O

Çavuş
01 Kasım 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
15 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
5 ay
Xiaomi watch s1 mi Huawei watch gt3 active mi?
Dostlar selamlar. Akıllı saat almayı düşünüyorum. Saatten beklentim şık olması ve şarjının en az 5-7 gün gitmesi. Bu iki saat arasında kaldım gibi şimdilik. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum. Özellikle Xiaomi watch s1 hakkında çok fazla video veya kullanıcı yorumu bulamadım.
O
3 yıl
Eve İnternet Bağlatma
Arkadaşlar selamlar. Eve internet bağlatmayi düşünüyorum. Küçük bir ilçede kalıyorum. Max. 100 tl lik bir paket düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz? Herhangi bir sorun çıkmasın, başım ağrımasın istiyorum. İlk defa İnternet bağlatacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
O
6 yıl
Turkcell TL yükleme sorunu!!
Arkadaşlar dün migrostan turkcell hattıma tl yüklettirdim. 1 gün geçmesine rağmen tl hattıma yüklenmedi. Bugün tekrar migrosa gittim. Kasiyerler turkcell müşteri hizmetlerini aradı. Onlar da telefonuma bir mail hesabı yolladı. Fişleri o hesaba göndermemi istediler. Ben de yolladım. Acaba kaç güne geri dönüş yaparlar? Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.