O

Yüzbaşı
15 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
121 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
O
8 ay
Starfield DLSS 3 + frame generation yükleme rehberi! (2 Katı FPS)
Starfield hayranları için harika bir gelişme paylaşmak istiyorum! Oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşımak ve FPS'yi ikiye katlamak için bu DLSS modunu kesinlikle denemelisiniz. Oyununuzu daha akıcı ve canlı hale getirecek bu moda nasıl sahip olabileceğinizi öğrenmek için sizler için rehber hazırladım. Sormak istediğiniz bir şey olursa çekinmeden sorun. İyi oyunlar!


https://www.youtube.com/watch?v=CvkxyHBtVkM
O
8 ay
SİSTEM GECİKMESİ DÜŞÜRME VE FPS ARTIŞI REHBERİ
Merhaba arkadaşlar bu seride sizler için internetten uzun araştırmalar sonucu edindiğim bilgiler ve kendi birikimleri paylaşacağım. Rehberin amacı sistem gecikmesini azaltmak ve fps arttırmak üzerine. 3 Bölüm şeklinde olacak video. Kolay ayarlardan zor ayarlara geçeceğim. 1. bölümü yayınlıyorum, 2023 yılında en güncel olarak herkesin izlemesini tavsiye ediyorum. Keyifli seyirler.


https://www.youtube.com/watch?v=FQ2m4ogq99Q&feature=youtu.be
O
9 ay
Lantiq uyumlu wifi kısmı çok önemli olmayan sadece oyun amaçlı modem önerisi vdsl+2.
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ethernet üzerinden masaüstüne bağlanacak. Tek amacım oyun performansı, wifi sadece telefonlar için yani wifi kısmı hiç önemli değil. Şuan elimde asus n16 var ve miladını dolduruyor sanırım kopmalar ve crcler başladı. Sizden isteğim 2kyı geçmeyecek lantiq uyumlu oyun odaklı modem önerisi. Openwrt kısmında pek bilgim yok eğer oyun için önerirseniz ona göre önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

TurkTelekom altyapısı mevcut turknet kullanıyorum.

https://www.hepsiburada.com/zyxel-dx3301-t0-wifi-6-ax1800-5-ghz-ve-2-4-ghz-vdsl2-5-port-gigabit-mpro-mesh-modem-pm-HBC000030WUWU önerir misiniz ?
O
2 yıl
Alınık Tf2 Key, MvM bileti ve ref. metal
Merhabalar tanesi 27 tl den anahtar, 14 tl den MvM biletleri ve tanesi 55 kuruştan ref. metal alıyorum.
Veya itemlerinizi gerçek paraya dönüştürmek isterseniz tekliflerinizi steam üzerinden atabilirsiniz.

https://steamcommunity.com/id/f3rkan
O
5 yıl
Hearthstone\u0027un Bütün Fragmanlarının Türkçe Çevirisi.
Herkese selam arkadaşlar okul projem için Hearthstone'un bütün ek paketlerine Türkçe çeviri yaptım. https://www.youtube.com/watch?v=h4Kb4OQlJag&t
Yorumlarınızı Bekliyorum
O
6 yıl
Ufkunuzu genişletecek belgeseller adlı konuya ne oldu ?
Konu sahibi burada mı acaba? Konu neden silindi konu sahibi arkadaş çok güzel listemişti kopyasını alan yada ekran görüntüsü alan var mı acaba ? Nereden ulaşabilirim

Edit:
Yeni konu burada:https://forum.donanimhaber.com/herkesin-izlemesi-gereken-ufkunuzu-genisletecek-belgeseller--131614660?
O
6 yıl
Bu Değerler İle 100Mbps Alsam Kopmalar Yaşar mıyım?
Merhaba arkadaşlar ben şuan türk telekomun 50mbps paketini kullanıyorum ve 100mbps ye geçmek istiyorum altyapı 85e kadar destekliyormuş benim sorum ise bu değerler ile 100mbps ile kopmalar yaşar mıyım ?

SNR Margin
27.4 dB down
33.8 dB up
Line Attenuation
3.9 dB down
6.6 dB up
Path Mode
Data Rate
51199 kbps
4093 kbps
MAX Rate
133208 kbps down
42927 kbps up
POWER
13.3 dbm down
1.5 dbm up
O
7 yıl
Hat Değerlerim Hakkında Yardım
İyi forumlar arkadaşlar yeni eve taşındıktan sonra hat değerlerim aşağıdaki gibidir eski halini hatırlamadığım için şuan iyimi kötümü bir fikrim yok. Sizce değerler nasıldır?
< Resime gitmek için tıklayın >
O
8 yıl
Bilgisayarın içindeki bir kabloyu düzelttikten sonra bilgisayar açılmadı
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Benim şöyle bir sorunum var. Anakartın ön panelindeki güç tuşu ve ledlerin olduğu kabloyu ekran kartına değiyor diye açtım biraz kenara çektim ve bide ekran kartının güç girişini biraz yerine otuturttum yavaşça. Sonra bilgisayar açılmadı hiçbir elektrik gelmiyor sizce sorun nedir ? Statik elektrik midir ? Bundan 3-4 gün öncede ekran kartını takarken aynı sorunu yaşamıştım ama nasıl olduysa düzeldi. Benim anlamadığım bu sefer neredeyse hiçbir şeyi ellemedim. Cevaplarınızı bekliyorum.
O
8 yıl
ekran kartı takmaya çalıştıktan sonra bilgisatarı açamadım
öncelikle merhabalar sorunum şöyle ekran kartını taktıktan sonra bilgisayarı açamadım ondan önce onboard da açılıyordu ekran kartını çıkarttım denedim olmadı ramlerle oynadım sonra sisten açıldı ama ram bip bip sesi geldi ramleri oturtamamışım ramler oturmazken 2 kere sistemi açabildim sonra taktım yine açılmadı acaba sorun nedir ekran kartı takarken bir şeyleri yerinden çıkartmış olabilir miyim ? Yoksa sorun ram demi ? sistemde bir şeyleri yakmış olma ihtimalim yoktur demi çünkü dediğim gibi 2 kere açabildim sistemi ramler oturmamışken
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.