J

Onbaşı
22 Haziran 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
2 yıl
ÇOK ACİL YARDIM! GMAIL HESABIMI UNUTTUM.
Çok önemli yedek dosyalarımın olduğu bir gmail hesabının e postasını unuttum. Hesabı yaklaşık 4-5 gün önce oluşturmuştum. Şifresi aklımda ancak e postasına erişemiyorum ve ciddi manada çok önemli dosyalar var. Telefon veya kurtarma postası eklemediğim için elim kolum bağlı kaldı ne yapacağımı bilmiyorum. Aklına bir yol gelen lütfen yardım edebilir mi
J
6 yıl
İngilizce konuşulan bir ülkede kaç haftada ingilizceyi akıcı ve anlaşılabilir şekilde öğrenebilirim?
İngilizcem orta seviye biriyle muhabbet edebilirim o benı ben onu anlarız ama şöyle ki çok basit şeyleri unutabiliyorum.Amerika da bir tatil düşünüyorum kaç haftada cümle kurma olayını mükemmel hale getiririm?
J
6 yıl
1200 TL BİSİKLET ÖNERİSİ
2.bisikletim olacak,bisiklet sürmesini biliyorum uzun zamandır kiralayarak sürüyordum artık bizzat kendime almam gerektiğini düşündüm.Boyum 182 kilom 110 bu nedenle en az 27.5 Jant istiyorum sıfır veya ikinci el olması fark etmez.Öneri veren herkese teşekkürler^^
J
6 yıl
Araba ile tek seferde 2200KM yol yapılır mı?
İstanbul-Roma arası bir sürüşte ne gibi belgeler gerekiyor.Gideceğimden değil sadece merakımdan soruyorum.Ne gibi süreçler izliyor.
J
7 yıl
Oyun key sitesi açmak istiyorum.
Arkadaşler dediğim gibi,oyunların keyini satan veya steam cüzdan kodu satan bir site açmak istiyorum.Bu keyleri nereden bulabilirim? Ve bu siteyi nasıl tanıtabilirim(reklam dışında reklam zaten vereceğiz).
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.