H

Yüzbaşı
26 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme (?)
59 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
5 yıl
Trump\u0027tan Yeni Huawei Açıklaması
ABD Başkanı Donald Trump dün yaptığı açıklamada, ABD'nin Huawei Technologies'e yönelik şikayetlerinin bir ABD-Çin ticaret anlaşması çerçevesinde çözülebileceğini ifade etti ve Huawei'yi "çok tehlikeli" olarak tanımladı.

"Huawei'nin ne yaptığına güvenlik durumu, askeri durum açısından baktığınızda, çok tehlikeli olduğunu görüyorsunuz" diye konuşan Trump, "Eğer Çin ile bir anlaşma yaparsak, Huawei'nin de bir şekilde anlaşmanın içine dahil edilmesi olası" dedi.

Hadi hayırlısı...
H
10 yıl
Freelance Grafik Tasarımcı Aranıyor!!!
Arkadaşlar merhaba,

Firmamız için 2- 2,5 aylık bir freelance tasarımcı aranıyor. Gerekli bilgiler PM yoluyla verilecektir akabinde de yüzyüze görüşülüp detaylı bilgi paylaşılacaktır. Ücret konusu yüz yüze bildirilecektir. Tasarım yoğun olarak 'Sağlık Sektöründe' olacaktır. Yoğun bir dönem olacaktır. 2 ayın sonrasında devamlı çalıma ihtimali de çok yüksek. Öncesinde daha önce yapmış olduğunuz tasarımlardan örnek göstermeniz ve illustrator, indisign ve benzeri programları deneyimli şekilde kullanılması gerekmektedir. (CS5,5 ve üstü)

İstediğiniz bilgileri buradan yada aşağıdaki numaralardan tarafımıza ulaşarak edinebilirsiniz. Deneyimli olunması tercihimizdir.

216 475 81 55

534 237 81 96

530 405 13 13
H
10 yıl
Acil Kodla Yazılacak Web Sitesi Yaptırılacak! Çok acil!
Merhabalar,

Dönem ödevi için pazartesi gününe teslim etmem gereken web sitesine ihtiacım var. kodlama ile yapılacak (asp, visual studio..). e-ticaret sitesi olması gerekiyor.

örneğin kitap satış sitesi. klasik olacak stok durumu, sepet, türlerin ayrılması, üye girişi olabilir,en çok satanlar v.s falan işte. 2-3 sayfadan ibaret olsa kafidir. p.tesi sabahı elimde olması gerekiyor. mesela

fiyat teklifleriinizi yapabilirsiniz.

http://www.kitapyurdu.com/ gibi olabilir.

saygılarımla
H
10 yıl
Grafik Çizim Tabletleri İçin Detaylı Bilgi
Grafik tasarım v.s için gerek duyduğunuz tablet için lütfen

http://forum.donanimhaber.com/m_83663597/tm.htm

Sayfasını ziyaret ediniz.
H
11 yıl
Satılık Office For Mac 2011 Home\u0026Business 330
Arkadaşlar merhaba, konuyu yanlış yere açmış olabilirim fakat 2.el de yazılım kısmı yoktu. Yanlışsa da kusura bakmayın. Hiç kullanmadığımız, alındığı günden beri dolapta duran Office for mac 2011 home&Business lisansımı satıyorum. Jelatini dahi üzerindedir. Resimler kutuya aittir. Tek kullanıcı& tek mac içindir. Sıfırları 450TL civarındadır. Saygılarımla

< Resime gitmek için tıklayın >
H
11 yıl
Massive Tablet PC Tavsiyesi
Merhabalar,

Massive Tabletlerini tanıtımı ve satışı için bir çok site ile irtibata geçtim. Tekil satışlarımız da vardır fakat toplu almak isteyenler lütfenwww.tunabilisim.org üzerinden irtibata geçsin. Massive Tabletin yetkili satış bayisiyim. Her türlü sorularınız, detaylı özellikler ve resimler için lütfen www.tunabilisim.org u ziyaret ediniz. 530 405 13 13 nolu telefon numaramdan da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla


MODEL MARKA TEKNİK ÖZELLİK KDV DAHİL ALIŞ FİYATI

M-707 Massive Massive M-707 7''-Kılıf Hediyeli-Yeni Nesil Android 4.1.1 Tablet

M-710 Massive Massive M-710 7''-1GB RAM-Yeni Nesil Android 4.1.1 Tablet

M-908 Massive Massive M-908 9''-1GB RAM-8GB Hafıza-Kılıf Hediye-Android 4.1.1 Tablet

M-1003 Massive Massive M-1003 10.1'' IPS Ekran''-1GB RAM-16GB Hafıza-Bluetooth-Android 4.1.1 Tablet

M-S6 Massive Massive M-S6 Android Tv Box Multimedia Oynatıcı

M-705G Massive MASSIVE M-705G 7'' Android 4.0 Tablet-GPS-HD Film-A10 işlemci
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
H
11 yıl
Tüm Bilgi işlem sorunlarınız için irtibata geçebilirsiniz!!
Merhaba

İster şirket ister şahsi sorunlarınızda; bakım anlaşmaları, sistem kurulumu, network yönetimi, acrive directory kurulumu ve yönetimi, server kurulumu ve yönetimi, mail-hmail-exchange mail kurulumu ve yönetimi hakkında tüm gereksinimlerinizi karşılayabilirim. Özel sektörde kurumsal bir firmanın bilgi işlem sistem destek sorumlusuyum. İster aylık/yıllık bakım anlaşmaları düzenleyebiliriz isterseniz uzaktan yada telefon ile destek alabilirsiniz. Donanım ve notebook konusunda üst düzey sertifikalarım vardır. Ulaşmak için PM atmanız yeterlidir.Bire bir görüşülüp istenilen iş babında anlaşmaya varılabilir.
H
11 yıl
silinebilir
silinebilir
H
15 yıl
Laptop servis ve yerinde hizmet...
Arkadaşlar merhaba.
3 senedir bir toshiba bayisinde teknik şefim.Eylül ayına kadar da kendime yeni bir şirket kuracağım.Gene Toshiba bayisi olarak ve o güne kadar bütün laptopların teknik servisini,bakımını,arıza tespitini tek başıma homeoffice şeklinde yürüteceğim.Fiyatlar iç piyasaya göre cok makul olacaktır.Arıza tespit heryerde standart 30 liradır ben 20 liradan yapıyorum.Aklınıza gelen bütün marka ve model laptoplara teknik servis,parça,satış v.s işlemi uygulanmaktadır.İrtibat numaram: 5558675030 ismim:Hakan

Herzaman istenilen yerden teslim alınır ve tekrar yerine kargo yada kendim bizzat ulaştırmaktayım.Saygılar...
H
15 yıl
App Store im kayboldu/silindi...
arkadaslar suanda yeni bir app yüklemek için app store girmek istedim fakat telefondaki app store kaybolmus yada silinmiş. tekrar nasıl bulurum yada yüklerim yardımlarınızı bekliyorum çok acil :(
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.