A

Yüzbaşı
11 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme (?)
139 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
NINTENDO GAMEBOY CLASSIC
NINTENDO GAMEBOY CLASSIC

EKRANI KIRIK
EKRAN CAMI YOK
PİL KAPAĞI YOK
OYUN KARTUŞU YOK
SADECE CİHAZ
TEST EDİLDİ SORUNSUZ ÇALIŞIYOR
İSTER PARÇALIK İSTER TOPLAMALIK

FİYAT 150
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
TURKCELL MOBİL ÖDEME YÖNTEMİNİ KULLANMAYA BAŞLAYAN DOLANDIRICILARA DİKKAT! 6662
teakolik.com sitesinden alıntıdır. Aynı durumu benim eşim de yaşadı ve 65 TL dolandırıldık. Buyrun okuyun bilinçlenin.

Operatörler Milletin Dolandırılmasına Nasıl İzin Veriyorsunuz?
Yazar: TEAkolik Tarih: 05.05.2012 20:21 Güncelleme Tarih: 05.05.2012 22:13 Yorum: 28cyber-dolandiricilik
Bugün sizlere gerçek bir olaydan bahsetmek istiyorum. Turkcell ile başımızdan geçen bir olay… Amcama internet kullanmasını öğrettik, iyi mi ettik kötü mü ettik bilmiyorken bugün başımızadan kötü bir olay geçti. Kendisi Turkcell kullanıcısı ve Facebook üzerinde arkadaşları ile sohbet ediyor. Birkaç dakika önce Facebook üzerinden bir arkadaşı ona

_…

_Sen Turkcell kullanıcısı mısın? Faturalı mısın?

_Evet

_Şu şu numaradan sana mesaj gelecek

_Evet geldi

6662 üzerinden gelen mesaj

Hattınızı Turkcell Mobile Ödeme Servisine açmak ve SB Mobile Payment üzerinden 100TL karşılığında SB Mobile Payment satın almak için bu mesaja evet yazarak cevaplayın.
_Abi şimdi Evet yaz gönderir.

_Gönderdim…

3 mesaj birden geliyor..

Teşekkürler Zong ödemesi gerçekleşti İşlem kodu JZWEFX destek support.tr@zong MH:0212 266 9890
Zong ile 200TL’ye FB Mobil Payment Satın Alıyorsunuz bu işlemi onaylamak için şimdi Evet yazıp cevaplayarak işlemi tamamlayınız.

Hattınız Turkcell Mobil Ödeme servisine açılmıştır.

Sevdiği ve güvendiği bir arkadaşı olduğu için güvenip cep telefonundan her dediğini yapmış. Fakat muhabbet devam ettikçe asıl kişi olmadığını fark etmiş. Telefon açıp sorduğunda olayın aslı anlaşılıyor… Adamın hesabından milleti dolandırmaktalar.

Turkcell’i arıyoruz ve bize…

Biz aracılık yapıyoruz, yapabileceğimiz bir şey yok savcılığa başvurun ya da onları arayın. Denilmekte. Yani kıllarını bile kıpırdatmıyorlar. Verdikleri numarayı aradığımızda ise karşımıza çıkan kişi

6662 mobil servisi bize ait değil bizde böyle bir işlem yok. (0532 755 88 5x) Şeklinde cevap veriyor.

Tekrar Turkcell’i aradık onların numarası bu diyor ve iddia ediyor… Aradığımız telefon numarasında çıkan kişi ise bu numaranın kendilerine ait olmadığını tekrar tekrar söyleyerek 6662 servisini vermediklerini belirtiyor.

Şimdi söyleyin bakalım Operatörler milletin dolandırılmasına nasıl izin veriyor?

Ben eğer hat sahibi olarak sana başvurdum ve bu hattan biraz önce dolandırıldığımı söyledim. Yapılan işlemi faturalandırmadan iptal etmeni söylüyorsam sen nasıl bunu yapamayacağını söylersin? İşlemi neden iptal edemiyorsunuz? İki dakika önce gerçekleşen işlem dolandırıldım kardeşim iptal et. Ay sonu faturayı bana kesen sensin onlar değil ki? Ödeme yapma onlara işlemi kapat! Yok olmaz iptal edemeyiz.

Ne biçim hizmet bu?

Not: Facebook’taki arkadaşa ulaştık, 200 kişiden fazla kişi dolandırılmış ve bu yüzden herkes savcılıkta dava açmakla uğraşıyor. Adam neye uğradığını şaşırmış hiçbir şeyden haberi yok!

Ey Turkcell bu mudur hizmet vermek? Umarım bu yazıyı okursunuz ve 0532 266025X numaramızdan gerçekleşen 200TL lik (100+100) iptal edersiniz. Aksi takdirde yaptığınız ne size ne müşterilerinize yakışır! En azından bu konu hakkında binlerce insan mağdur ve biliyorken bir şey yapmanız gerek miyormu?

Sadece Turkcell değil! Binlerce insan bu konuda mağdurken, dolandırılmışken 2 dakika önce yapılan işlem nasıl iptal edilemez? Tamam bir aptallık ettik. Fakat bunu 5 dakika sonra size döndüğümde nasıl çözemiyorsunuz? Bakın dijital dünyada PayPal’a adamlarda bırak 1 kuruş bile olsa geri ödüyorlar…

Ben ürün satın alıyorum 15 gün sonra götürüp geri iade ediyorum. Telefonumdan bir ürün satın aldığımda 2 dakika içinde iptal ettirme hakkım yok mu? Üstelik paketinden bile çıkartılmamış? Bunu bana sağlamıyor musunuz?
A
10 yıl
2002 Yılına Ait Eski Bir PC Oyunu Arıyorum..Yardımcı Olabilecek?
2002 Yılına Ait Eski Bir PC Oyunu Arıyorum..Yardımcı Olabilecek arkadaşa minnettar olurum. 2002 Yılında bir PC dergisinin CD sinden yüklemiştim. Oyun adventure tarzı bir oyundu. Küçük bir karakter vardı orman gibi yerlerde ilerliyordu. Sırlar ve şifreleri çözüyordu. Büyüler de vardı. En çok hayırladığım Gideon adlı oyun karakteri. Ana karaktere yardımcı oluyordu. Müzikleri çok güzeldi. Birkaç ay boyunca oynamıştım. Aradan 12 yıl geçti ama detayları ve oyun adını unuttum. Umarım tahmin edebilecek bir arkadaş çıkar.
A
11 yıl
silinebilir
yanlışlıkla açıldı silinebilir..
A
11 yıl
BMW E36 3.20i GERÇEK FULL VE M PAKET ORJ HATASIZ EMSALSİZ AÇIK MAVİ
Bende metalik açık mavi lilaya yakın Ankara dan çıkmamış hatasız masrafsız servis bakımlı 1-2 lokal boyalı full orjinal gerçek full + full 4 cam otm, elektrikli sunroof, klima, deri döşeme gri sıfır gibi, kapı içleri göğüs döşeme herşey çil, t direksiyon, elektrikli hafızalı ve ısıtmalı ön koltuklar, hız sabitleyici, düz vites, arka perdeli, buzdolabı, 220 W çıkış, fabrika orj full M pakettir aynalardan marşbiyellerden paspaslarına kadar,157 hp 3.20i var. LPG BRC sıralı simit depolu 2 yıllık ve mükemmel performans. 340 bin orjinal km . Xenon yükseklik ayarlı far, Far Yıkama, Isıtmalı elektrikli aynalar, Gram çürüksüz çok diri sanarsın araç 5 yaşında. MAAŞALLAH ı var emsali zor pazarlıksız 28 bine satarım takasta aldım. Araç İstanbul da. Hor kullanılmamış Aile aracı kısacası. E36 1994 modeldir. Aracın tüm kitapçıkları, orjinal bagaj içi bmw özel alet seti, özel sağlık kiti, jant kilit şifresi vs vs. resim eklerim sonra

2005 Model 3 Kasa BMW orjinal jantları var üzerinde 205 55 16
A
12 yıl
IBM Lenovo Thinkpad Edge 11.1\" Laptop a WWAN Kart Nasıl Aktif Edilir?
IBM Lenovo Thinkpad Edge 11.1" Laptop a WWAN Kart Nasıl Aktif Edilir?

Bu model bir notebook aldım. Cihaz alt tarafında sim kart yuvası konulmuş. Fakat 1 adette boş WWAN kart slotu konulmuş ama 3G PCI E modemi konulmamış durumda. Ben şimdi 1 adet HP Mini 110 Netbook tan çıkarılmış Broadcom Qualcomm marka aldım. Taktım ciaz gördü ama driverını bir türlü kuramadım. Acaba uyumsuzluk mu var? Biostan bir yerden müdahale mi gerekli? Lütfen bilen biri yardımcı olsun acil ihtiyacım var bu kullanıma bu cihazımda dahili olarak. Şimdiden tşk ederim.
A
13 yıl
ALINIK BİZİMKİLER DİZİSİ DİVX FULL SERİ
Bizimkiler dizisi piyasada satışa sunuldu mu hiç? Bu konuda bilgisi ve ilgisi olan arkadaşlardan PM bekliyorum.
A
13 yıl
LG X300 L.ARW6T WINDOWS XP YE NASIL DÖNÜLÜR? DRIVERLARI YOK MU?
X300-L.ARW6T MODEL netbook kullanıyorum. XP ye dönüş için driver larını bulamadım acaba yokmudur?
A
13 yıl
PSP 3004 5.55 CFW Ta90v3 Data Code 8D Kırılabiliyor mu?
Bu versiyona sahip bir PSP cihazım var. İnternette çok çeşitli açıklamalar var bir çoğu yakın zamanda eklenmiş. Pandora pil vb ile bir şekilde kırılabiliyor mu artık?
A
14 yıl
XP Pro Yüklü P II 300 - 256 MB Ram - 7 GB HDD Windows 98 SE dönmek istiyorum
XP Pro Yüklü P II 300 - 256 MB Ram - 7 GB HDD bir laptop um var. Bu makinaya denemek için XP pro yüklemiştim çok kasıyor çok yavaş kalıyor. Şimdi elimde orjinal Windows 98 Lisansım CD var. Bunu laptopa yüklemek istiyorum. HDD NTFS idi ben Partition Magic ile Fat32 yaptım. Maalesef XP üzerine eski sürüm sistem sanırım boot yoluyla yüklenmiyor. FDisk yapmak gerek diye nette bazı bilgiler var. Cihazımın floppy sinde de sorun var başlangıç disketi çalışmıyor. Başlangıç disketi olmadan direkt orjinal cd den Win 98 SE yi makinama nasıl yüklerim? Bunu güzel ve net detaylı bir dille anlatacak arkadaşıma şimdiden tşk ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.