D

Er
30 Mayıs 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
4 ay
Erken sattığınız için kaybettiğiniz en büyük tutar?
Merhaba,

Sanırım benim gibi birçok kişi "kâr" ettiğini sanarken yüzlerce kat kârdan olmuşuzdur, dün ekşide bir site gördüm, aslında görmeseydim daha iyi olabilirdi, ATH yani coinin en yüksek noktasını hesaplıyor, yaklaşık 1400-1500 dolara satıp çıktığım coinler 21 bin dolarlara kadar çıkmış, moralini bozmak isteyenleri şuraya alayım.

https://whatifath.com/?doge=16000&chz=10500

Bu arada adını bu sitedeki listede bulamadım ama zamanında 100 dolara alıp 200 doların biraz üstüne sattığım bir coin vardı, sözde 2 kat kâr ettik, 1 ay bile dolmadan sattığım coinlerin değeri 32000 dolara kadar ulaşmıştı, neyse o konuya hiç girmesem daha iyi olacak gibi :)
D
8 ay
Bir garip hayat - Asgari maaş
merhaba,

Burada da sordum, Allah aşkına asgari maaşla nasıl yaşıyorsunuz? ben mi beceriksiz bir salağım yoksa farklı bir konu mu var anlamadım.

https://malisozluk.com/soru/asgari-maas-ile-nasil-gecinilir

Nedir sizin sırrınız, sabah 7'de evden çıkıyorum, akşam 8'e yakın eve dönüyorum, ek iş yapayım desem zaman yok, devletten yardım isteyeyim desem çalışıyorsun zaten diyecekler, ne yapayım zengin bir koca bulup evde oturan bir asalak gibi mi yaşayayım?

Merak edenler olursa bir şirkette sekreter olarak çalışıyorum, daha iyi işler olduğunu biliyorum ama iş arayan kişi bir kadın olunca dünya kadar sorunla uğraşmak gerekiyor. şu anki patronum inançlı, iyi bir insan, o yüzden başka bir yere gitmek korkutuyor ama sağolsun adamın cebinde devasa bir akrep ordusu var :))
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.