D

Yarbay
02 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
171 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
D
2 yıl
Dolandırıcı Esnaf Hakkında
Merhaba iyi akşamlar herkese. Geçen ay sahibinden üzerinden iç kapı imalatı ve ev tadilatı yapan bir kişi ile evimde yer alan kapıların değiştirilmesi ve birkaç tadilat yapılması için anlaştım. İki adet sözleşme yaptık kendisi ile ve sözleşmelerde yazdığı üzere kapora ödemesi olarak bu kişinin İban adresine para gönderdim. Adam işi yapmadı en son geçen hafta cuma işinizi yapmaz isem paranızı iade ederim dedi ama etmedi. Ben de gittim durumu savcılığa bildirdim. Bu kişinin tüm bilgileri elimde mevcut TC kimlik adres gibi bu bilgiler ile takip başlatabilir miyim? Ne yapmamı tavsiye edersiniz. Noterden ödeme için ihtar çekip sonrasında takip yapmayı düşünüyorum siz ne dersiniz?
D
2 yıl
Superonline Bey Ne Yapıyorsunuz
İyi günler arkadaşlar bugün sabahtan beri gigabit seviyesinde hız alıyorum benzer bir durum yaşayan var mı?

İndirme hızı 900mbit civarı upload ise 400 mbite yakın çıkıyor testlerde.

Torrent ile indirme yaparken upload maksimum 120 mbit civarı genelde 100 mbit civarında seyrediyor.

İzmir'de ikamet ediyorum
D
2 yıl
Yeni Abonelik için Kampanyalar
Herkese iyi günler yeni abonelik yapmak isteyenler için avantajlı kampanyalar ile ilgili bilgisi olanlar bu bilgileri paylaşabilirler.
D
2 yıl
Bu fiber kutusu hangi firmaya ait
Herkese iyi akşamlar evimin hemen bir üst sokağında hummalı bir fiber kablo çekim çalışması var. Çalışan arkadaşlar Superonline adına çalışıyoruz dediler. Fotoyu da ekliyorum. Ama yine aynı cadde üzerinde bugün de Türknet bina içi kabin takanları gördüm. Her iki firma ortak altyapı çalışması mı yapıyor hiç böyle birşey duyan gören oldu mu. İzmir Konak ilçesi Akın Simav Mahallesi Şehit Nihat bey caddesi üzerinde gördüm bu çalışmaları.
< Resime gitmek için tıklayın >
D
3 yıl
Hangi Kablonet Hizmet Sağlayıcısını Seçmeliyim
İyi günler herkese yeni taşınacağım apartmanda kablonet altyapısı mevcut hangi hizmet sağlayıcıyı seçmeliyim? 50 mbit hızı en uyguna veren şu anlık Vodafone gibi duruyor farklı veya başka alternatif var mı ? Teşekkürler
D
3 yıl
Az yakan çok kaçan İbiza
Herkese iyi forumlar. Aile nüfusunun artması sebebi ile mevcut aracımı satıyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-az-yakan-cok-kacan-ibiza-883128511/detay
D
4 yıl
Reddi Miras Hakkında
İyi akşamlar herkese yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Babam 4. evre kanser hastası ve her geçen gün durumu kötüye gidiyor. Bundan birkaç sene önce hırdavat işi yapan arkadaşına kredi kartılarını şifreleri ile vermiş ve o kişi kartlardaki tüm limiti kullanmış babama ödeyeceğini beyan ederek. Tabiki sonradan ödememiş ve bu kartlardaki borçlar birçok kez yapılandırmaya gitmiş şu anda yaklaşık olarak toplam 50.000 tl bir borç var. Bu kişilerden paramızı vermelerini parayı babamın tedavisinde kullanacağımızı söyledik ama oralı olmadılar. Bu hastalık olayı çıkmadan önce bir apartman yapıp tüm daireleri de sattılar babama beş kuruş para vermeden. Bu adamların borcu ödemesi için yapılacak birşey var mı? Allah gecinden versin ama olası bir vefat durumunda yapılacak en iyi şey reddi miras mı yapmak. Babamın bir de çekmişeli boşanma davası sonucu eski eşine yaklaşık olarak 120.000 tl borcu var. Hala eski eşi ile arasında eski eşinin ikamet ettiği ev için mal paylaşımı davası sürüyor. Ve yine eski eşinin babamın şu anda oturduğu evin yarısına sahip olmak için açtığı mal paylaşımı davası var ( Şu anda babam oturmuş olduğu evi her ne kadar ayrı yaşasada eski eşi ile hukuken evli iken aldı)
D
4 yıl
Fahri Trafik Müfettişinin Yazdığı Cezanın İptali Hk.
İyi akşamlar herkese 17-08-2020 tarihinde fahri trafik müfettişi tarafından 74/B maddesi gereğince ( Yayaya yol vermemek) plakama ceza yazılmış. 01-09-2020 tarihinde ceza tebliğ edildi. Bu cezaya itiraz edebilir miyim. Tutanakta hiçbir somut delil yok fotoğraf falan gibi.
D
7 yıl
400 TL ye PSU tavsiyesi
İyi günler arkadaşlar corsair 750 w PSU rahmetli oldu yerine 400 TL'ye kadar bir PSU öneriniz var mı? Teşekkürler
D
8 yıl
Sadece 5000 km de Tertemiz 2014 Model Hatasız Fiesta
Arkadaşlar aracım tabiri caiz ise garaj arabasıdır. Ev alacağım için satıyorum. Titanium+paket+multimedya sistem ve geri görüş kamerası vardır. İstediğim fiyat 51.750

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-nevauto-2014-fiesta-1.0-ecoboost-5000km-boyasiz-268742336/detay
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.