B

Binbaşı
22 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
129 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
2 yıl
Yıldız Teknik Elektrik hakkında
Kardeşim yksde sayısal 49k sıralama yaptı. başlarda hedefi bilgisayardı ama şu an hem istanbulda hem de iyi bir ünide bilgisayar gelmediği için başka mühendislikler araştırmaya başladı. sanırım şu an en yakın olduğu ytü elektrik müh. ona gidip bilgisayar veya endüstriye yatay geçişi zorlayacak. yatay olmazsa da okurken, mezun olduktan sonra memnun kalırım diyeceği bölümlere gitmek istiyor. Yıldız Teknik elektrik hakkında fikri olan birileri var mı? Bölüm, hocalar, mezunluktan sonrası vs vs.
B
4 yıl
Sahibinden 2006 model Fiat Palio 1.3 multijet
Sahibinden 220xxx km de, tavan hariç temizlik boyası yeni yapılmış ve boya öncesi fotoğraflar mevcut.
Çanakkale aracıdır

Çevre yolundan ise git gelde ve uzun yolda km yapılmıştır.
Döşemeler temiz ve yırtıksızdır.

şehir içi ortalama 5 lt yakmakta, uzun yolda sakin kullanımda 4 lt yakmaktadır.


Hidrolik direksiyon ve kliması sıkıntısızdır.



-triger zinciri 150 binde değişti
-4 lastik 14 bin km evvel değişti
-5000 km önce yağ ve filtreler değişti
-4 amortisör değişti
-akü yıl başında değişti
-termostat değişti
-muayenesi Şubat'ta yapıldı
-radyatör değişip yeni klima gazı basıldı.
- Z rot ve salıncak değişti.
-Kılıflar yenilendi.

-tramer parça parça 4000 küsur.
-ağır kazası yok
Araç başında ikramım olur.

Fiat son 26.250 TL
Takas sadece düşük km li chevrolet lacetti sw yada citroen c4 grand picasso ile olabilir.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
Vestel NF 620 X incelemesi
Yaklaşık 15 günlük araştırma ve incelemeler sonucunda Vestel nf 620x nofrost buzdolabını aldım. Forumdaki kullanıcıların ve bilgili arkadaşların değerli yorumlarına rağmen vestel almamın sebebine değinecek olursak ailemi lowfrost cihazlar için bir türlü ikna edememem en başta gelebilir. Sonrasında böyle büyük ve pahalı bir cihazı netten değil de bayiden almamı istemeleriydi. Bulunduğum şehir itibariyle sharp yada hitachi gibi markaları bu sebeple elemek zorunda kaldım. Hem inox oluşu, geniş hacmi, 10 sene kompresor ve 3 sene diğer parçaların garantisi almam konusunda etkili oldu.

Cihaz A+ enerji sınıfında ve fabrika verisine göre yıllık 472 kWh enerji tüketmekte, 42 dB ses üretmekte, 444 litre soğutucu ve 125 litre buzluk hacmine sahip. 196 cm yükseklik, 76 cm genişlik ve 80 cm derinlik ile oldukça heybetli olduğunu söyleyebiliriz. Evimin çelik kapısından geçmediğinden kurulum için servis gelene dek kutusuyla kapı önünde bekledi. Servis kapıdan içeriye milimi milimine soktu ve mutfağa sokmak için mutfak kapısını sökmemiz gerekti. Salonum ile mutfağım yanyana ve dolap kapıya oldukça yakın durumda fakat çalışır durumda salona çok ince bir ses gelmekte ve "bana göre" bu ses rahatsız edici değil. Yani tamamen sessiz olduğunu söyleyemem ama gelen sesin fazla ve rahatsız edici olduğunu da diyemem. Gerçi benim kulaklarım fazla hassas olduğunu da belirtmeliyim

Cihazın bana göre tek eksi yönü rafları için yükseklik ayarının bulunmamasıdır. Led aydınlatma ve cam raflar oldukça şık duruyor. Multi flow başarılı şekilde soğutma görevini gerçekleştiriyor.



< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
VESTEL AKILLI NF620 P Buzdolabı
Merhaba;
Bir süredir buradaki konuları okudum ve piyasadaki ürünleri inceledim. Bütçem doğrultusunda HITACHI R-Z660ERU9 PWH, LG GR-M762GSHW ve VESTEL AKILLI NF620 P arasında kalmıştım. Lg'nin fıyatı sebebiyle önceliği diğer iki ürüne vermiştim fakat Hitachi'nin beyaz olanı stokta kalmamış ve inox olanları birazcık bütçeme göre pahalı ( beyazı 2000 e bulmuşken inox olanı 2630 civarı). Hal böyle olunca ibre VESTEL AKILLI NF620 P ye doğru kaydı ama ürün hakkında pek yorum yada incelemeyle karşılaşmadığım için aklımda soru işaretleri var. Alan kişiler acaba memnun mu, motoru inverter yada normal mi, 2000 civarına yüksek hacimli başka model önerilir mi vb gibi... Benzer evrelerden geçen arkadaşlar kıymetli yorumlarını paylaşırsa sevinirim.
B
11 yıl
Şanzelize cafe\u0027den Beyaz Show\u0027a sesleniş
YouTube 'da dolaşırken şu videoya denk geldim .
Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız

Sizce CNN Türk'e bile çıkan bu cafe Beyaz'a yada Okan'ın programlarına çıkma şansı nedir ?

edit: yeni video eklenip başlık düzeltildi..
B
11 yıl
Yılmaz Vural Fenerbahçe\u0027nin başına geç...
Olma ihtimali gayet düşük olsa da Yılmaz Vural Fenerbahçe'de teknik direktör olsa nasıl olurdu ? Takımda ne gibi değişiklikler ve transferler yapar, maç öncesi/sonrası demeçleri nasıl olurdu?

Adam gazeteye verdiği röportajlarda 3 büyük takımdan birini çalıştırmayı çok istediğini, bir kez olsun şans verilmesinin kendisini çok sevindireceğini belirtiyor.

Adam hakkında o kadar şey söyler, kimi zaman dalga geçer kimi zaman yereriz. Ciddiye alıp takımımıza geldiğini düşünsek neler olurdu, sizler ve sokaktaki taraftar ne tepki verirdi ?

Ps: Konu tamamen kişisel merakımdan açılmış olup, lütfen diğer insanları ve birbirimizi rencide edip kırmayalım....
B
11 yıl
ilginç HYUNDAİ GENESİS ilanı
Nette gezinirken şu ilana denk geldim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-35-chp-35-hyundai-genesis-3,8-lux-ful-plus-ful-2010-plakasi-ile-sat-120405989/detay/

araç iyi, hoş, özellikli vb ama "ARAÇ ÇALIŞIR VAZİYETTE SUYA GİRMESİ SONUCU PERTE AYRILMIŞTIR." şeklinde bir ibrare ile şatışı yapılmaktadır. Araç her ne kadar iyi şekilde toplanmış olsa da daha hayır gelir mi ve SİZCE bu fiyatı hakeder mi?

Konuyu açma amacım ortalık karıştırıp marka savaşlarına bir yenisini eklemek değil aksine burdaki bilgili bireylerin görüşünü almaktır.

Not: aracı alacağımdan değil fakat suya maruz kalıp perte çıkan aracın toplanıp tekrar satılması ve fiyatın yüksek olması ilgimi çekti.
B
11 yıl
Dslr, lens ve flash tavsiyesi( max 3000TL)
Merhaba arkadaşlar. Pentax k-x kullanıcısı olarak dslr makinemi aldıktan sonra piyasaya çıkan marka modelleri takip etmeyi bırakıp günlük hayatıma ve çekimlere yönelmiştim. Fakat okuldaki hocam arazi çalışmalarında kullanılmak üzere benden cihaz önerisi istedi ve bende buraya danışmayı uygun gördüm. Alınacak tüm ekipmanlar için max 3000TL bütçemiz var ve alınacak herşeyin fişi/faturası mutlaka olmalı. Buna uygun olarak giriş seviyesi bir DSLR, bir makro lens ve makro çekim için flasha ihtiyacımız bulunmakta. Marka konusunda herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır ( Canon, Nikon, Pentax, Sony, Panasonic, olympus vb..). Şimdiden öneride ve fikir alışverişinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. İyi forumlar ...
B
11 yıl
soldaki barın aynısını sağa yapmama yardımcı olur musunuz ?
merhaba arkadaşlar. okuldaki bölümüm için hazır bi template üzerinden web sitesi yapmaya çalışıyorum. template de solda bulunan sutunun aynısını sağ tarafa da yapmam gerekiyor. bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba ? sayfanın html kodlarını aşağıya link ile ekliyorum

https://dl.dropbox.com/u/26610153/Yeni%20Metin%20Belgesi.txt

bu da ekran goruntusu
https://dl.dropbox.com/u/26610153/comu%20mbg.JPG
B
13 yıl
izmirde ucuza büyük ve küçük boy foto baskısı alabıleceğimiz yer var mı ?
arkadaslar izmirde ucuza büyük ve küçük boy foto baskısı alabıleceğimiz yer var mı ? 50-100 tane 10*15 3-5 tane de a4 kagıt boyutunda baskı almam gerekiyor. teknosa nın b,r süre önce yapmış olduğu kampanya fiyatlarına yakın bişiler bulabilirsem çok iyi olacak.. şimdiden öneriler için tşkler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.