L

Teğmen
23 Ekim 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
271 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
L
4 yıl
Netspeed İnternetsiz 5.gün ve İnanılmaz Müşteri Hizmetleri
Geçen hafta perşembeden beri internetim yok, sürekli arıyorum. Fakat dün internet geldi düzeldi zannettim. Dün gelen internetim bugün sabah yine gitti. İlginç olan, benim internetim normalde 75 mbps şimdi 35 mbps gözüküyor onu bir düzeltin diye aradıktan 15 dakika sonra yine gitmesi. Geri aradım eski arıza kaydını kaldırmışlar, tekrar arıza kaydı oluşturdular. E dedim kardeşim tam düzelmeden neye binaen arıza kaydını kaldırdınız, diye sordum. Modemden sinyal aldıktan sonra kalkmış dediler. Yine umutsuzca bekliyorum.

Güncelleme: Müşteri hizmetlerindeki garibanlar hiçbir şey bilmiyor ne yazık ki. Sorunu bilmiyorlar, çözümü bilmiyorlar, ne zaman düzelecek onu bilmiyorlar, tarih vermiyorlar. Herhalde manevi bir gücün düzeltmesini bekliyorlar.

Güncelleme: Hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Telekom ekipleri gelince haber vericez dediler. Bende Millenicom aboneliği başlattım umarım memnun kalırım.
L
5 yıl
Netspeed Kuşadası\u0027da yaşayıp Ip\u0027nin Gaziantep\u0027te Gözükmesi
Merhabalar Kuşadasın'da yaşamama rağmen IP adresim Gaziantep gözüküyor. Hız testlerinde otomatik olarak Antep, Adana , Hatay serverlarını seçiyor. Arayıp söylediğimde teknikdestek@netspeed.com'a mail atmamı istediler başka da bir şey demediler.

< Resime gitmek için tıklayın >
L
6 yıl
Vestel Buzdolabı ve Teknik Servis Rezaleti.
Evimizdeki vestel buzdolabı ‘lc’ hatası vererek soğutmayı kesiyor, defalarca kez servis geliyor, düzelir gibi olup yeniden bozuluyor. Bu olaylar garanti süresi içinde tekrarlanıyor, garantinin bitmesine yakın servis yine bozulunca geliyor ve bir parça takıyor. Garanti biter bitmez yeniden bozuluyor.

Rezaletler:
- Gelen servisin hiçbir işe yaramaması.
- Buzdolabı gibi zaruri bir eşyanın servis gelene kadar 2-3 gün bozuk kalması.
- Dolapta ne varsa bozulup evi rezalet bir şekilde kokutması.
- Gelen servisin, bizim saç kurutma makinemizi isteyip bununla dolaba sıcak hava üflemesi gibi saçma sapan teknik(!) servisler.
- Çağırılan servisin hemen gelmek yerine ya da gelmeyi kabul etmek yerine ‘’voltajla alakalıdır, bir gözleyin’’, ‘’dolabın kapağını gün içinde az açın’’, ‘’saç kurutma makinesi ya da kompresör ile hava tutun’’ gibi çözümler üretmesi.
- Garanti süresi boyunca sorunu çözülemeyen buzdolabına, garanti bitince bakacak servisin sadece inceleme için bile (40 tl) para istemesi.
- Vestelin capcanlı destek yayınına bağlanınca sorunu dinleyen operatörlerin görüşmeyi direkt kesmesi.
- Müşteri hizmetlerinin bu sorun karşısında, ‘’sistemde garanti bitti para verin gerisi bizi ilgilendirmez’’ tavrı.

Ah ah daha neler neler.
L
6 yıl
Droyun.com tarafından dolandırıldım.
13 Temmuz cuma günü bu siteden 200 liraya 50 dolarlık PSN US Hediye kartı aldım. 5 dakika sonra siteden bana siz bunu almadan önce stok var mı ? diye soracaksınız dediler ve ellerinde stok kalmadığını söylediler. Ben de öyle şey mi olur ? Siz stok yoksa satmayacaktınız dedim. Sonra görevli arkadaş merak etmeyin pazartesi günü hesabınıza yollarız dediler bende uzatmadım tamam dedim.
Pazartesi oldu ve ne para ne haber verdiler akşama kadar sitenin offline olan canlı sohbetinin online olmasını bekledim. Akşam online oldu ve görevli arkadaş sitemizden size mail yollamışlardır doldurup bilgilerinizi yolladınız mı dediler fakat mail falan gelmedi bana. Neyse ben maili doldurup bilgilerimi yolladım. Pazartesi gününden beri ben 10 tane mail, 10 tane siteye mesaj attım yine bir haber yok.İlginçtir sitenin canlı sohbeti pazartesi gününden beri kapalı. Bu siteden 1350 liralık alışveriş yapmıştım ve bunları haketmedim. Haftaya pazartesine kadar en azından bir haber bekliyorum. Yoksa mahkemeye başvuracağım böyle sorumsuzluk olmaz.

Son Durum: Ben ettim siz etmeyin bitmiş site.

Mağdur edip telafi etmeyip 3 ay bekletip , almadan stok sorsaydın yüzsüzlüğünü yapıp insanı sinir hastası eden dolandırıcı bir site.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
L
6 yıl
5 Kasımdan Beri Ne İnternetim Var Ne Arayan Var Ne Soran
29 Eylül'de TurkNet'e geçiş yaptım. Ufak tefek hız problemleri dışında bir sorunum yoktu. 5 Kasım'da bir anda modemin DSL ışığı yanmamaya başladı ve internetim gitti. 1-2 gün bekledim fakat internetim gelmedi. 7 Kasım'da hem destek, hem şikayet kaydı oluşturdum. 10 Kasım Cuma sabahı saat 9'da arandım ve saat 14'te ekip için randevu alındığını ve geleceği söylendi. Fakat ne ekip geldi, ne konuyla ilgili arandım, hala internetim yok. Bütün işlerim yarım kaldı. Turknet pişmanlıktır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.