B

Yüzbaşı
20 Kasım 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
148 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
Assassin\u0027s Creed Valhalla\u0027yı Kim Çevirmeli?(ANKET)
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Assassin's Creed Valhalla gün itibari ile duyuruldu. Çıkış tarihi Summer 2020 olsa da içeriden sızdırılan kesin olmayan bilgilere göre Haziran ayında çıkması bekleniyor. Bu oyunun çevrilmesi için Animus Projesi kollarını sıvamış durumda fakat ben ve çevremdekiler Animus Projesi'nin bu oyunu çevirmesini istemiyoruz. Bu projeyi kendileri çevirmeye kalkarsa 2023'de anca oynarız ve diğer ekiplerin önünüde kesmiş olacaklar. Hali hazırda Assassin's Creed Odyssey projesi 1,5 yılda tam sürüm olarak çıktı ve ek paketleri hala Türkçe değil. Yakın zaman içerisinde de Türkçe olmayacak çünkü ekip daha ek paketlerin çevirisine başlamadı. Bugüne kadar Animus Projesinin çok fazla ücretli, ücretsiz yamasını oynadım emekleriniz için çok teşekkür ederim fakat bu oyun için diğer gruplarının önünü açmanızı istiyoruz çünkü bu oyunu 2023 yılında Türkçe olarak oynamak istemiyoruz. Bırakın kimin çevireceğine insanlar karar versin, sizde bu süreçte elinizde ki büyük projeleri bize güvenle ulaştırabilin… Şahsım adına konuşmam gerekirse bu oyunu son zamanlarda çok başarılı projelere imza atan Anonymous Ekibinin çevirmesini istiyorum.

Assassin's Creed Valhalla Türkçe Fragman:

https://www.youtube.com/watch?v=gwMy_fsNkZ0&feature=youtu.be

Fikirlerinizi konu altında bekliyorum, bu arada Türkçe çıkmaması hakkında şikayetlerinizi Ubisoft Türkiye Twittersayfasında paylaşmayı unutmayın...
B
4 yıl
MORTAL KOMBAT 11 dil dosyası yardım
Mortal kombat 11 dil dosyaları açık ise Mortal Kombat Türkiye fan oluşum çevirebileceğini belirtti.konu ile ilgili yardımcı olacak arkadaşlar olursa bu oyunada Türkçe kazandırmış oluruz
B
4 yıl
Darksiders genesis Türkçe yama istegi
Merhaba, Bugun itibariyle oyun çikmis bulunuyor beklentim oyun cikmadan once zayıftı fakat inceleme puanlari beklenen ustu bir oyun oldugunu gösteriyor. Çeviri calısması olursa cok uzun bir zaman almayacak gibi duruyor Bu oyuna en kisa zamanda bir ceviri calismasi görürüz inşallah.
B
4 yıl
star wars jedi fallen order(İSTEK)
Merhaba,
Star wars jedi fallen order yarın itibariyle çıkıyor.Titanfall 2 ile başarılı bir hikaye modu sunan Respawn Entertainment tarafından yapılan yapımda Hikaye tarafı çok güçlü duracak gibi duruyor Oyunda şimdiye kadar yayınlanan oynanış videolarında Uncharted Havası sezdim şahşen. Pc de son yıllarda TPS-aksiyon macera türü oyun azlığı mevcut. Çevirilmeyi sonuna kadar hakedecek bir oyun olduğunu düşünüyorum En kısa zamanda kaliteli bir ekip bu oyuna el atar En hızlı ve kaliteli bir çeviride oynarız İnşallah.
https://store.steampowered.com/app/1172380/STAR_WARS_Jedi_Fallen_Order/
B
5 yıl
the walking dead final season episode 1-2-3 istek
Merhaba,
The walking dead final season episode 1-2-3 Why not çeviri tarafından çevrilmişti. ben henüz oynamadım ama gelen yorumlara bakarsak çevirinin çok kötü olduğunu, oyunun çeviriden anlaşılmaz olduğu anlaşılıyor WHY not ekibi ,birde bu yamaları bağış kotalı yapmıştı o zaten ayrı bir felaket.Episode 4 aynı çeviri grupundan, ancak başka arkadaşlar çevirmişti gayet olumlu yorumlar almıştı.Ancak episode 1-2-3 oynanmazken episode 4 ün çevirisinin iyi olması bir anlam ifade etmiyor.
Çevirmen arkadaşların episode 1-2-3 ü tekrar çevirmesi çok iyi olur. Bu oyunun finali güzel bir çeviri hakediyor.
B
5 yıl
CONTROL Türkçe yama isteği
Merhaba;
Control 27 Ağustosta Epic games üzerinden yayınlanacak.Alan Wake,Max Payne,Qunteam Break yapımcısı Remedy tarafından yapılıyor.Ön siparişte te 40 tl ye kadar fiyatı düşmüştü.Hikayesiyle ön planda olacak bir oyun Türkçe yamayla harika olur. Oyun çıkınca çevirmen arkadaşlarımız bu oyuna göz atarlar inşallah.https://www.epicgames.com/store/en-US/product/control/home
B
5 yıl
Wolfenstein: Youngblood Türkçe yama istek
Merhaba;
Wolfenstein: Youngblood yarın PC için çıkıyor Wolfenstein II: The New Colossusun Türkçe yaması oyunun çıkışından 1 veya 1.5 sene sonra çıktı. aynı durum bu oyun içinde yaşanmaz inş.
Oyun çıktıktan 1 sene sonra çıkan yamalar yerine, oyun çıkışından sonra kısa sürede çıkan yamalar olmalı insanlar eskisi kadar beklemek istemiyor.İnşallah çıkar çıkmaz, ücretli- ücretsiz farketmez bir çeviri grubu bu oyuna el atar.
B
5 yıl
Bloodstained Ritual of the Night istek
Merhaba,
Bloodstained Ritual of the Night oyunu bayadır radarımda olan bir oyundu. Castlevenia serisinin ruhani devamı olarak gösteriliyor Steam da da olumlu yorumlar aldı Yakın zamanda bir grubun el atması çok iyi olacakhttps://store.steampowered.com/app/692850/Bloodstained_Ritual_of_the_Night
B
6 yıl
assassin\u0027s creed odyssey
Merhaba, assassin's creed odyssey 22 Ekimde çıkacak.Bildiğimiz üzere rainbow six siege Türkçe desteği gelmişti bu durum assassin's creed odyssey içinde geçerli olabilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.