A

Teğmen
20 Ağustos 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
159 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
10 ay
Power-user Modem Tavsiye (Kablonet modemden bridge mode\u0027la baglanacak)
Merhaba,

Durumu soyle ozetleyeyim kablonetin modemi kendisinden biktirdi beni. Yeni bir modem alip kablonetinkini bridge mode ile buna baglayayim diyorum.

80m2 evde 20 tane falan cihaz var. Cogu ya 2.4ghz'e attigim cok ekstra ihtiyaci olmayan supurgedir raspberry pi falandir onlar ama ethernetle bagli NAS olsun konsollar bilgisayarlar falan da var. Ama ennnn onemli nokta Oculus Quest 2. Minimum kayipla oynamak istiyorum.

Gozume TUF AX5400u kestirdim ama 2 senelik model teknoloji ilerlemistir diye dusunuyorum. Deneyimlerinizden faydalanmak istedim tesekkurler.

3500 soft 5000 hard butce limitim var. Abartmak istemiyorum cunku internetim 100mbps zaten icerisi icin kullanicam sadece.
A
2 yıl
Kulaklik Tavsite (Gaming + Disarida Gunluk Kullanim), Butce 6000tl
Merhaba,

Bi kulaklik alayim diyorum ama hem low latency olsun hem de disaridayken rahatca kullanabileyim istiyorum bluetooth ile.
Arctis 9 ilgimi cekti gibi cunku klavye mouse'um da ss ve memnunum.

Ama disarida rahat etmezsin diyorsaniz evde kablolu bi arctis 3 + disari icin xm4 de yapabilirim. Tabii butce 6000 belirledim ama ne kadar az olursa o kadar isime gelir.
A
4 yıl
Kablonet, altyapı olan sokakta yeni bina
Merhaba dh,

Yeni yapılan bir binaya taşındım, şu an da tek ben oturuyorum bir iki haftaya diğer insanlar da gelecekler. Binaya TT altyapı çekmiyordu, araştırdım vs. iki taraftaki binalarda da Kablonet varmış.


Aradım vs. "oo hemen bağlayalım, talep açtım en kısa sürede kutuyu koyacağız, abone olmanız da zorunlu değil bu arada, biz gelip kutuyu koyacağız" dediler. İnanmalı mıyım 😅 Türkiye'de yaşıyoruz sonuçta. 1 hafta gibi bir süre verdiler, ama bu sürede de arayıp sorabilirsiniz daha erken halledebiliriz belki yaptılar. Bilgisi olan var mı acaba ne kadar sürdü sizlerde bu?

Sokaktan binaya kablo çekilecek, kutu bağlanacak.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.