F

Teğmen
05 Şubat 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
3 yıl
USB ses kartı Tavsiyesi (Line in girişi )
Arkadaşlar merhaba , 9 yıllık Casper bilgisayarımda mikrofon girişine 3.5 mm jack ile bağlantı yapınca hat girişi seçeceği geliyordu ve ben enstrüman bağlayıp FL Studiodan çok güzel ses kaydı yapabiliyordum. Mikserleri kullanarak evde elektro bağlama çalabiliyorum kayıt almasam bile. Sorum şu; yeni bir bilgisayar aldım (marka monster) fakat benim eski bilgisayarımda olan bu özellik yeni bilgisayarımda yok. Sadece mikrofon seçeceği var ve asio driverlarını kullanarak saz çalamıyorum. Line-in girişini kullanabileceğim USB ses kartı tavsiyenize ihtiyacım var. Pahalı bişey olmasına gerek yok sadece hat girişi özelliğini asio ile kullanarak saz çalmak istiyorum. Umarım sorunu anlatabilmişimdir şimdiden teşekkürler :)
F
4 yıl
Monster Tulpar v21.1.3
Arkadaşlar merhaba güzel bir laptop almak istiyorum monster alacağım şuan trendyolda indirim var bu cihaz nasıldır soğutması iyi midir ? Birde bu fiyata değer mi yoksa yeni çıkacak rtx 30xx serisi ekran kartlarını beklemek mi daha mantıklı ? Şimdiden teşekkürler.

https://m.trendyol.com/monster/tulpar-t7-v21-1-3-i7-10875h-16gb-256gb-ssd-rtx-2060-17-3-144hz-fhd-freedos-p-40255239?boutiqueId=529665&merchantId=105286
F
6 yıl
Zyxel kimlik hatası denetimi sorunu
Arkadaşlar benimde günlerdir uğraştığı bir sorun var bu modemi kullanan veya bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan bilgi almak isterim modemin wifisine bağlanmaya çalıştığımda sürekli kimlik denetimi hatası veriyor ama şifre doğru modemin yanına gidip bağlan diyorum bu sefer bağlanıyor şifrelemeyi değiştirdim şifreyi değiştirdim reset attım sonuç halen aynı eğer bilgisayar wifi ye bağlı ise istediğim uzaklıktan bağlanıyorum sıkıntı olmuyor ama bilgisayarı kapatıp ağdan çıkınca yani modemde hiç wifi bağlı cihaz kalmayınca bağlanamiyorum önce yanına gidip telefonla bağlanıyorum sonra bilgisayar bağlanıyor garip bir durum ben işin içinden çıkamadım söz sizde :) modem zyxel vmg3312-b10b
F
6 yıl
TürkNet başvuru süreci
Arkadaşlar merhaba ben cumartesi günü başvurumu yaptım ve aynı gün evraklarımı yolladim başvuru yaptığım gün türk telekomdan gelip bana ait kabloya isim yazdılar dün evraklarım teslim edilmiş fakat daha turknetten ses seda yok ne kadar sürede işleme alınır tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim :)

Bu arada müşteri numaram: 309177497
F
7 yıl
Serkan Kaya Zor Bela - Gitar Saz
Arkadaşlar evde otururken amatörde olsa çalalım dedik yorumlarınızı bekliyoruz nasıl olmuş sizce ?
https://m.youtube.com/watch?list=LLqMq-vLov12MAENh9B8TbJw&v=poBctho0gmw
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.