K

Teğmen
10 Haziran 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
3 yıl
Kurşun zehirlenmesi?
Arkadaşlar merhabalar. Konuyu açacak yere karar vermeyip burada karar kıldım.

Mevzuu şu, karşı komşu dönem dönem balkonunda yüksek ısıyla birşeyler eritiyor ve sonra alıp bir kaba atıyor çat diye. Babam da yıllar önce balıkçılık için yaptığından hatırlarım, kurşun döktüğünü tahmin ediyorum.
Kendisinde maske vs. yok, ama işi yaparken hem seyyar ocağın sesi hem de arada rüzgar estikçe gelen keskin yanık metal kokusu bizim için rahatsız edici. Sesleniyoruz ama aldırış ettiği yok. Arada yol var ve mesafe yaklaşık 6-7 metre var.

Bu konularda bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum, eğer bu malzeme kurşun ise bu mesafeden bize zararı olur mu? Evde 3 yaşında çocuk var ve çocuklarda daha zararlı olabileceğini okudum. Balkona çıkmaya tedirgin olduk. 😕
K
6 yıl
Sim kartlı saatlerin radyasyon değeri
Merhaba arkadaşlar hep akıllı saatlerin özelliklerini tartışıyoruz ama son dönemde çin malı ve sim kart destekli saatlerin (dz09, y1, q18 gibi) SAR değerleri ile ilgili herhangi bir tartışmaya rastlamadım. Taa ki, bir tane q18 alıp sonradan ulen niye aldım kolumda bir radyasyon kaynağı taşımış oluyorum diyene kadar ve bu konuyu açma ihtiyacı hissettim. Buradan başka istişare edecek kaynak da bulamadım.

Çünkü nette bu konuyla ilgili bilgi yok... Yalnızca şunu biliyorum saat gprs destekli yani muhtemelen 2g ağları kullanıyor ve genelde MTK işlemcililer.

Bu konuda bilgisi olan var mı? Mesela bendeki saat q18 modeli. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa memnun olurum. İyi günler.
K
6 yıl
E-nabız sisteminde bana ait olmayan muayene kaydı
Arkadaşlar bugün e-nabız sistemine girdim ilaçlarıma bakmak için. Girmişken hastane ziyaretlerime bakayım dedim bir de baktım 2 Kasımda kulak burun Boğaz polikliniği kaydından hemen sonra çocuk hastalıkları doktoruna gittiğim görünüyor. Kulak burun Boğaz bölümüne göründüm evet ama çocuk hastalıkları bölümünü hatırlamıyorum, 😀 zaten bu yaşta imkansız durum..
Şimdi sizce bu neden oldu? Sistemsel bir hata mı yoksa benim TC kimlik no ile birilerini mi muayene ettirdiler? 184ü arayıp durumu bildirdim. Siz ne dersiniz?..
K
7 yıl
HediyemiTasarla.Com Hediye ve tasarım siteniz için tek domain!
Vaktiyle bir proje için alınmıştı. İlgi ve zaman ayıramadığım için satıyorum. Fiyat uygundur, ihtiyacı olan arkadaşlar iletişime geçebilir.

Domain Name: HEDIYEMITASARLA.COM
Creation Date: 2017-04-13
Expiration Date: 2018-04-13
Registrar:NICS TELEKOMUNIKASYON TICARET LTD.STI.

ÜCRET: 350 TL

- Konu kapatılabilir. -
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.