S

Yüzbaşı
15 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
17 yıl
ANKARA ICI ALINIK GB (MANES )
FIYAT ONEMLI DEGIL (MANESSS)
S
17 yıl
Hacklendim !
Yazıklar olsun onca emek bosa gitti salaklıgım yüüzünden hacklendim sifre deiştirmek istiorum anahtar kodunu yanlıs girdiniz dio charı sogana cevirmişlerdir simdi lanet olsun
S
17 yıl
Canlı yayında TACİZ! -REZİLLİK-
http://www.youtube.com/watch?v=nZMx0m7F_WQ

Ali Poyrazoglu Seray Severi taciz edior. nebicim insan bunlar. seyircide alkıslıyor seray severde tam kaşar
S
17 yıl
Gece Gece Garip Bişey Yaşadım :(
az önce tuvalete gitmek için kalktım. neyse giderken içimdende bi mucize olsa diyorum hayatım deişşse falan. tuwalete girdim. duwardan bi ses geldi . birden ısıklar söndü. 2 lamba birden söndü. ben tabi yusuf yusf.3, 4 sn sora lambalar yandı tekrar. ben işimi hallettim korkudan kosarak odama geldim. neyse baktım pc kapanmış. televizyon hala açık. elektiirik gitse tw acılmazdı tekrar. pc yi açacaktım acılmadı basıyorum dügmeye tık yok. alaa alaa dedim acaaba yandımı. fişleri cıkardım tekrar taktım. pc calıstı. pencereden dısarı baktım elekt.mi gitti diye heryer kapkaranlık sonra sallandıgımı farkettim ew sallandı resmen. hemen ısıgı actım avizeye baktım hareketsiz duruyordu.

gece gece ilk kez böyle bişey basıma geliyor. gayetde iyiyim uykum ws yok. cok tırstım


Ankaradayım deprem falanmı oldu acaba?
S
17 yıl
CRADLE OF FILTH Türkiyeye gelmezmi?
< Resime gitmek için tıklayın >

Gelsede bi gitsek yaw hiç gelmedimi


bi kaç Dani Filth resmi koyam


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
S
17 yıl
Arkadasşlar 2 sn bakabilirmisin cok önemli
Selam herkeze.konuya nasıl gircegimi bilmiyorm.cok zor durumdayım. cok sevdigim bi abimin evine haciz gelicek. pazartesine kadar 1.300 ytl bulmamız lazım.Cok caresiz. içim acıyo gercekten. herkez bi sigara parasından kısıp yollarsa cok hayır işlemiş olur. Yemin ederim gercektir. son olarak foruma yazayım dedim. Duyarlı olalım lütfen. ben Ankaradayım. sizi o abiylede görüştürebilirim. eger ilgilenirseniz pm den hesap no yollıcam.

Cok tesekkür ederim
S
17 yıl
YENİ ARAÇ ALMAK İSTİYORUZ , ÖNERİLERİNİZ?
2001 Golf Comfortline sahibiyiz ailecek, aracın sis farı, cd çaları yok. Hakktan bu vw den çok kıl kapıyorum, sonuçta 2001 rakiplerinde bu özellkler vr, bmnkde yok. Motoru zaten pek ii ideil, 16v die aldk 8v bi motor çıktı, sollamalarda çok problem. Douş otomotivin servisindende memnn deilim, çok disiplinsiz, laubai. En son sol arka stop farı kırıldıda 2 haftada getirtemediler. Vw mi, bir daha tövbe!
Donanım fakiri bu araçtn çok soudum 91 sonatam bile bundan dha iyi bnce Şimdi arabayı deiştirmei düşünoruz ne önerirsinz? ( 91 Sonatanın yerine )
S
17 yıl
ARKADASLAR BU SİSTEME FİYAT BİÇERMİSİNİZ?
Selam bu sisteme bi fiyat söylermisiniz


AMD 3000+VENICE S939 1.8GHZ
MSI K8N NEO2 PLATINUM
512*2 DDR 400 KINGSTON RAM (DUAL)
SAPPHIRE X1600PRO AGP 8X 256MB 128BIT EKRAN KARTI
80 GB SAMSUNG HDD İDE ( 2 TANE VAR )
SES : O/B
LAN: O/B

SAGOLUn

2.el bi sistem ha
S
17 yıl
Kuzey köprüsü fanı 0rpm:S
Arkadaslar k.k.f dönüyo ama biosta ve programlarda 0 rpm dio. oraya 1 saat önce salyangoz fan taktım ondan sora 0 rpm demeye başladı. daha öncede takılıydı salyangoz ama bi sorun yoktu. simdi bunun bi zararı olurmu ....
S
17 yıl
Msn ne giriliyomu :S
anahtar baglantı noktası sorunlu gözüküyo ne iş yaw foormatta attım modeme
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.