A

Onbaşı
09 Ocak 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Paraf 2.Kurumsal
giren varmi ? Netnsrliniz nasil
A
4 yıl
analitik
noktalar toplami olmadan nasil cozulur ? 1 e 2 orani nasil koyacagiz ?
< Resime gitmek için tıklayın >
A
4 yıl
cembersel soru
< Resime gitmek için tıklayın > burada ivme ve hiz vektorlerinin paralel oldugu anlari sormus ama cembersel harekette merkezcil ivmenin yonu her zaman cizgisel hiza dik degilmidir ? Nasil paralel olacak
A
5 yıl
turev soru
A
5 yıl
yeni basımlar
2019 basımları almak mantıklı mı ?
bende 2018 basım

Acil tyt ayt mat ve geo
Karekök ayt tyt mat
üçdörtbeş ayt tyt mat
Karekök ayt tyt geo


palme fizik kimya bio
yayın denizi, nb tyt ayt fizik
Aydın kimya

var sizce yenilerini almalımıyım çok değişiklik var mı
A
5 yıl
Eriyen kaslarımı telafi edebilir miyim ?
Ben 2 ay öncesine kadar yaklaşık 78-79 kiloydum, ve kilo vermeye karar verdim. Kendi kafama göre yiyeceği kestim ve şimdi daha yeni yeni anladığım çok büyük hatalar yaptım. Diyete başladığım dönemlerde ramazana 2-3 hafta vardı ve bu sıralarda 1 öğünle gittim ama o öğünde sağlam yedim örneğin 750gram biftek 1 tabak pilav aslında bu zamanlarda amacım tam kilo vermek degildi ama yavaşca hazırlanmaktı. Ramazan geldiğinde oruçla birlikte yine 1 öğün yemeye devam ettim ama şöyle bir öğündü; 1 karnıyarık 2-3 kaşık pilav 1 çorba 2 hurma sahurda da max 1 yumurta 1000 kaloriyi bile aşmıyor tahminimce. Bu slaaklığı ramazan boyunca devam ettirdim ramazan bitene kadar kas kaybı açısından sorun yoktu ama 1,5 aydır böyle salakça besleniyordum ve vücut dur demişti kaslarımın erimeye başladığını sanki hissediyordum. Ramazanın sonundan bugüne kadar 2 öğünle beslendim ve kilomu korudum. Anlık kilom 68. 2 ayda 10 kilo. Haftalık ort 1 kilo kaybettim. Vücudum hareketli geçen çocukluk dönemi (ergenliğe girince tek yaptıgım sey oturmaktı tabi) dolayısıyla atletiktir üçgen vücut gibi. Diyete başlamadan 80 kiloya yakın olmama rağmen kaslarıma sıktığımda büyük bir pazum ve hafifçe beliren baklavalarım vardı. Baklavalar tamamen gitti sol pazuda ciddi bir küçülme sağ tarafta ise çok bir değişim yok an itibariyle. Benim sorum bu kaybettiğim(eriyen mi deniliyor bilmiyorum) kasları herhangi bir yolla geri kazanma imkanım var mı ?
A
5 yıl
ankara mezun okul önerisi
Çınar
Fen bilimleri
Açı
İlerki günlerde bu 3 dershaneye gidip bilgi almayı düşünüyorum. Bu okullar haricinde önerdiğiniz var mı ve neden? Benim aradağım hocaların genel olarak sağlam olması.
A
5 yıl
Hangisi olmalı
Merhabalar, öncelikle kendimden bahsediyim. Lise son sınıfım ve üniversitesi sınavına girmekle birlikte mezun olmaktayım. Siz değerli insalara sorum ise ; Para kazanmak. Freelance olarak para kazanmak istiyorum ve bunun için herhangi bir zaman kısıtlamam yok fakat önümüzdeki 2 sene diğer senelere kıyasla çok daha fazla vakit ayırabilirin. Java bilgim çok az da olsa var. 2 sene önce youtube daki bir oynatma listesini izleyip bir oyune hile programı yazmıştım yazılımdaki tek tecrübem budur. Gelelim asıl soruma, Hangi dilden ilerlemeliyim ? Temelim olan ve tekrar öğrenirken fazla sıkıntı çekmeyeceğim Java dan mı? Yoksa tam sana uygun dediğiniz başka bir dil mi ? Tüm önerilerinizi yazmanızı canı gönülden isterim hepsini okuyup düşüneceğim, hepinize teşekkürler.
A
5 yıl
fotoelektrik
yanlız 2 cevap. Ef arttığı için metalden koparacağı elektrondan artması gerekmiyor mu?

< Resime gitmek için tıklayın >
A
5 yıl
oluru var mı
Tyt genellikle 80-85 net geliyor Ayt 60 civarı (Kimya 1 net konu eksiğim var tüm ayt) 15k ihtimali ne dersiniz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.