A

Er
27 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
15 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
Bedel iadesi seçimlik hakkı
Arkadaşlar merhaba

Bundan 2 sene önce vatan bilgisayardan aldığım ekran kartım 10 gün önce arızalandı ve garanti süresinin bitimine 20 gün kala yetkili teknik servise götürdüm. 2 gün sonra değişim formu verip satın aldığım yerde ücret iadesi veya değişim talebi yapabileceğimi bildirdiler.

Ben farklı bir yerden daha uygun fiyata farklı bir kart alabileceğimden ürün bedelinin nakit olarak iadesini istiyorum. Vatan bilgisayar iade durumunda hediye çeki benzeri bir kağıt düzenleyip veriyor. Sonraki alışverişinizde 1 yıl içinde kullanabiliyorsunuz. İlk yapacakları şey hediye çeki düzenlemeye çalışmak olacağından biraz diretip gerekirse sesimi yükseltmeyi, gerekirse bağırıp mağazada huzursuzluk çıkarmayı düşünüyorum. Benim sorum nakit olarak iade istesem yasal olarak bunu vermek zorundalar mı.

Sitelerindeki müşteri hizmetleri sayfasında şunlar yazıyor;

- Ürünün ayıplı olduğunun tespiti,
-Bedel iadesi seçimlik hakkının kullanımı halinde;
İmkân varsa, satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme seçimlik hakkının kullanımı halinde, eğer imkan yok ise tüketici diğer seçimlik haklarını kullanabilir, bedel iadesi hakkı tercih edildiği durumda ise 2004 Sayılı İ.İ.K. 24. Madde gereğince ürünün satış faturasındaki bedeli iade edilir.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
A
7 yıl
Ekran kartı arızası (yardım)
Merhaba Arkadaşlar.

Ekran kartımla ilgili bir sıkıntım var. Sizlerinde fikrini almak istiyorum.

Bundan 1 ay kadar önce windows 10 yüklü olan masaüstü sistemim CS:GO serverina giriş yaparken kilitlendi. Reset atmak durumunda kaldım ve ekranı açtığımda kullanıcı girişi ekranında ekran kare kare bozukluklarla geldi. Şifre girdiğimde ise siyah ekran gelerek görüntü tamamen kayboldu. Lakin bu ekrana kadar gerek bilgilendirme, gerek bios, gerekse güvenli mod ile açıldığında herhangi bir görüntü sorunu yoktu.

Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünerek format attım ve Driver Booster yardımıyla driverları güncelledim. En azından güncelledim sanıyordum. Geçenlerde yüklediğim bi oyuna giriş yapmak istediğimde ekran kartı driverinin yüklenmediğini, aygıt yöneticisinde Görüntü Bağdaştırıcılarının altında yalnızca "Microsoft Temel görüntü bağdaştırıcısı" olduğunu farkettim.

Driver Boosterda Microsoft Temel görüntü bağdaştırıcısının güncel olmadıgı ve her güncelleme denememde de yukarıda bahsettiğime benzer şekilde siyah ekranla karşılaştım. Güncel windows 10'a ait driver indirdim ancak siyah ekran sorunu devam etti.

Deneme amaçlı diger hdd'ye windows 7 kurdum ancak burada da uygun sürücüyü indirmeme rağmen siyah ekran sorunu yine karşıma çıktı.

Sizlerinde denememi önerebileceğiniz çözümler varsa denemek isterim. Eğer donanımsal bir sorun olduğu kanaatine varırsam acele bir şekilde garantiye göndermem gerekiyor çünkü 18 kasımda garanti süresi bitiyor.

Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.


Ekran kartı: Asus R9 270
A
14 yıl
Anakart yardım
Merhaba arkadaşlar 2 yıldır kullandıgım sistem artık epeyce agırlaştı.

Anakart Adı Foxconn P4M9007MB
CPU Türü DualCore Intel Core 2 Duo E6420, 2133 MHz
Bellek 1 GB DDR2-667 MHz

aslında 2 gb ram almayı düşünüyordum ama 667 Mhz oldugu için geri kalmış bir teknoloji oldugunu düşündüm.
Elimden geldigince akartlara gözatmaya çalıştım işlemcimi ve daha yüksek hızda bir ramı destekleyen ASUS P5P41C gözüme iyi göründü. Ancak bu anakartta LGA 775 soketli oldugundan ileride işlemci degiştirmek istedigimde engel çıkartabilir.

Mevcut işlemcimi degiştirmek istedigimde yeni teknolojiye uygun işlemci alabilecegim bir anakart tavsiye edebilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler...
A
16 yıl
ticket yardım lütfen
arkadaşlar ben o2 de tezgahtaydım 1 saat sonra geldigimde dc yemişim
tekra giriyim dedim yan charlarla giriliyor o chara gelince dc veriyor nasıl bir ticket atmalıyım lütfen yardım edin 61 lwl full itemli rogue ve bütün param charın üstünde idi
illegal bi itemde satmıyordum sadece atak ve defans sclri vardı 20 tane yardımınızı bekliyorum lütfen birileri yardım etsin

teşekkürler
A
16 yıl
msgbox ile hakkında (about) menüsü yapabilirmiyim?
Başlıktaki gibi msgbox ile hakkında menüsü yapabilirmiyim
daha dogrusu msgboxta bir alt satıra nasıl inerim
A
16 yıl
s200 yardım ??
s200 um var ve ben bunu pcden biçimlendirdim ama daha çalıştıramadım muhtemelen sistem dosyalarını sildi bunları uplayabilirmisiniz
şimdiden teşekkür ederim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.