L

Çavuş
07 Şubat 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
121 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
3 ay
CF MOTO Alınır mı?
Merhabalar CF MOTO 250SR alınır mı?
L
2 yıl
Fiber kurulumu başarısız…
Merhabalar 8 temmuzda Türk Telekom Online işlemler üzerinden 500 mbps paketine başvuru yaptım sözde ekip 08.07.2022 de gelicekti yoğunluk sebebiyle gelememiş bu sabah kurulum için ekip geldi Fiber kutuyu açtılar ancak Fiber kablo dairenize çekili olmadığı için kurulumu tamamlıyamıyoruz diyip geçtiler ancak araçlarında fiber kablo var idi Bayramdan sonra ekip göndericeğiz diyip gittiler online işlemlerden o ara kurulum gecikmesi bildirimi yaptım yeni randevu tarihi belirlenmiş acaba benim yaşadıklarımı yaşayan var ise tecrübelerini aktarabilirler mi?
L
2 yıl
İnternet Servis Sağlayıcılar
Merhaba Türk Telekom FTTH Fiber aktif oldu ancak herhangi bir ekip dairelere fiber kablo çekmedi bunu kim çekiyor abone olmam yeterli olucak mı?
L
2 yıl
Türk Telekom fiber aktif ama diğer ISS\u0027ler göremiyor
Türk Telekom fiber kutu yerleştirmişti Türk Telekom'u arayınca aktif olduğunu söyleyip abone olabilirsiniz diyorlar ama turk.net vb benzeri sitelerde VDSL altyapı gösteriyor tecrübesi olanlardan yorum bekliyorum teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
L
2 yıl
Türk Telekom fiber dönüşüm hk.
Merhabalar Türk Telekom fiber çekiyor ama FTTH mı Yoksa FTTB mi bilemedim tecrübesi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum…

< Resime gitmek için tıklayın >
L
3 yıl
SuperOnline Gpon\u0027unu farklı fiber sağlıyıcılarda kullanma
Merhabalar SuperOnline Gpon'unu farklı servis sağlıyıclarda kullanabilir miyim herhangi bir sorun çıkar mı?
L
3 yıl
Karambit Freehand Görevde Kullanılmış Float: 0.1687
L
3 yıl
Karambit Freehand Görevde Kullanılmış Float: 0.1687
L
3 yıl
Asus dsl ac 51 accespoint
Merhaba arkadaşlar DSL-AC51'i Acces Point olarak kullanmaktayım her şey güzel gidiyor ancak bazen Google'de bir şey aratmak istediğim zaman internet yok diyor wifi dan çıkıp girince internet geri geliyor sebebi nedir acaba?
L
3 yıl
DSL-AC-51 Arayüze giremiyorum
Merhaba ASUS DSL-AC51 arayüzüne giriş ipsi ile tarayıcla giriş yapıyorum kullanıcı adı ve şifre yazdıkdan sonra ekde belirttiğim ekran alıntısında kalıyor Not: modemi 2 kere resetledim < Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.