K

Yüzbaşı
24 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
16 yıl
KONVEKTÖRLÜ PANEL ISITICILAR HK.
Arkadaşlar slm konvektörlü panel ısıtıcalar hakkında bilgi olan yada kullanan varmı.elimde begha marka ısıtıcının katoloğu var "http://www.behate.com/Anasayfa.html" 1000w gücündeki cihazın fiyatı 310 YTL. 12-16 metrekare için tavsiye ediliyor. cihaz 24 saat açık kalması gerekiyormuş ve inverter cihaza göre %30 daha tasarruflu imiş ayda 30 ytl yakar diyorlar 24 saat açık ve sabit oda sıcaklığı. nasıl fikri olan varmı bana mantıklı geldi.
K
17 yıl
SMILE ADSL HAKKINDA BİLGİ
arkadaşlar smile adls hizmeti hakkında detaylı bilgisi olan veya kullanan varmı sitelerinden anladığım kadarıyla ek ücret ödeden ayda 29 ytl ye sınırlı abonelik birde bedavadan philips kablosuz modem veriyor..balıklama dalmak mı lazım yoksa bi çapanoğlu varmı...

< Resime gitmek için tıklayın >
K
18 yıl
SHARP INVERTER KLİMAMDAKI BİR PROBLEM HAKKINDA YARDIM
arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi bende sharp 9000 btu inverter cihaz var geçen gece ilk kez havalar soğuduğu için kullanayım dedim ,şimdi durum şu :cihaz ısınma sırasında iyi güzel ama arada bir soğuk hava üflüyor gibi geldi bana birde cihazın üzerinde içerinin ve dışarının hava sıcaklığını gösteren bir ekran var var içeride hava 29 dereceyi gösteriyor ama sanki bana ortam daha soğukmuş gibi geliyor. benim cihazdamı sorun var acaba yoksa bu cihazlar böylemi.. hay allahım yaa okadar para ver araştır ama yine yanlış cihaz al kafayı yicem..
K
18 yıl
WİRELES İSTEMCİ MASAÜSTÜ PC İÇİN , KABLOSUZ USB ADAPTÖRÜ MÜ YOKSA PCI KARTMI KULLANMAK DAHA DOĞRU...
Herkese selam 4 adet masaüstü kablosuz adsl modem kullanıcam (airties rt-205) istemci pc ler için alıcı olarak usb adaptörmü yoksa PCI kartlarmı daha mantıklı acaba?? yardımınız için şimdiden teşekkürler...
K
18 yıl
GOLDMASTER 9400 V CI UYDU TP EKLEME YARDIM
Arkadaşlar merhaba. ben hotbird tp bilgilerini sildim ama silmeden önce lnb,uydy ve diseq değerlerinin not aldım (neden derseniz kanal listesinde hotbird,türksattan önce geliyordu uğraştım ama yerlerini değiştiremedim ben silip yeniden tanıtayım dedim)
Daha sonra yeniden tp ekledim ve not aldığım değerleri girdim frekansı buldım sinyal geliyor fakat otomatik kanal arama yaptığım zaman sadece 12 adet kanal buldu dediğim gibi sinyal seviyesi normal nereyi eksik yaptım acaba??

< Resime gitmek için tıklayın >
K
18 yıl
GOLDMASTER 9400 CI MODELİ KULLANAN ARKADAŞLAR
arkadaşlar merba goldmaster 9400 cı model cihazım var kart girişli bu cihazda nba t.v ve fullx gibi kanalları izlemek için ne yapmam gerekiyor.
K
18 yıl
NEXT 2005 DCI SKY PİYASADA YOK
arkadaşlar ben forumlardan aldığım bilgiye dayanarak NEXT 2005 DCI SKY almaya gittim adam bana artık bu cihazın üzerilmediği yerine 2005 CI modeli olduğu buna istenirse modül takılabileceği bilgisi verdi cihaz = 210 ytl modül=80 ytl bilgisi verdi. bu cihaz artık yokmuş sorduğum yer izmir next ana bayi.. TAMGÖR



< Resime gitmek için tıklayın >
K
18 yıl
5+1 SES SİTEMİMİ DİGİTAL RECEWIER\u0027A BAĞLAMA YOLLARI
arkadaşlar ben philips 3300 5+1 ses sitemi (scart girişli) ve next 23000 recewier (scart girişli) sistemi nasıl bir arada kullanırım tv:panasoniz tx29pm-11 100hz 72 ekran çift scart girişli.
K
18 yıl
dijital yayın kalkıcakmı ??
Arkadaşlar dijital yayın formatının kalkıcağı şeklinde duyumlar aldım (çanak antenlerin görüntü kirliliği yarattığı için) bu konuda bilgisi olna varmı.
K
18 yıl
İSPANYA ÜRETİMİ SONY,PANASONIC VS. ARTILARI EKSİLERİ NEDİR
ispanya üretimi panasonic,sony gibi markların dezavantajı varmı ben panasonic tv aldım ispanya üretimi bu konuda bilgi sahibi olan var ise lütfen paylaşsın.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.