T

Teğmen
02 Eylül 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
277 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
2 yıl
Şu ekran görüntüsünü bırakıp usulca köşeme çekilip ağlamaya başlıyorum
Eskiden 40 TL idi, otobüs ile gidip gelirdim okula, şimdi 40 TL ile galiba 2 gün tok kalabileceğim.

< Resime gitmek için tıklayın >
T
2 yıl
Hani bazen abartı şakalar komik olur ya, he işte o şakalar gerçek oluyor
Mesela dolandırılan kişi dolandırıcıyı savunsa veya dolandırıcı kendisini dolandırılan kişinin yanındaki kişi olarak tanıtsa ve kişi buna inansa. 20 yıl önce tüp ve yağ kuyruğu vardı, şimdi de ekmek kuyruğu var ve bunu savunuyorlar. Hani dersin şakasına "düşünsene ekmek kuyruğu oluyor millet spor yapmaya geliyorum diyor, çok komik olmaz mıydı be aga?" dersin ama gerçek olur. Bir insanı edilmeyecek derecede tehdit eden birini adalet hapse atmaz mı? yoo atmaz ve bu komik demek isterdik ama sürekli ve sürekli kendini aşan bir döngünün içindeyiz. Durumumuz çok kötü. İşsiz diyeceğimiz insanların makamları ve herşeyi başarıp bir iş sahibi olamayan insanlar çok saçma değil mi? ufacık bir adaletsizlik değil bu, çok büyük bir adaletsizlik ve abartılamayacak kadar artık kötü, abartısı ne olabilir ki? çünkü o abartılarda bir gün gerçekleşecek.
T
3 yıl
CS:GO prime kasarken karşıya sürekli hile gelmesi?
CS:GO prime hesap kasıp 50TL gibi bir fiyattan satmak niyetindeyim. Şuan 16 levelim ve main hesabımmış gibi oynuyorum, rankım Nova 4 ve toxic hareketler yapmayan sade ve klasik bir oyuncuyum. Bugün karşımıza hile geldi. Karşı takım çok bilir gibi çok emin rushlamalar ve çok muhteşem aimler ile bizi mahfediyorlardı. Tabii bizim takımımızda da hile vardı ama açık değildi, en son uyardı bu son şansınız diye ve karşı takım tiye almadı ve bizim adam açtı hileyi aimlock ile aug kullanarak hs falan attı derken iş ciddiye döndü ve bizim adam karşıdaki adam ile mevlana açtı.
maç çok şüpheli gözükmesede wallhack olduğu biraz belli olur gibi, infoyu aldıktan sonra öbür bölgelere bakması random awp ile sıkması gözümde çok şüpheli idi. Rankıma ve levelime bakabilirsiniz, profilim tamamen herkese açıktır ve isteyen herkes yorum yapabilir, oyun detaylarımı görebilir, gruplarımı görebilir.

Profilim
SVGYR-J8UE
https://steamcommunity.com/id/Deaglizmshow/





steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-dAxzN-Vh85Q-PajNu-WXHL3-zz8aC
T
3 yıl
Cs:go prime hesap nasıl satabilirim?
Csgoda hilesiz hurdasiz oynayıp 21 levele gelip hesap satmayı düşünüyorum. Prime hesap karşılığı Steam bakiyesi almayı düşünüyorum 20-30 liralık. Dolandırıcı birisi beni dolandirabilir mı? Sağlıklı mıdır? Bakiye iade edilebilir mi?

Edit: Elimde suanlik hesap yoktur. Elime geçince buraya yazacağım.
T
3 yıl
CS:GO Maçtan atıyor fakat geri girmede sıkıntı yaşanıyor
Arkadaşlar konu basit, arkadaşımı oyundan atıyor, Oyun kendi dosyalarını siliyor bir kısmını. Eskiden bir dosyanın adını değiştirirdi ve oyunda o dosya olmadan çalıştığı için fps biraz daha yüksek olurdu fakat çok fazla hata verirdi. Artık bunu yapmayı bıraktı fakat oyundan atma devam ediyor ve ben onun maçına kendi bilgisayarımdan girmeye çalıştığımda normal maç ararmışçasına bekletiyor. Maça girilmiyor. Zaten her seferinde 1 hafta ban yediğimiz yetmiyor birde üstüne oyundan atıyor ve geri giremiyoruz. Bu konuda bir bilgisi olan ve yardımcı olabiliecek birileri varsa sevinirim.
T
3 yıl
Türkiye ırkçı bir ülke mıdır? İnsanları kişiliğine, mezhebine, seçimine göre neden yargılarız?
Bir insanın maruz kalacağı en erken sınıflandırma sen Küçüksun ile başlar ve nasıl giderse gider. Hiç mi sıkılmadık insanları kim olduklarını yargılamakla? Sosyal medyada gündem olan olaylarda bile cinsiyetçilik var arkadaş, kadın veya erkek olsun fark etmez. Benim sana rahatsızlık vermeme adalet eğer cinsiyetime göre tepki veriyorsa bu çok saçma. Eskiden izlediğim bir videoda şöyle bir şey anlatılıyordu "siyahi bir insan Amerika'da bir markete girerse market görevlileri onun birşey calmsdigindan emin olmak için market boyunca takip eder" diyordu video sahibi. Çokça geri kafalı insan var ve bu insanlar bizimle alakası olmamasına rağmen kimi zaman bir kalıba sokmaya çalışabilir. Sen birşeyden şikayet ediyorsan aynı zamanda birşey savunuyorsun sanıyorlar ama halbuki savunmuyorsun. İnsanlar artık yargılamak yerine fikirleri yanlış mı? Doğru mu? Diye yorumlamalilar. Ben yaşımdan ve şuan içinde olduğum ergenlik döneminden yargılanıyorum, derdimi benden yaşça büyük, akılca küçük insanlara hiç bir şey anlatamıyorum bazı zamanlar. Benim herhangi bir Filtrem yok, fikirlerinizi olduğu gibi işliyorum, düşünüyorum ve yargiliyorum fakat bazen kimse benim fikirlerimi benim onları dinlediğim gibi dinlemiyor.




Okuduğun için teşekkür ederim :)
T
3 yıl
Cinsel ilişki sırasında alınan hazzı nasıl alırız?
İnsan sürekli mastürbasyon yapınca bir süreden sonra merak ediyor o hissi. Bilenler veya taktiği olanlar yazabilir mi?

Amaç mastürbasyon yapmak ama aynı cinsel ilişki sırasında alınan haz ile aynı olacak.
T
3 yıl
İki Mönitör Arasında Kaldım Bir Önerinizi Alabilir miyim?
Philips 242E


MSI Optix G24C4


ikisi arasında kaldım? hangisini almalıyım bir önerinizi alabilir miyim?

iki mönitörde şuan elimde hangisini almamı önerirsiniz.
T
4 yıl
Twitch Yayıncı Topluluğu kuracağım ama hangi bölüme açmalıyım?
Twitch hakkında bir bölüm bulamadım donanımhaberde, ana konusu bile yok, sadece tekrarlar bölümü var o da amacım değil.

Nereye açacağımı bilen varsa söyleyebilir mi?
T
4 yıl
Selam arkadaşlar sizlerle ufak bir kültürlenelim istedim
Linke tıklayarak hem kültürlenebilirz hemde böyle şeylere olan ilginizi ölçebilirsiniz https://tr.wikipedia.org/wiki/Ölüm Doluşun bakayım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.