O

Er
12 Haziran 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
7 yıl
Clash Royale Deste ve Tatktik İçeri
Arkadaşlar Clash Royale oyunu hızlıca oyuncu kapasitesini arttırmaya devam ediyor. Yeni başlayan arkadaşlar oyuna adapte olmakta biraz zorlanıyorlar benim gördüğüm. Bende yeni başlayan arkadaşlara küçük tavsiyeler verdim. Ayrıca domuz binicisi kullanmak isteyen ve 10.arenaya çıkmakta zorlanan arkadaşlarım içinde tavsiyeler mevcut.

Clash Royale Başlangıç Rehberi

10.Arenaya çıkma taktikleri

Domuz Binicisi Rehberi

Clash Royale Gece Cadısı Destesi
O
7 yıl
Monitör Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz
Arkadaşlar, son zamanlarda çevremdeki arkadaşlarımın çoğunun sorduğu bir soruydu bu. Monitör alırken nelere dikkat etmeliyim hangi markayı alayım önerin var mı neye göre karar veriyorsun gibisinden sorular geliyordu. Hatta bir iki tane arkadaşım gereksizce para vererek monitör almışlar üzüldüm gerçekten. Belli başlı kriterler vardır monitör satın alırken, çoğu arkadaşım da biliyordur bunları eminim. Ama sizinle paylaşmak istedim almadan önce mutlaka okursunuz ve size faydam dokunur diye düşündüm.
Belli başlıklara bakacak olursak ;

Çözünürlük
MS Değeri (Tepki Süresi)
IPS Ekran vs LED Ekran
Hz Değeri (Yenileme Hızı)
Ekran Boyutu

olarak sıralama yapılabilir. Bunları detaylı olarak inceledim yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
http://www.teknozom.com/monitor-alirken-dikkat-edilmesi-gerekenler/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.