D

Çavuş
18 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
18 yıl
İstanbul\u0027da iyi bir Hyundai servisi arıyorum
İstanbul Avrupa yakasında iyi bir Hyundai servisi tavsiye edebilecek olan var mı? Tercihen Mahmutbey veya 4.Levent civarında.. Ben şimdilik 4.Levent sanayi sitesindeki Denge Otomotiv'e götürüyorum ama kalitesini değerlendirecek bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum.. Ama insanları iyi, güler yüzlü, ilgi alaka falan hoş..
D
18 yıl
Gazı bırakınca araba yere yapışıyor sanki
2001 model Accent 1.5 GLS aracım var. Normal bir hızda giderken (2000-3000 devir arası) gazı bıraktığımda araç sanki frene basmışım gibi yavaşlamaya başlıyor, ve devir motoru titretecek kadar düşüyor. Bu noktadan sonra korktuğum için debriyaja basıyorum ben de, motor normale dönüyor. Özellikle 1 ve 2. viteslerde çok belli oluyor bu, üst viteslerde pek farkedilmiyor. Bu normal bir hareket midir? Motor freni denen şey bu mudur? Bana sanki fazla etkiliymiş gibi geldi. Önceki 97 Elantra'mda gazı bırakınca araç neredeyse hiç yavaşlamadan hareketine devam ederdi de

Bir de gaza basınca almama sorunu var. 2 ve üstü viteste 2000 devirdeyken gaza biraz fazlaca basarsam motor hızlanmak yerine teklemeye başlıyor, ani yavaşlamalar yapıyor yani ve hızlanmıyor. Gazı yavaş yavaş verirsem yavaş yavaş hızlanıyor. Gazı kökleyip te yerinden fırlama hareketi yapamıyorum yani, sinirimi bozuyor

Bunlara bir sebep gösterebilecek olan var mı? 2 ay önce servise götürmüştüm bu şikayetlerle, bujileri ve buji kablolarını değiştirdiler, o zaman düzelmişti ama 2 hafta sonra tekrar başladı, ben de gidemedim bir daha.. Yakıt tüketimi de birazcık arttı gibi ama o da çok önemli değil. Çoğunluk şehir dışı olmak üzere 100km'de 6.7 lt yakıyordu, şu an 7.2 gibi çıkıyor.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.