D

Yüzbaşı
03 Eylül 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
267 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
3 ay
Psn network hesap acma sorunu
Merhaba telefondan ve konsoldan hesap acmaya calisinca WS-119699-5 hatasi aliyorum cozumu nedir ? Hicbir yerde bulamadim
D
2 yıl
Fifa 22 Top kapma tuşu yok
Merhaba arkadaşımla oynamak için iki kol bağladık PS5 e fakat , oyuna girdiğimizde benim tackle tuşu ( şut çekmek için kullandıgım) çalışmıyordu . onun yerine pres işlevi görüyor. Alternate oynuyorum , nasıl düzeltebilirim ? ne yaptıysam ettiysem olmadı bir türlü
D
3 yıl
Yurtdışından gelen para
Merhaba yurtdışı tabanlı (asya ülkesi) bir şirkette çalışmaktayım , ilk maaşımı gönderdiler western union ile . fakat Western Union o ülkenin para birimini euroya çevirince akılalmaz bir kurdan hesapladı ve yaklaşık 1000TL gibi bir para kaybettim. sizin yurt dışından gelen para transferi için kullandıgınız yöntem ve en uygun fiyatlandırma nedir ?
D
3 yıl
Usb coklayici
Merhaba
PS4 de Mouse klavye ve headseti takmak icin usb yeterli degil. Alacagim usb coklayici ps4 de calisirmi ? Neye dikkat etmem gerekir almadan ? (2.0 mi 3.0mi) ?
D
3 yıl
Mouse / Klavye / Kulaklik baglama hakkinda
Merhaba arkadaslar cod warzone oynamaktayim iki usb portunu mouse ve klavye icin kullaniyorum. Ps4 un kendi basit kulakligini da kullanmaktayim. Fakat yeni bir kulaklik aldim ve hic dikkat etmedim o da usb cikisliymis.
Size sorum bu kulakligi nasil baglayabilirim ? Herhangi usb> jack donusturucusu ise yarar mi ds4 e baglamak icin ?
Yoksa usb coklayici falan mi kullanmam gerekir ?
D
3 yıl
Turksat uzerinden goruntu kalitesi rezaleti
Merhaba

Evimde bir ana uyelik ve yan oda paketimiz bulunuyor super lig maclari izlemek icin.

Turksat uzerinden kurulum yapilmisti ve goruntu kalitesi piksel piksel resmen.

Televizyonum 4K akilli tv bir de 65' olunca direkman cok kotu kalite .

Yokmu bu işin bir caresi ? Hizli kurulumu eutelsattan yapsam farkedermi ? (cunku yukarda eutelsat canagimdan gelen kablo da var)Yoksa icerden mi degismeleri gerekli ?
D
3 yıl
Hoparlor ve bluetoothlu koltuk sehpasi
Merhaba boyle bir urun aldim. Gayet guzel kaliteli fakat elektrige baglanmasi gerekiyor priz de tv nin altinda diye ancak evin ortasindan kabloyla baglayabilirim. Nasil bir sekilde gerekli gücü kablosuz çekebilirim ? Ya da sadece kablosuz bir aparatla hoparloru tv ye vb baglayabilirmiyim ?
< Resime gitmek için tıklayın >
D
3 yıl
Şömine icin fikir
Merhaba arkadaslar. Konuyu acacak yer bulamadim. Mustakil evimize şomine yaptirdik. Duvar kagidi koymayi dusundik ustune desenli olarak fakat somineci 10cm cevreye mermer koyulmasini onerdi oncelikle. Hicbir fikir gelmedi aklima. Nasil bisey yapilabilir ?(kose somine)
D
3 yıl
Elektrikli supurge tavsiyesi
Merhaba arkadaslar , evin tum eksigini tamamladik tek elektrikli supurge kaldi. Esimin ve benim de alerjik durumumuz var , evde kopek besliyoruz tuy dokuyor..
Hepa filtre biz alerjik oldugumuz icin iyi olur. Çekim gücü yüksek olmalı. Hayvan tüylerinde iyi olmalı.

İki model arasinda kaldim

Phillips xb9125

Arcelik 4540t

Siz hangisini onerirsiniz ? Veya baska onerdiginiz model varmidir ?
D
3 yıl
Binance para cekme
Merhaba yillar once bir miktar btc yi bianance hesabimda tutuyordum. Simdi baktim ve cekmek istiyorum. Fakat nasil cekilecegini bulamadim. Hesaptaki parayi cek deyince bana adres gibi bir sey soruyor fakat neyin adresi bu ? Yardimci olabilecek birisi varmi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.