H

Binbaşı
15 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
70 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
9 ay
HUNTED izlemeyenler ve izlemeyi düşünenler bakmasın lütfen.
ingiliz polisiyesini oldum olası severim line of duty The bodyguard bence muhteşem polisiye dizilerdir. Ve bu seriye yeni bir dizxi daha ekledim hunted. gerçekten tarzının en iyilerinden biri bence. ama son final kısmını açıkçası pek anlayamadım. sam sniperdan vurunca nasıl ölmedi o çocuk kimden. izleyenler yorum yapabilirse sevnirim.
H
geçen yıl
ÇOK BİLİNMEYEN İYİ YABANCI DİZİLER
Çok bilinen , çok izlenen ya da ımdb puanı yüksek dizilerin çoğunu ya izledim ya da beğenmdiğim için yarıda bıraktım. Özellikle polisiye ve dram tarzı çok bilinmeyen ama çok iyi diziler arıyorum. Badyguard, Line of duty , Affairs, norma people gibi az bilinen ama kaliteli diziler varsa yazabilirseniz sevinirim. Özgün hikayesi olan, sürpriz sonlu olan sürükleyici diziler türü farketmeksizin tercihimdir.
Manhunt Unabomber geçen izleyip bu saate kadar böyle bir diziyi nasıl kaçırmışım dediğim dizilerden biri mesela.
H
2 yıl
TELEGRAM DAN METİN KOPYALAMA
Arkadaşlar telegram grupta 1000 parça metin var bu metinleri topluca kopyalayıp wörde aktarabilirmiyiz. herbirini tek tek kopyalayıp yapıştırmak çok uzun zaman alıyor. yardımcı olabilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
H
2 yıl
google play şirfeleme
google playde şifreleme özelliği var mı acaba? buraya şifre koyabiliyormuyuz çocukların hanımın telefonuna abuk sabuk oyunlar yüklemesini istemiyorum bunu nasıl engelleyebilirim.
H
2 yıl
5-6 bin tl arası kaliteli çekim yapan telefon lazım
arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeni telefon ihtiyacı hasıl oldu. ticari amaçlı sosyal medya kullandığım için yüksek hafızalı 128 gb ve yüksek çekim kalitesi olan uzun süre sorunsuz kullanabileceğim bir telefona ihtiyacım var. apple dışında samsung huawei ixomi olabilir. ayrıca nereden alabilirim teknosa mediamarkt turkcel . ticari kartım var taksit düşünüyorum.
H
2 yıl
google haritalarda gözükme sorunu
işyerimiz google da çıkıyor fakat google haritalarda gözükmüyor. google haritalarda işyerimizi nasıl aktif hale getirebiliriz.
H
3 yıl
korsan ürün satışından mahkemelik olan var mı
tanesi 30 kuruşluk korsan kral şakir kartları sattığımız için mahkemelik olduk. ( 30 kuruşluk ürünün sahtesini bilsem zaten satmam)
korsan ürün nedeni ile mahkemelik olan var mı?
süreç nasıl ilerliyor
H
3 yıl
Fırında çalışan ya da bilgisi olan var mı.
sabah kahvaltıda neredeyse 1 ekmek yiyordum. kilo 85 i geçince ekmeği azaltma ve tam buğdaya dönme kararı aldım. fırınlardan aldığımız tam buğday ekmekleri gerçekten tam buğday mı katkısız mı. bazı ekmeklerin içinde küçük küçük kahve rengi benekler oluyor sanki, özellikle bir şey katılmış gibi.
extra fazla para verip sağlıklı ekmek yiyelim derken yine sağlıksız katkılı ekmekler yemeyelim diyorum.
H
3 yıl
Mare of Easttown
Mini dizi ve polisiye dram tarzı sevenlere tavsiye edilir.

< Resime gitmek için tıklayın >




Mare of Easttown, Pennsylvania’da yaşanan bir cinayeti konu ediyor. Küçük bir kasabada yaşayan dedektif, bir yandan çalkantılı yaşamındaki sorunlarla mücadele ederken, bir yandan da kasabada işlenen gizemli bir cinayeti aydınlatmaya çalışır. Kate Winslet’ın, cinayeti araştıran dedektife hayat verdiği dizinin yaratıcısı ise Brad Ingelsby.
H
3 yıl
Dizilerde nefret ettiğiniz uygulamalar
tv yi hayatımdan neredeyse tamamen çıkardım 2 aydır hiç açmadım.
haberleri tweterdan müziği yotube den dizileri pc den izler oldum.
dizilerde ki bazı çekimlerden ve uygulamalardan artık gına gelse de dizi izlemeyi şimdilik bırakma şansımız yok gibi.

artık gına gelen bazı çekimler neler derseniz ( şahsi görüşüm)

şu kusma sahnesinde o iğrenç kusmuğu mutlaka göstermek zorunda mısınız sesi verdiniz mi herkes ortada bir kusma olduğunu anlıyor zaten. kusmanın ne gibi sanatsal görsel bir anlamı var çözemedim hala.

karanlık ya da gece çekimlerinde sahneyi olayı görmek için gece görüş dürbünü takmak gerekiyor nerede ise. Sahnenin gece ya da karanlık bir ortamda geçtiğini vurguladınız anlattınız mı yeter biraz ortamı aydınlatmaktan bir şey kaybetmezsiniz. GOT un son final bölümü savaş sahnelerinden hiç bir şey anlamadık mesela.

dizi başlamış 7. dakika adam hala oyuncuların isimlerini yapım ekibini ekrana yansıtıyor baş rolü verdin yeter bölümün sonunda istediğin kadar kişinin ismini yazabilirsin merak eden oturtur izler. Law& Order dizisinde din gece denk geldi isimlerden alt yazıları okuyamadım 7 dk boyunca.

alakalı alakasız her dizide bir gay lezbiyen sahnesi koymak. dizinin genelinde senaryoda vardır neyse aksiyon macera dizisinin için sadece bir sahne gay lezbiyen sahnesi koymanın bir anlamı yok ki. shadow and bone dizisi çocuk mola verdiği yerde ki at seyisine 2 dakikada aşık olup işli pişiriyorlar konuyla uzaktan yakından alakası yok.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.