O

Binbaşı
13 Ekim 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
15 yıl
sony le microsoft kankalarmista habermiz yokmus :)
kendime yeni telefon almak icin internette gezinirken cok ilginc birseyle karsilastim, isvicre operatorlerinden biri olan sunrise sony ericsson w595 alana xbox 360 hediye ediyor. sonynin boyle bir kamppanyaya desdek vermesi sizcede cok ilginc degilmi, yada onlar sandigimiz kadar dusman degillermi :)
https://eshop.sunrise.ch/es/dyn/mes/mobileDetails?productId=398
O
15 yıl
pocket pc de altyazili film izlemek
arkadaslar htc touch hd sahbiyim . telefonumda bazen divx film seyretmek istiyorum bunu altyazili sekilde yapmanin yontemi nedir bunun tek caresi altyaziyi filme gömmek midir yoksa filmin yanina koydugum srt yada sub seklindeki altyazilari calistiran herhangi bir player varmidir
O
15 yıl
htc touch hd ve xperia x1 arasinda kaldim yardim
arkadaslar suan iphone kullaniyorum ve onu satip touch hd yada xperia x1 almayi dusunuyorum sizce hangisini almaliyim ve neden almaliyim. fiyat secim noktasinda onemli degil cunku burada ikiside ayni fiyat. htc nin buyuk ekrani cezbederken x1 in klavyesi kafami karistiriyor. yardim lutfen iki gun icinde kararimi verip almam gerekiyor. gps ve divx benim icin onemli noktalar. yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.
O
16 yıl
80 gb pal ps3 ile ps2 oyunlari oyananirmi
arkadaslar 80 gb pal ps3 aldim daha once hic bende ps2 olmadigi icin merak ettigim oyunlari yok degil bu alet ps2 oyunlarini oynatirmi yoksa sadece 60gb modellerdemi bu ozellik var sitesinde yada kutusunda hic bir aciklamaya rastlamadim.
O
16 yıl
ps3 ve fps oyunlarinin zorlugu.
eski xbox 360 yeni ps3 kullanicisiyim 360 da fps oyunlarini cok rahat oynarken ps3 te cok zorlaniyorum sizce sorun alisma meselesimi yoksa ps3 te fps oynamak hep bu kadar zormu. yoksa sorun benim denedigim oyunlardami suana kadar denedigim 3 oyundada cok zorlandim (Uncharted: Drake's Fortune, turok ve resistance) varmidir bu isin bir inceligi yoksa fps oyunlarinda 360 ile yola devammi. birde ps3 80 gb pal makinelerde ps2 oyunlarini oynayabiliyormuyuz?
O
16 yıl
preojektion icin perde onerisi..
iki gun once Optoma HD800X full hd projektion aldim. simdi perde secmek istiyorum ama kararsiz kaldim, projektion testleri cok var ama is perdeye gelince hic test bulamadim. kafamda bir kac perde var projekta procinema, reflecta ve sceenmaster bulduklarim bunlar hakkinda neler soyleyebilirsiniz. sizin onerileriniz neler olur perde testi yapan site onerirmisiniz. perde genisligi 200 ile 240 cm arasi olacak 16:9 tercih nedenim olabilir.
O
16 yıl
iphone`deki resimlerim silindi geri getirmek mumkun degilmi?
iphone icindeki resimlerim yanlislikla silindi bunlari geri getirmenin hic yolu yokmu bir cok recovery programi denedim ama bunlarin hicbiri iphoneyi hdd yada memory kart olarak gormuyor dolayisiyla recovery yapamiyorum bildiginiz iphonede recovery yapabilecek herhangi program yokmu resimler benim icin cok onemliydi umarim yardimci olabilecek biri cikar
O
16 yıl
xbox 360 icin dreksiyon seti tavsiyesi?
arkadaslar 360im icin dreksiyon seti alicam soyle hem ucuz hem kaliteli ne bulabilirim ne tavsiye edersiniz? LOGITECH DriveFX Racing Wheel sizce nasildir?
O
16 yıl
sony den hddvd sahiblerine ilginc teklif!!!!
biliyorsunuz soy medya savasini kazaninca piysayi daha hizli ele gecirebilmek icin ne yapacagini sasirdi :)
yasadigim ulkede (isvicre) baslattigi bir kampanyayla hddvd sahiblerini maduriyetten kurtarmak icin degisim kampanyasi baslatmis. hddvd sini getirene blueray alirken 200 sfr indirim yapiyor birde yaninda 7 blueray film hediye ediyor. bakalim kampanyadan faydalanacak cok kisi olacakmi.
O
17 yıl
Buda benim arabam Doodge Caliber
herkes paylasmis arabasini bende paylasayim dedim. bu benim ikinci arabam ilk opel astra 96 modeldi ondan sonra baya iyi geldi bana 2007 model 2 sene kadar bununlayiz bundan sonrasi hayirlisi artik. alacaklar icin icin soyluyorum sehir icinde hicte yazildigi kadar az yakmiyor.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.