R

Binbaşı
26 Mayıs 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
552 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
R
3 yıl
PlayStation 4 USB bellegi gormuyor
Fat32 8 gb'lik flash bellegi ps4 gormuyor. Bir fikri olan var mi ?
R
3 yıl
iphone kapanma sorunu
.
R
4 yıl
Ps4 icin UPS
.
R
4 yıl
iphone hücresel ile appstore calismiyor.
hücreseli kullanirken appstore'da uygulama indirip güncelleyemiyorum, itunes store'a baglanilamiyor hatalari aliyorum, hesabima giremiyorum,Apple Music çalismiyor (bir sorunla karsilastik uyarisi) . Ayarlarda hücreselden Appstore izinli sorun nedir anlayamadim.
R
4 yıl
PS4 slim kasma sorunu
Oyun oynarken ara sira kasma oluyor beraberinse seste gidip geliyor database sifirladim cozulmedi 🤔
R
4 yıl
Ds4 kulaklık girişi ses sorunu
Kulaklığı takınca arada seste kopmalar oluyor. 2 farklı kulaklık denedim sonuç aynı.
R
4 yıl
PS4 Samsung Tv grafik sorunu
Merhaba, 42" 1080p Panasonic Tv kullaniyordum ve oyunlarda grafikler falan olmasi gerektigi gibi cok iyiydi. 1 hafta önce 32" 1080p Samsung LED tv'ye gecmek zorunda kaldim ve grafiklerin eskisinden kötü gözüktügünü farkettim. COD MW ve Black Ops 4 oynuyorum sanki haritada bir bulaniklik var ve buda eski tadi vermiyor. Oyun Modu acik ve kapali ayni gozukuyor. Bu konuda bir fikri olan varsa buyursun yoruma lutfen...
R
4 yıl
Kuzey Güney Sansürsüz nasıl bulabilirim ?
Merhaba,Kuzey Güney dizisinin sansürsüz versiyonunu bir türlü bulamadım.Youtube'a tüm bölümleri yüklemişler ancak hep sansürlü.
R
4 yıl
PS4 video kayit ile ilgili sorun
COD Blackout oyununda takim arkadaslarimin sesi kaydettigim video kliplerde duyulmuyor. Ayarlardan "Mikrofon seslerini video kliplere ekle" aktif.
R
5 yıl
Iphone\u0027u bul ile ilgili soru
Iphone'u kaybedince laptopdan nerede oldugunu bulmak icin, kaybettigim iphone'da Konum Servisleri açik olmasi mi lazim ? Ben hep kapali tutuyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.