S

Onbaşı
13 Ağustos 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
18 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
WhatsApp\u0027taki mesajlar güncellemeden sonra silindi!
Merhabalar. Uzun süredir whatsApp kullanıyorsum hiçbir zaman başıma böyle bir şey gelmemişti. Bugün WhatsApp'a son gelen güncellemeyi yaptım ve bir anda tüm mesajlar gitti sanki uygulama sıfır yüklenmiş gibiydi. En son otomatik yedekleme Mayıs 2020'de yapılmış ve bu da çok eski. Önceki mesajlarıma en kısa sürede ihtiyacım var. Her türlü yardıma açığım.

iOS: 13.2
Cihaz: iPhone XS 256GB
S
4 yıl
Drone için motor önerisi
Bir yarışma için kendim drone yapmam gerekiyor ve hangi drome motorunu alacağıma karar veremedim. Bilgili kişilerden yardım istiyorum. Dronun ortalama 1,5kg kaldırması gerekiyor lipo batarya falan derken azami yük ile 3kg bulur geçebilir de. Hangi motoru kullanmalıyım? Bütçe pek önemli değil.
S
4 yıl
Render için hangi ekran kartı?
Render yapıp bilgisi olanlara soruyorum. Almayı planladığım bir PC var ve ekran kartı kısmında takıldım iki seçeneğim var ekran kartı için 4000tl üstüne çıkamam. İki seçeneğin biri Nvidia RTX 2060 Super, diğeri AMD RX 5700 XT. Bu ikisini de araştırdım fakar ne Türk ne yabancı hiçbir karşılaştırma yapmamış render performansı hakkında. Bilenler veya kullananlardan RTX 2060 S mi yoksa RX 5700 XT mi?
S
4 yıl
Render için PC önerisi
Render için PC almayı planlıyorum. Pandemi azaldığında indirimler olursa koşup alacağım. 13500TL Bütçem var.
Aklımdaki PC bütçemi aşıyor. Yazacağım özelliklerle benzer performans veren pc önerisi.
Kullanacağım render programları: Blender, Photoshop, After Effects, Premiere Pro, Illustrator, AutoCAD, 3DS Max, Fusion 360, Eagle, Davinci Resolve.
Özellikler:
Intel Core i9 9900kf
RTX 2060 veya RX5700XT (amd mi nvidia mı karar veremedim)
32gb Ram
2TB Harddisk
500gb SSD
Anakart size kalmış
Kasa MSI Gungnir 100
S
4 yıl
Sony laptop ekranında çizgiler var
Eski bir Sony laptop var modeli VGN-FZ31M eklediğim görüntüdeki gibi ekranda çizgiler var. Sorun nedir? Nasıl çözebilirim?

< Resime gitmek için tıklayın >
S
4 yıl
F/P m.2 DESTEKLİ ANAKART ÖNERİSİ
Kuracağım sistem: i9 9900KF veya i7 9700K olacak ve sizlerden anakart öenrisi bekliyorum.
Doğru düzgün güzel m.2 destekli f/p anakart istiyorum yardımcı olursanız.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.