E

Yüzbaşı
30 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
58 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
9 yıl
forum kafayı yedi
ikinci elde girdiğimde son mesaj 30 dakika önce 37 dakika önce vs görünen mesajlar 2005 2003 tarihli ilk sıralarda sony p910 sony arc falan çıkıyor :S
E
10 yıl
itunes müzik eşzamanlama sorunu
merhaba;

4s kullanıyorum 7.02 yüklü itunes güncel ve win8 pc'im var. müzklerimi eşzamanla dediğimde 5. adımda eşzamanlamanın tamamlanması bekleniyor diyor teker dönüp duruyor ancak bitmiyor eşzamanlama müzikleri itunes telefonda var görüyor ama telefonda hiçbirşey yok kafayı yicem.

lütfen telefonu resetle, bilgisayarı formatla gibi tavsiyeler vermeyin...
E
11 yıl
bulabilene ödül
arkadaslar leyla ile mecnun dizisindeki iskenderin taktigi rengarenk bereyi ariyorum bulana cam sakizi coban armagini bir hediyem olacak.
E
11 yıl
Uçak kazası olmuştu ? Ne oldu ?
Bor madeninin araştıran bir grupun yanılmıyorsam ısparta civarında uçakları düşmüştü. Suikast olabilir falan denmişti ? 1 hafta haberlerdeydi.. 1 anda kapandı gitti. Ne oldu o olay ?
E
12 yıl
Stereo sistem hakkında yardım.
Arkadaşlar Merhaba;

Kulaklıklara harcadığım binlerce tl'nin ardından sıra güzel bir sisteme geldi diye düşünüyorum. Şimdiye kadar kullandığım bütün cihazlar giriş seviyesi diye tabir edilebilecek cihazlardı. Mevcutta altec leansing 2+1 setim var.

Yardım istediğim konu ise almayı düşündüğüm hoparlörler;

http://www.compel.com.tr/P/2-10-4285

Bu hoparlör doğru tercihmidir ? bunları alırsam yanına nasıl bir anfi almalıyım? 400 dolarlık bir anakart yada iphone kullanırken 150-200 dolar ses kartına vermenin anlamı nedir ?

İstediğim bütçem maksimum 2bin TL'ye stereo sistem kurmak, Çok yüksek ses seviyeleri değil kaliteli ses önemli benim için. Sonradan subwofer eklemeyi düşünüyorum anfi konusunda bunuda baz alırsanız sevinirim. Forumda çok araştırma yaptım hi-fi konularını falan hepsini hadım ettim lütfen araştır şeklinde mesaj atmayın.
E
13 yıl
Lian li ye ne oldu ?
Merhabalar lian li kasa almak için sitelere girdiğimde full tower kasalarının hiçbiryerde olmadığını görüyorum. ne oldu bilgisi olan varmı? elimde cooler master sniper kasa var ve full tower bir kasayla değiştirmek istiyorum. takas etmek isteyen olursa bana pm atsın lütfen.
E
13 yıl
O.C. Yardım
Merhaba arkadaşlar,

Amd Phenom II x4 955 işlemcimi Gigabyte 790fx-ud5p anakartımda o.c ile maksimum 3.9 ghz'e yükseltebiliyorum. 4 denediğimde mavi ekran alıyorum. 3.9'da işlemci boşta 36 derece yani sıcaklıktan mavi ekran verdiğini sanmıyorum. Nerede yanlış yapıyor olabilirim?
E
13 yıl
tt spinq satıyorum yerine ne alayım?
Arkadaşlar merhaba tt spinq model işlemci soğutucumu satıyorum. Konunun yeri burası olmadığı için fiyat vermeyeceğim ikinci el bölümünede ekleyeceğim ilanı ancak burdanda konu dönsün istedim tavsiyeye ihtiyacım var. İmzamdaki sistemi kullanıyorum ve tower tipi ledsiz bir fan almak istiyorum. Spinq satma sebebimde ledli olmasıdır. eskiden bende mod olayına bulaştığımda ekrilik pencereli kasam ses duyarlı lambalarım falan vardı ancak ışıklar beni ciddi rahatsız etmeye başladı özellikle film izlerken belkide hevesim geçti bilmiyorum. Cm sniper kasam var tek düğmeyle bütün ışıkları söndürebiliyorum işlemci hariç (: ondan ledsiz bir fan almak istiyorum.

Spinq nun ışıklarını kesebilirdim ama orjinalliği bozulsun istemedim. 4.0 ghz de sabit 1 yıldır kullanıyorum tık demedi daha. Üstlerinide denemedim ama rahat çıkar birçok inceleme mevcut olduğundan birşey yamayacağım hakkında pek fazla.

Fiyat isteyenler pm den ulaşabilir resimlerini çekince dükkanımada ekleyeceğim.

Gelid Tranquilo ya takmış vaziyetteyim ama bana o paraya şukadar daha ver bunu al diyebilceğiniz ciddi fark olan bir fan varmıdır ?
E
14 yıl
ps3 için plazma tavsiyesi
Merhaba

Yüzlerce sayfa okudum ve kafam çok karıştı. Ps3 ve pc ağırlıklı hatta full oyun oynayacağım bir tv arıyorum. İnputing lag değeri benim için çok önemli.
Panasonic TX-P42V10E nasıldır. Gerçekten bilenlerden ve kullananlardan tavsiye bekliyorum. Teşekkürler.
E
14 yıl
Sıvı soğutma tavsiyesine ihtiyacım var.
Merhabalar saphhire vapor 4890 2gb ekran kartına ve amd phenom 955 işlemciye sahibim dün cyrsis warhead oynarken 3 kere pc mavi ekran verdi ekran kartının üzerindeki soğutucu çok iyi ancak geç devreye giriyor 78 derecede fan %100 çalışmaya başlıyor ancak 80 derecede kitleniyor pc yani fan geç devreye giriyor gibi birşey fan denetimini manuel yapıp tam güç çalıştırdığımda hiçbir sıkıntı yaşamıyor ama şahane bir gürültü oluyo evin içinde :)

İşlemci soğutucum tt spinq işlemci soğutucumun performansından çok memnunum ama su soğutma kurupta onu dışarda bırakmak olmaz şu anda 3.2 işlemcimi 3.8 de çalıştırıyorum ve tık demedi daha. Daha yüksek overclock imkanlarınada sahip olmu olurum hem bu vesileyle.

Sizden ricam komple kit olursa komple kit, olmaz ise hangi malzemeyi kullanmam gerektiğini ve nereden temin edebileceğim konusunda bilgilendirirseniz çok sevinirim. Kasamda lancool pc60kw. 500tl gibi bir bütçe düşünüyorum. Kasamıda yakın zamanda değiştiricem haf932 ile.

Teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.