıran Başarmak Karot, yüksek teknolji ekipman ile donatılan uzman ekibi aracılığıyla üstün projeler üretmekte ve yapılarınızda istediğiniz tüm değişimleri ve iyileştirmeleri yapmanıza imkan vermektedir.
E
5 yıl
XG-FIT İle Formda Kalmak Mümkün
XG-FIT Nutrition kilo kontrol amacıyla enerjisi kısıtlanmış diyetler için özel olarak formüle edilmiş özel beslenme amaçlı gıda olarak iyi bir kilo kontrol süreci sağlar.
İçerisindeki protein, karbonhidrat, lif, yağ, vitamin, mineral gibi temel besin ögelerini karşılayarak iyi bir şekilde istediğiniz kiloya kavuşmanıza yardımcı olur. Bu etkiyi Aronia ekstresi içeren XG-FIT Thermo kullanımı ile iyi bir seviyeye ulaştırmış olursunuz. Aronia yanında yağ yakımını teşvik eden diğer bitki ekstreleri (ekstrakt) ile daha iyi bir şekilde kilonuzu kontrol altına alabilirsiniz..
"Kilo kontrolü noktasında problemi olan ve yaşam şeklini değiştirerek bu durumdan kurtulmak isteyenler için XG-FIT büyük kolaylıklar sağlıyor. Aronia ekstresi içeren XG-FIT ürünü ile aradığınız kiloyu yakalayacaksınız !"
E
5 yıl
DerYat Yat Kiralama
"Deryachting diğer adıyla Der Yat Kiralama size ayrıcalıklı hizmetler sunan denizcilik sektörünün organizasyon kanadın da hizmet vermektedir. Kaptanları keyifli, güvenli ve profesyonel hizmet alabilmeniz için eğitilmiş ve tüm yetenekleri bu alanlar da geliştirilmiştir."

Evlilik yıldönümü organizasyonu, yatta evlilik teklifi ve yatta doğum günü olmak üzere birçok eğlence alanında faaliyet gösteren DerYat, yaşamına renk katmak isteyenlerin hizmetinde !
E
5 yıl
Kartuş Merkezi
Firmamız Güven Elektromekanik adı ile 1980 li yıllarda daktilo ve hesap makinası tamiri ile başladığı serüvenine NT Bilgisayar olarak devam etmektedir. Vermiş olduğumuz hizmetlerde mükemmele en yakın seviyeleri yakalamak için özen gösteririz. Başlıca hizmetlerimiz;


Toner & Kartuş Dolumu

Toner Dolum Malzemeleri Toptan Satış

Orijinal Sarf Malzemeleri Satış

Muadil Toner & Kartuş Satış

Yazıcı, Fax, Fotokopi Teknik Servis

Kartuş, yazıcı, fax, fotokopi ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar ve çok daha fazlasını Kartuş Merkezi'nde bulabilirsiniz !
E
5 yıl
Doruk Kombi Servisi
"İstanbul'un Avrupa Yakası'nda vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda kombi bakımı, tamiri Doruk Kombi Servisi tarafından sağlanmaktadır.
Satın alınan kombilerin verimli bir biçimde çalışması için periyodik olarak cihazınızın bakımını yaptırmanız gerekmektedir. Periyodik bakım süreci de yılda bir kez olmak koşuluyla, genellikle kombilerin daha sık kullanıldığı Mart-Eylül ayları arasında yapılmaktadır. Kombi servisi, kombi bakımı ve kombi tamiri hizmetleriyle İstanbul'un Avrupa Yakası'nda vatandaşların hizmetinde olan Doruk Kombi; DemirDöküm, Vaillant, Ferroli, Baymak, Bosch, Alarko-Carrier, ECA, Ariston, Protherm, Arçelik, Baykan, Airfel, Baxi, Lambert gibi önde gelen markaların kombi bakımı,kombi tamiri ve kombi servisi hizmetlerini de vermektedir."
İstanbul'da yaşayan vatandaşlar için kombi servisi denildiğinde ilk akla gelen firmalardan biri olma özelliği taşıyan Doruk Kombi Servisi ile iletişime geçmeden kombi tamiri ya da petek temizliği yapmamanızı tavsiye ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.