N

Er
10 Nisan 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
5 yıl
[İSTEK] PRF Yayınları AYT FKB Cevap Anahtarları
Selamlar,
Arkadaşlar PRF yayınlarının AYT Fizik, Kimya ve Biyoloji denemeleri çokça övülüyor ancak FİYAT İNANILMAZ PAHALI. Rica etsem bu denemenin cevap anahtarını ateşleyebilir misiniz ?
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
N
5 yıl
TYT Sosyalde Din Çözmeme Durumu [LÜTFEN YARDIMCI OLUN]
Selamlar arkadaşlar,
Ben sınav başvurumda yanlışlıkla zorunlu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi almadımı işaretlemişim ama normalde kendim aldım bu dersi. Bunun bana zararı dokunur mu ? Bunu işaretlemediğimden dolayı 20'den sonraki 5 felsefe sorusunu çözmek durumundayım. Bunu değiştirebilmemin imkanı var mıdır acaba ? Yoksa sizce böylesi daha mı iyi ? Görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
N
5 yıl
[İSTEK] PRF Yayınları Fen Denemeleri
Selamlar,
Forumda PRF Yayınlarının Fen denemeleri çok övülüyor ancak şuanda ne elde etme şansım var ne de inceleme fırsatım var. Rica etsem PRF yayınlarının TYT ve AYT Branş denemelerinden birkaç SS paylaşma ihtimaliniz var mıdır ?
Şimdiden çok teşekkür ederim paylaşana.
N
5 yıl
Ertan Sinan Şahin Kullananlar Toplanabilir Mi ? (Bu durumdan gerçekten sıkıldık artık)
Selamlar arkadaşlar,
Ertan Sinan Şahin'in YKS Fizik – Tüm Dersler Paketi'ni kullanıyorum. İlk başta paketi alıp almamak konusunda kararsızdım. Çünkü fiyatı az buz bir şey değildi ve fiziğim gerçekten sıfırdı. Kısacası fiziği Ertan Sinan Şahin'le halledeceğime güvenerekten paketi satın aldım. Ancak satın aldığımdan beri tamı tamına 3 kez yayın takvimi ertelendi ve ertelenmesine rağmen bir sonraki gelmesi gereken ders 15 gündür halen siteye yüklenmiş durumda değil. Buna dair canlı destekten de durumu bildirdim ancak sürekli yoğunuz sizin için uğraşıyoruz diyorlar ama ayrıyeten soru paketi falan çıkarıyorlar. Soru paketinin içeriği konu anlatımlarıyla aynı ama onlar da yetişmeyecek böyle giderse. Yani tam sınavdan 1 ay önce konuları bitirmeyi planlıyorlar ama hala yayınlanması gereken dersler yayınlanmış değil. Ertan Sinan hocamın anlatışına, ders içeriğine vb. herhangi bir lafım yok. Birkaç ders harici bence içeriği kaliteli ama fiziği kendisiyle birlikte halledeceğime inanmış biri olarak derslerin yetişmeyeceğine dair endişelenmem kadar doğal bir şey yoktur sanırım.

Destekleyen arkadaşlarım da konuyu öne çıkarırlarsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
N
6 yıl
Denemede yapamadığım sorular var Yardımcı olur musunuz ?
Selamlar,

Bugünkü denememde yapamadığım sorular var da yardımcı olur musunuz ?

MURAT kelimesinin harflerini kullanarak yazılabilecek beş harfli anlamlı veya anlamsız kelimelerin kaç tanesinde sessiz harfler alfabetik sıradadır ?
Cevap: 20


< Resime gitmek için tıklayın >
N
6 yıl
Çözemediğim çok sağlam sorular var Yardımcı olur musunuz ?
N
7 yıl
Konu Silinsin Lütfen
Konu silinebilir mi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.